-
Söylüyoruz buranın 600 700 puanı daha var.Son 15 dakika görün esas hareketi.3 yıldır borsa oynuyoruz boru değil.O kadar da tecrübemiz olsun vobta.Bir de sistemler haziran vade de 40500 de al verince ballı börek olur yemede yanında yat.Ben de geceye full shortlarım.
-
[B]yuhhh be bu kadar olur valla ayıp denen bişi var :)[/B]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108744]Vob fincan çiziyor kulpuna geçtik şu anda.Birazdan da hedefe kitlenecez.[/QUOTE]
Hedef 40900 ler mi?
Selamlar
-
He heee, demiştim Nisan vade uzlaşma 40500 üzerine atar bunlar, spota bak hizaya gel:)
-
geldim .. uzlaşmaya 1 saatten biraz fazla zaman kaldı ... .ilk kez uzlaşacam .. üüüüüğüüüüü nabzım 80 .. tanisyonun 110/70 ..... yılanlar kıvrım kıvrım ..... vay anasını ... :D:D:D:D:D ..
içimden bir ses sen uzlaşmassın diyor .:D:D:D:D:D.. hahahhahahhahahha
-
[quote=thracian;108756]Hedef 40900 ler mi?
Selamlar[/quote]
Hedef medef yok 16 55 gibi güzelce uzlaşacaz.Tahminim 41200 falan.
-
Böyle para dağıtmazlar her zaman.2 aydır bugünü bekliyorum ben.Kaçırırmıyım.Çok arttı diye shortlamayın sakın ha.41200 41500 kapatacaz.Show olmaz yarın diyenler de görür birazdan.Dolardan da geçirdiler borsa artarken düşer diye.Dow düşerken de aldılar yine geçirdiler.Hayranım vobu oynatanlara.Dolar vadeli kapandı 3 30 da.En dipten olmuş o da nerdeyse.Demekki 1800 lerden çakanlar yine onlardı.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108760]Böyle para dağıtmazlar her zaman.2 aydır bugünü bekliyorum ben.Kaçırırmıyım.Çok arttı diye shortlamayın sakın ha.41200 41500 kapatacaz.Show olmaz yarın diyenler de görür birazdan.Dolardan da geçirdiler borsa artarken düşer diye.Dow düşerken de aldılar yine geçirdiler.Hayranım vobu oynatanlara.Dolar vadeli kapandı 3 30 da.En dipten olmuş o da nerdeyse.Demekki 1800 lerden çakanlar yine onlardı.[/QUOTE]
38 uzlaşırsak:..: şaka şaka
-
ne zor işmiş ya uzlaşmak vay anasını ... sadece vadeli nisan vade graf var ekranda ..... kapattım tüm dow sp dax grafları falan ....
-
16 44 59 DA HAREKET başlayacak adım gibi eminim.Her birinden 3 4 kademe çizecekler.
-
rihanna .. please dont stop the music .. dinliyorum ..
bu müzik çalmazsa uzlaşamam ben ... hahahhahhhah :D :D :D :D
-
[quote=selçuklu;108762]ne zor işmiş ya uzlaşmak vay anasını ... sadece vadeli nisan vade graf var ekranda ..... kapattım tüm dow sp dax grafları falan ....[/quote]
Bastonlu arkadaş gelmiş..lelele:..::..: