[B]dax'a sert satış geliyor dikkat[/B]
Printable View
[B]dax'a sert satış geliyor dikkat[/B]
Burası 41 kere Maşallah çekecek.Altın geberdi.Daxa da öyle sert satış falan göremedim.Ayrıca garan iki kademe kalktı sert alacaklar.Birazdan öyle 200 300 puan farkın önemi kalmayacak çünkü komple çizecekler.Vob tarihinde en çok pozisyon bu vadede alındı ve en çok işlem hacmi bu vade oldu.Acısı da birazdan çıkaracaklar.Güçlü olan öpecek.Py mi ty mi ay mi birazdan anlaşılır.
yafu ne güzel kanki olmuştuk bu LONG larlan şindi vade sonu ayrılacağız.
ınnnn ınnnnnnn ınnnnn VINNNNNNNNNNN....
40200 den kısa kapttım..artık hazirana bakacagım..
asti bak dün bahsettiğim olay yine oldu...diğer 15 dklık -300 puan kucağa geldi az evvelki realizasyonda.SAT verdi tekrar AL verdi.dünde aynı şeyi yaptı o.
traş o asti...
kısa devam resmen mal kitliyorlar sabahtan beri başka bir icraatları yok.
stopta 39850.
[quote=GOKHANFINDIK;108731]Burası 41 kere Maşallah çekecek.Altın geberdi.Daxa da öyle sert satış falan göremedim.Ayrıca garan iki kademe kalktı sert alacaklar.Birazdan öyle 200 300 puan farkın önemi kalmayacak çünkü komple çizecekler.Vob tarihinde en çok pozisyon bu vadede alındı ve en çok işlem hacmi bu vade oldu.Acısı da birazdan çıkaracaklar.Güçlü olan öpecek.Py mi ty mi ay mi birazdan anlaşılır.[/quote]
[B]peki usta ben acemiyim sonuçta sen daha iyi bilirsin[/B]
Bu harekette kullanılacak hisseleri sayayım akbank tcell sahol ve ereğli.Ereğli ve tcell kesin çizilcek.
bence pzt net sat sinyali gelecek bugün değil
[quote=PEHLİVAN;108736][B]peki usta ben acemiyim sonuçta sen daha iyi bilirsin[/B][/quote]
Benim birine not vermem için benim usta olmam lazım.Onun için de 25 30 yılım daha var.Benim daha iyi bildiğimi kimse bilemez.İyi bilme diye birşey yok.Sadece tecrübe var.
yorulma belirginleşti ki gayet doğal..
39300 altında realize başlayabilir..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2l96wjn.gif[/IMG]
[QUOTE=enorton;108505]Günaydın herkese, benim gibi dünkü karları hesabına yansımayan var mı? Zarar olsa hemen yansıtırlardı...[/QUOTE]
Zarar akşam 17:30da yansır karlar ertesi gün 14:30a kadar yansıtılır. Bu saat kurumdan kuruma değişir. Fakat işlem yapmanızı etkilemez sadece parayı çekemesiniz bu süre içinde. Örneğin tek kontratla güne 980TL ile başladınız kar geldi 1010TL oldunuz. İkinci kontratı açabilmek için ertesi gün karın yatmasını beklemenize gerek yok.