[QUOTE=PEHLİVAN;108691][B]valla ben flata geçtim ama izlemedeyim , yeniden bir yukarı bekliyorum o zaman shortlarım[/B][/QUOTE]
üstadım kafanızda oluşmuş seviye varmı gerçi kısa girmeyecem ama
yinede ögreneyim dedim saygılar.
Printable View
[QUOTE=PEHLİVAN;108691][B]valla ben flata geçtim ama izlemedeyim , yeniden bir yukarı bekliyorum o zaman shortlarım[/B][/QUOTE]
üstadım kafanızda oluşmuş seviye varmı gerçi kısa girmeyecem ama
yinede ögreneyim dedim saygılar.
375 den tövbemi bozup kısaları fulledim hadi bakalım, Allahım yüzümüzü kara çıkarma:)
sistem geregi 39600 (al oku)uzun,40300 (sat oku)kısa oldum...bundan sonra kaşınıpta sistemi terk edersem ilk oluşan tekrar oktan sonra tekrar sisteme dahil oluyorum..sistem al iken dün 38950 den uzun kapattım..ama bu sabah tekrar açılışla bir al oku daha oluştu...o anda sisteme tekrar dahil oluyorum..sistemde peşpeşe oklar oluştuğundan förmül bu...
[quote=Leblebi;108693]üstadım kafanızda oluşmuş seviye varmı gerçi kısa girmeyecem ama
yinede ögreneyim dedim saygılar.[/quote]
[B]abi ne üsdatı ben daha yeni başladım vob'a :)[/B]
[B]ama 39.600 seviyesine kadar yukarı bekliyorum[/B]
Vallahi seans sonu çatır çatır koyacam haziran vadeye.Full shortu.İsterse 1000 puan altta olsun.Ben 5000 puan altta da olsa koyarım.25 puan altına sarksak yeterli.:Düüüüüü
[quote=PEHLİVAN;108696][B]abi ne üsdatı ben daha yeni başladım vob'a :)[/B]
[B]ama 39.600 seviyesine kadar yukarı bekliyorum[/B][/quote]
O seviyeler artık bu spotla hayal gibi.
[quote=traderx;108694]375 den tövbemi bozup kısaları fulledim hadi bakalım, Allahım yüzümüzü kara çıkarma:)[/quote]
bak sana ne güzel bir çay şelalesi hediye ettiler...
niagara'da birlikte halay çekicez diye umuyorum. :D
[QUOTE=traderx;108527]garanlar 3,34 gitti .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
en tepeden çaktık garanları helal olsun bana:..::..: .lelele.lelele.lelele
sistem yaz geldi dedi ,şort giymeli dedi :..::dü:
Başladılar galiba almaya:)
bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın no ralli
şellelelaaaale o kadar:..:
[quote=bull market;108702]Başladılar galiba almaya:)[/quote]
bilakis, 500e kadar almaları işimize gelir.
5'liklerdeki hazroool vaziyetinde duran amcanın sol omzunun olması açısından. ehehe:D