[B]benim kanımca 39.600 seviyesine kadar bir hareket sonra 38.800 noktasına geri çekilme olabilir ?[/B]
Printable View
[B]benim kanımca 39.600 seviyesine kadar bir hareket sonra 38.800 noktasına geri çekilme olabilir ?[/B]
yine yukarımı yapacaklar ne bunlarr üf sattık ama bakalım
[quote=unlimitted;108704]bilakis, 500e kadar almaları işimize gelir.
5'liklerdeki hazroool vaziyetinde duran amcanın sol omzunun olması açısından. ehehe:D[/quote]
gökhan msn'de açıklıycam sana bu mesajın ne olduğunu :..::..:
saat 17;15 de ,sisteme göre ,yakın vade sat olarak kapatırsa...ama haziran vade al olarak kapatırsa....
sistem p.tesi sabahı ,[B]bugüne ait olan [/B]kapanışı sinyali al mı- sat mıdır....çünkü yakın vade sat da..ama haziran al da.
umarım ikiside aynı yön olurda bu garip sorun ortadan kalkar..
toboyoda çeviririm diyor sanki 5 dak
[QUOTE=unlimitted;108707]gökhan msn'de açıklıycam sana bu mesajın ne olduğunu :..::..:[/QUOTE]
Ya biz yabancımıyız, niye buradan açıklamıyosun, gizli saklı olacanda ne olacak:..::..:
matriksi arada takılan varmı?
[quote=PEHLİVAN;108705][B]benim kanımca 39.600 seviyesine kadar bir hareket sonra 38.800 noktasına geri çekilme olabilir ?[/B][/quote]
[B]39.600 dediğim sağ omuz az sonra gelecek gibi dostlar siz ne dersiniz ?[/B]
[quote=traderx;108711]matriksi arada takılan varmı?[/quote]
[B]bende sabah bir kere ve 30 dakika önce bir kere olmak üzere 2 kere takıldı[/B]
bu gene ikli tepe falan bişeyler yapacak bi numaralar düzeltme gelecek el mecbur
[quote=bull market;108710]Ya biz yabancımıyız, niye buradan açıklamıyosun, gizli saklı olacanda ne olacak:..::..:[/quote]
yok maksat gökhan'ı rencide etmemek. :..:
yoksa söyleyeyim canım noolacak. 5'liklerde OBO formasyonu var dediydim ya hane, gökhan benim mesajları anlamıyo ya, ondan msn'den mesajı kapsamlı açıklayıcı altyazı geçecektim (geçtim de) ona. :D
[QUOTE=abka;108708]saat 17;15 de ,sisteme göre ,yakın vade sat olarak kapatırsa...ama haziran vade al olarak kapatırsa....
sistem p.tesi sabahı ,[B]bugüne ait olan [/B]kapanışı sinyali al mı- sat mıdır....çünkü yakın vade sat da..ama haziran al da.
umarım ikiside aynı yön olurda bu garip sorun ortadan kalkar..[/QUOTE]
çok zor soru değil mi:)...şaka bir yana durum ne olur acaba..