-
[QUOTE=Astatin;108893]Bugün içimde durup dururken bi merak zuhur etti..Şimdi malum biliyosunuz sistem kullanmanın güzelliklerinden biri zararı hep makul yerde kesebilmek..O yüzden sistem kullanan birinin MC yemesi zor dehşet gap ler hariç...Yani acaba MC yemek nasıl bir duygu merak ediyorum vallaha..Heleki bir kaç tane yemek ...Arkadaşlar, misal ben 3 kere MC yemiş olsam 1 ay içinde, beni yine aranıza kabul edermiydiniz :) yoksa beni dışlarmıydınız :) dışlamazsınız umarım..:) çünkü o zaman ben çeker giderim :) kesinlikle başka bir nick alıp foruma dönmem yani :) hayatta olmaz...[/QUOTE]
punun altunda pir pit yenüü var gı .dng
-
[QUOTE=Astatin;108893]Bugün içimde durup dururken bi merak zuhur etti..Şimdi malum biliyosunuz sistem kullanmanın güzelliklerinden biri zararı hep makul yerde kesebilmek..O yüzden sistem kullanan birinin MC yemesi zor dehşet gap ler hariç...Yani acaba MC yemek nasıl bir duygu merak ediyorum vallaha..Heleki bir kaç tane yemek ...Arkadaşlar, misal ben 3 kere MC yemiş olsam 1 ay içinde, beni yine aranıza kabul edermiydiniz :) yoksa beni dışlarmıydınız :) dışlamazsınız umarım..:) çünkü o zaman ben çeker giderim :) kesinlikle başka bir nick alıp foruma dönmem yani :) hayatta olmaz...[/QUOTE]
geçmiş olsun...
-
[quote=fXci;108895]punun altunda pir pit yenüü var gı .dng[/quote]
yaww yok bir bit yeniği falan..aaa nerden çıkardın.. :) Cuma günü tatile zihin alışık değil..Böyle spekulasyonlar yapıyor işte :) yoksa bu filmdeki olayların gerçekle hiç alakası yoktur:..::..: ama zaten .net de gerçek değiş...pışşt;););)
-
aa noel baboda burdaymış:..::..: kaşar tekeri lafının patentini istiyorum muhaha:D:D
-
[quote=traderx;108896]geçmiş olsun...[/quote]
.kom.komyok be yaw ben değilim.kom.kom olursa gizlemem söylerim..gerçi kaçan alternatif getiri yüzünden benzer bir moral bozukluğu içindeyim ama olsun..yani sisteme uysam bu ay 1 değil 2.5 kazanacaktım...böyle trendli aylar her zaman olmuyo..neyse..ama bu ayrı bir hikaye...almadın sen mesajı:..::..::..:
-
forum grafsız gün geçirmesin diye..diceyendustrıyal
[IMG]http://i42.tinypic.com/4t5bg7.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;108893]Bugün içimde durup dururken bi merak zuhur etti..Şimdi malum biliyosunuz sistem kullanmanın güzelliklerinden biri zararı hep makul yerde kesebilmek..O yüzden sistem kullanan birinin MC yemesi zor dehşet gap ler hariç...Yani acaba MC yemek nasıl bir duygu merak ediyorum vallaha..Heleki bir kaç tane yemek ...Arkadaşlar, misal ben 3 kere MC yemiş olsam 1 ay içinde, beni yine aranıza kabul edermiydiniz :) yoksa beni dışlarmıydınız :) dışlamazsınız umarım..:) çünkü o zaman ben çeker giderim :) kesinlikle başka bir nick alıp foruma dönmem yani :) hayatta olmaz...[/quote]
Ben iki günde ikinci kez margin call yedim.Parayı yatırdım birincininkini ikinci gün akşam yine margin call.Dealer her akşam arıyor naber diye başlıyor.İkinci cümle teminat tamamlama please.O nedürki?Kol böreğiymiş.:..::..::..:O yüzden fazla isteme margin call falan çok acı birşey ben yedim tatlısı yok.
-
[quote=GOKHANFINDIK;108901]Ben iki günde ikinci kez margin call yedim.Parayı yatırdım birincininkini ikinci gün akşam yine margin call.Dealer her akşam arıyor naber diye başlıyor.İkinci cümle teminat tamamlama please.O nedürki?Kol böreğiymiş.:..::..::..:O yüzden fazla isteme margin call falan çok acı birşey ben yedim tatlısı yok.[/quote]
:) yok ya çeviriyi yanlış yapmışlar sana :)
margin call = marj-in kol...yani kol'un içerde kalan marjı:..::..: aman diyeyim..uzak dursun...pambık çeviri doğrumu sen söyle..engilizyayı yutmuş adamsın bilirsin..
-
[QUOTE=Astatin;108902]:) yok ya çeviriyi yalnış yapmışlar sana :)
margin call = marj-in kol...yani kol'un içerde kalan marjı:..::..: pambık çeviri doğrumu sen söyle..engilizyayı yutmuş adamsın bilirsin..[/QUOTE]
pambık yok sanırım engilizçayı yutan adam olurmu .dng
-
yafu okadar flat kaldım. Cuma tatili kadar komadı gayri..
Ne ivrençmiş cuma tatili :(
-
[quote=fXci;108903]pambık yok sanırım engilizçayı yutan adam olurmu .dng[/quote]
:..::..::..::..: ya olmasına olur da..engilizlerin çayları değil, çay içme ritüelleri meşhur (5 çayı...) :) ...yaw bir de bir sürü adam süt katıyor çaylarına..ııvvvvvvvv...5 yaşındayken yapardık.....sözün özü sen türk çayına dön...bulabiliyosan iç piyasaya verilmeyen, evropalı elütlere servedilen :) den bul...türk çayı eyidir...osmanlı tokatıda iyidir..:..:
-
[QUOTE=Astatin;108905]:..::..::..::..: ya olmasına olur da..engilizlerin çayları değil, çay içme ritüelleri meşhur (5 çayı...) :) ...yaw bir de bir sürü adam süt katıyor çaylarına..ııvvvvvvvv...5 yaşındayken yapardık.....sözün özü sen türk çayına dön...bulabiliyosan iç piyasaya verilmeyen, evropalı elütlere servedilen :) den bul...türk çayı eyidir...osmanlı tokatıda iyidir..:..:[/QUOTE]
ginkoblabla içerim ben tasviye ederim
.lelele