-
[quote=unlimitted;108836]herhangi birşey yapmayacaksın. pazartesi hesabına yansıyacak..[/quote]
[B]teşekkür ederim ama ne yapsam ters oldu ona üzüldüm[/B]
[B]39.575 haziran vade vardı elimde kısa , onu verdim gittim nisan vade long yaptım 40.550 [/B]
[B]resmen komedi :):)[/B]
-
[quote=GOKHANFINDIK;108829]Hadi geçmiş olsun geceye seans sonu en dipten 1200 puan makasla alttan full short.39100 den.Haydi görüşmek üzere ben Marmarise çadırıma.Kendinize iyi bakın.Bu baskı ile vobun anasını everirler pazartesi.[/quote]
dur nereye gidiyorsun ,,,,,,,,,,,, anlaşmamız nolacak,,,,,,,,,,, 10 milyara iddiaya girmiştik,,,,,,,,,,,,,, hesap numaramı veriorum,,,,,,,,,,
-
[quote=PEHLİVAN;108839][B]teşekkür ederim ama ne yapsam ters oldu ona üzüldüm[/B]
[B]39.575 haziran vade vardı elimde kısa , onu verdim gittim nisan vade long yaptım 40.550 [/B]
[B]resmen komedi :):)[/B][/quote]
bu iş böyle...bunu daha çoook yaşayacaksın. :)
-
[quote=unlimitted;108841]bu iş böyle...bunu daha çoook yaşayacaksın. :)[/quote]
[B]yok öyle baktımki olmuyor ben zorlamam arkadaş , kafama sıkar giderim :)[/B]
[B]p.tesi nakiti alıp kenara , elveda vob[/B]
-
[QUOTE=PEHLİVAN;108842][B]yok öyle baktımki olmuyor ben zorlamam arkadaş , kafama sıkar giderim :)[/B]
[B]p.tesi nakiti alıp kenara , elveda vob[/B][/QUOTE]
bu voba 1kere giren kolay kolay bırakamaz ama bırakablrsenzde tebrik ederm.
-
[quote=furkan;108843]bu voba 1kere giren kolay kolay bırakamaz ama bırakablrsenzde tebrik ederm.[/quote]
[B]emin olabilirsin[/B]
-
[QUOTE=PEHLİVAN;108844][B]emin olabilirsin[/B][/QUOTE]
valla insan ilk başta kaybediyor ama sonra alışınca işin mantığına kayıplar az oluyor, kazançlarsa oynama mantığına göre güzel oluyor...
sanırım ilk önce deneme hesabı ile oynamak gerekiyor 1-2 ay
-
ms test yapıyorum..ama 5 dak da veriler 6 ocak -6 nisan arasında var[B]...daha yakın tarihe ait 5 dak verilere ulaşamıyorum..[/B]msdata yı silip tekrar yükledim..değişen birşey olmadı..ne yapmam lazım..tşkler..
-
[QUOTE=abka;108846]ms test yapıyorum..ama 5 dak da veriler 6 ocak -6 nisan arasında var[B]...daha yakın tarihe ait 5 dak verilere ulaşamıyorum..[/B]msdata yı silip tekrar yükledim..değişen birşey olmadı..ne yapmam lazım..tşkler..[/QUOTE]
[url]http://www.filefactory.com/dlf/f/age45a2/b/5/h/47906f866bdef0363a278cb41e1e5c6f56b46b4f/j/0/n/5Dk_rar[/url]
-
cuma akşamı dow tatilmiydi
-
[QUOTE=QUEEN;108848]cuma akşamı dow tatilmiydi[/QUOTE]
Geçen yıl açıkmış.
-
yarın avrupa tatil...dji açık...