-
[QUOTE=abka;108846]ms test yapıyorum..ama 5 dak da veriler 6 ocak -6 nisan arasında var[B]...daha yakın tarihe ait 5 dak verilere ulaşamıyorum..[/B]msdata yı silip tekrar yükledim..değişen birşey olmadı..ne yapmam lazım..tşkler..[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;108847][url]http://www.filefactory.com/dlf/f/age45a2/b/5/h/47906f866bdef0363a278cb41e1e5c6f56b46b4f/j/0/n/5Dk_rar[/url][/QUOTE]
Buradan indirerbilirsin silip yükleyince olmuyorsa "Ayarlar>MS Veri dizini değiştirme" kısmından farklı yere kaydetmeye çalışın.
-
[quote=goldmund;108845]valla insan ilk başta kaybediyor ama sonra alışınca işin mantığına kayıplar az oluyor, kazançlarsa oynama mantığına göre güzel oluyor...
sanırım ilk önce deneme hesabı ile oynamak gerekiyor 1-2 ay[/quote]
[B]inanın geçen yaz usd / jpy paritesinde 1.100 usd'yi 3 haftada 2.450 usd yaptım , ama piyasayla inatlaşmaktan ve ters pozisyonu kapatmamaktan dolayı tümünü bir günde kaybettim[/B]
[B]vob derseniz bana yabancı değil ama çok inatçı oluyorum ve bizim vob piyasasında çok çakal var [/B]
[B]hisseden beter tuzak kurmuşlar[/B]
-
[QUOTE=SEYYAH;108850]yarın avrupa tatil...dji açık...[/QUOTE]
dow yarın toparlarsa kısa olarak şimdi dert tuttu beni:o
-
8088 den 8126 ya atladı future
-
[quote=QUEEN;108853]dow yarın toparlarsa kısa olarak şimdi dert tuttu beni:o[/quote]
[B]ben hep kısacıyım ama nedense piyasa bu aralar kısa kabul etmiyor :)[/B]
-
[QUOTE=PEHLİVAN;108855][B]ben hep kısacıyım ama nedense piyasa bu aralar kısa kabul etmiyor :)[/B][/QUOTE]
vob tek yönlü oynanırmı batarsınız valla
-
[QUOTE=QUEEN;108853]dow yarın toparlarsa kısa olarak şimdi dert tuttu beni:o[/QUOTE]
8500 olacakmış dow .dng
Yarınki veriler iyi gelecekmiş. .kom
Bi de -1089 puan makas var zaten .boks.
-
[QUOTE=VOBiX;108857]8500 olacakmış dow .dng
Yarınki veriler iyi gelecekmiş. .kom
Bi de -1089 puan makas var zaten .boks.[/QUOTE]
hızını alamadıysa piyasa olur olur ...dowdur ne yapsa yeridir ... ne kriz kaldı ne keriz ...en sevmediğim şey gap... benden yana olursa çok severim ama.lelele
-
Ya arkidişler bir oyundur gidiyor. Vob oynamak demeyelim şuna üüüüüüüü
-
[QUOTE=fXci;108859]Ya arkidişler bir oyundur gidiyor. Vob oynamak demeyelim şuna üüüüüüüü[/QUOTE]
ne diyelim:)
-
[QUOTE=QUEEN;108860]ne diyelim:)[/QUOTE]
hımmm
yatırım yapıyorum... alım satım yapıyorum.....yada ingilişce trade ediyorum diyelim.
oyun korkunç geliyo bana
-
[QUOTE=fXci;108861]hımmm
yatırım yapıyorum... alım satım yapıyorum.....yada ingilişce trade ediyorum diyelim.
oyun korkunç geliyo bana[/QUOTE]
tmm ama uzun ifadeler iki kelime dedikleriniz... oyun basitleştiriyor kumara benzetiyor..farkındayım astatin buna bir çare bulabilir...