geceye HAZİRAN vade 39.400 SHORT...sistem SAT dedi verdim...o gader...
Printable View
geceye HAZİRAN vade 39.400 SHORT...sistem SAT dedi verdim...o gader...
[QUOTE=selçuklu;108803]pek sevmedim bu uzlaşma işini daha atraksiyonlu olmasını bekliyordum .. .. dahada uzlaşmam .. ilk ve son oldu ... haftasonuna flat .. ..graflara bakarız haftasonu ... short kovalayacağım ama bugün haziranda kısa girmem .. graflara bakmak lazım
şimdi kafa bi milyon oldu ...haftasonuna flat ..[/QUOTE]
Hafta sonuna azucuk short.Çünkü grafikte belirttiğim 5. dalga hedefi ok! bi dalgamız eksik kaldı 6 oda felaket dalgası.:..: Borsalar ilk hedefiniz 34000 ler İLERİİİİİİİİ
[QUOTE=fXci;108812]Anna ziestenimin performansını acıklıycam birazdan :([/QUOTE]
vazcaydım açıklamaycam sinir harbi :(
[QUOTE=SEYYAH;108811]SAT olacak elbette böyle kalırsa...yakın vade grafı kafadan 1000 puan aşağıdan başlayacak zaten otomatik SAT a geçecek (bu son derece güvensiz)
diğeri zaten SAT ta kalırsa SAT demektir...
yeni vadenin ilk 1/2 günü aktif vade grafına bak abi.yakın vade sakat.barlar oturunca 1/2 gün sonra en yakın vadeye dönersin.[/QUOTE]
yakın vadeyi ve haziran vadeyi kaydettim...p.tesi sabahı cuma için hangisini esas almış tesbit edeceğim..
Vade sonu uzlaşması 40400 geldi düzeltelim, saygılar...
[QUOTE=selçuklu;108814]nisan vade bitti .. yılan grafa artık haziranda devam edeceğiz .. son kez koyayım bu grafı...vay anasını iyi vadeydi bu nisan vade .. nur içinde yatsın .. hahahhaha
.....the end ..........
[/QUOTE]
abi iyi vadeydide bende tık yok gercekten mumla aranacak vadeydi ziestenimler acısından .dng
vallahi şort hemde full*full bu gece dow çöksün yarın bir daha çöksün:D:D
hoşçakalın.
herkese iyi tatiller ..........
[quote=YAVUZHAN;108806]pil bitmek üzere,son çırpınışlar..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2cxz5vo.gif[/IMG][/quote]
haziran 30 elbette..
fiyat tarafı top secret :)
yahu 2 dk nefes alırım sandım...SHORT sinyeli gelmez sandım HAZİRAN a bastılar...vay anasını...durmak yok yola devam gibi oldu bu :p
sanki yakın vadeyi bilinçli yukarıda tuttular gibime geldi yaf diğerinde rahat basmak için...ya da ben SHORT ladım ya psikolojik öyle geliyor bana :D
[quote=selçuklu;108822]herkese iyi tatiller ..........[/quote]
yılanı sepete koymayı unutmayalım :)
iyi tatiller !
Haziran vade düşerek kapanmasına rağmen benim sistemde en kısa periyod dahil yüm periyodlarda AL konumunda kapandı, buda ilginç düşerek kapandı ama 5 dk lık sat demedi, neyse, der elbet acelesi yok, vade sonuna kadar al konumunda duracak hali yok ya:) ..herkese iyi akşamlar, saygılar...