-
[quote=GOKHANFINDIK;108883]Gökhan Fındık senin paralarla fındık kırıyormuş öyle haberi düştü ajanslara.:D:Dsell in may yapmış.Pazartesi çöküş var çöküş.1200 puan alttan short açma şerefi herkese nail olmaz.Muğla beautiful.Fındıks are beautiful.:D:DBu arada gurban sen bir anda nerden çıktın ya.Çok süper yorumların var.Özellikle eski yazıları kopyalama manyağı olmuşsun.Hele bi kardeşimiz ol kotan dolsun kopyalarsın.Meşhur olmaya çalışıyorsan başka yol seç usta.[/quote]
KARDEŞ SÖZ VERDİN ERKEK SÖZÜYDÜ SANIRIM,,,,,,,,,,,
İSTERİM PARAMI,,,,,,,,,,,,,
pazartesi uzuuuuuuuuuuuun,,,,,,,, sen nerde yaşıosun,BE adamım,,,,, :D:D:D
ben meşhurum zati,,,,,,, kendi çapımda,,,,,,, kızlar arasında ;)
-
[quote=bull market;108884]şşşt atlascepkenli, senin bu avatar bana hiç yabancı gelmedi:), şu anda dow ekside, bugünü düşerek kapar ve 8000 de tutunur sanırsam, bu vobda pozdaysan çok erken sevinmeye gelmez, helede böyle uzun ara verdiği günlerden sonra neler olacağı hiç belli olmaz diyorum...[/quote]
EFENDİM DUYAMIYORUMM,,,,,,,,,,HEHEHE,,,,,,,,,:D:D:D
YA BIRAKIN BU İŞLERİ KISAYMIŞ,,,,,,,,,,,,,,,,, İNADINA UZUUUUUUUUN
DAHA MAL YEDİRECEKLER MİLLETE,,,,,,,, .dng
-
[quote=bull market;108887]bende yazı tarzına takıldım zaten gökhan, ama dedim bu avatarı nerden bulacak? Yada kullanmayı düşenecek? Anlıyormusun:)))
herneyse, o veya başkası o kadarda önemli değil zaten, önemli olan yazdıklarına bakarsan iyi para kazanıyor olması, forumda bayaa ünlü olur bol bol teşekkür alır gibi geliyor bana....[/quote]
eyvallah,,,,,,,,,,,,,,,, :D
kime benzettiniz bilmiyorum,,,, amma velakin,,,,, resmi rasgele attım
-
[QUOTE=atlascepkenli;108909]KARDEŞ SÖZ VERDİN ERKEK SÖZÜYDÜ SANIRIM,,,,,,,,,,,
İSTERİM PARAMI,,,,,,,,,,,,,
pazartesi uzuuuuuuuuuuuun,,,,,,,, sen nerde yaşıosun,BE adamım,,,,, :D:D:D
[B][COLOR="#0000ff"]ben meşhurum zati,[/COLOR][/B],,,,,, kendi çapımda,,,,,,, [COLOR="Blue"][B]kızlar arasında [/B][/COLOR];)[/QUOTE]
Üye olduğunuz kulüplerden belli
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3963/atlasx.png[/IMG]
-
Atlascepkenli.Paramı dedin?Ha o ne mi oldu?Sen Nejat Uygur babayı izledin mi?Bir tiyatrosu vardı.Borcum borç ama diye baslıyordu film?Marmaris güzeldi havamızı aldık.Buralar pek sarmadı.Param bitti az pere kazanıyım de geri gelirim.Benim güney bölgeleri artık midemi bulandırmaya başladı.Bu öküz ruslar falan çok azıtmışlar.Rezalet insanlar eğlenmek buysa topunun ben onların.Kepaze bir millet bunlar ya.Bunları ah be ah bitirememişiz baltacı amca baltayı çakamamış kafalarına.Böyle çok yer gezdim ama ruslardan iğrenç ve buzdolabı gibi soğuk millet görmedim.Hadi iyi geceler.Dow uçmuşsun.Gül gibi paracıklarım gidecek pazartesi.Mayısta düşecez.Byeee.
-
[quote=VOBiX;108912]Üye olduğunuz kulüplerden belli
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3963/atlasx.png[/IMG][/quote]
Bittim valla gülmekten VOBİX büyüksün valla FBI gibi burdan hiç kaçmaz.:..::..::..::..::..::..:.brv.brv.brv
-
[quote=Larossıan;108916]Bittim valla gülmekten VOBİX büyüksün valla FBI gibi burdan hiç kaçmaz.:..::..::..::..::..::..:.brv.brv.brv[/quote]
CSI İzmir :)
-
Three more banks taken over by regulators
Closures marks 32nd bank failures this year
[URL="http://www.marketwatch.com/news/story/Georgia-NJ-Utah-banks-fail/story.aspx?guid=%7BC8AEC2C4%2D961B%2D4393%2D9241%2D9858B085F9FE%7D"]http://www.marketwatch.com/news/story/Georgia-NJ-Utah-banks-fail/story.aspx?guid=%7BC8AEC2C4%2D961B%2D4393%2D9241%2D9858B085F9FE%7D[/URL]
[B]Amerika'da Bu haftasonu 3 bankaya daha el konulmuş. Bu , yılbaşından bu yana 32. banka batışına işaret etmekteymiş[/B]
İyi Haftasonları..
-
ABD Hükümeti 19 banka için stres test sonuçlarını önümüzdeki Perşembe öğleden sonra açıklayacak. Bundan önce ''stres test'' sonuçlarının 4.Mayıs'ta açıklanacağı belirtilmişti. Böylece Perşembe günü hangi bankaya hükümet desteği gerekebilir sorusunun cevabı ortaya çıkacak.
Associated Press ajansına konuşan ve bu konunun gizli kalmasını söyleyen bir hükümet yetkilisi,ilk test sonuçlarına göre Citigroup ve Bank of America'nın sermaye desteğine ihtiyaç duyduğunu ve bu konunun müzakere edildiğini söyledi.
Stres test sonuçları açıklandığında piyasa ne tepki verecek ?
19 büyük bankadan sadece Citigroup ve Bank of America'nın stres testinde başarısız olacağı piyasanın malumu,ancak ABD hükümetinin piyasalarda yeni bir krize meydan vermemek için,bu iki bankanın adi hisse sentleri sahiplerinin bir zarar görmeden ,soruna çözüm getirmek istediği belirtiliyor.Ama her halükarda piyasalarda heyacan Perşembe gününe kadar devam edecek.
Eğer ''stres testi'' konusu piyasanın istediği gibi çözülürse, Dow 9000'lere kadar gidebilir.Aksi halde piyasada derin bir düzetme yaşanabilir. Ancak piyasanın gücü nazara alındığında ,tüm olumsuz beklentilerin fiyatların içinde olduğu düşünülebilir.
Dow haftayı yükselerek kapattı
Dow 8,212.41 +44.29 +0.54%
Nasdaq 1,719.20 +1.90 +0.11%
S&P 500 877.52 +4.71 +0.54%
EUR/USD 1.3270 + 0.0042
-
[quote=QUEEN;108919][B]ABD Hükümeti 19 banka için stres test sonuçlarını önümüzdeki Perşembe öğleden sonra açıklayacak. [/B]Bundan önce ''stres test'' sonuçlarının 4.Mayıs'ta açıklanacağı belirtilmişti. Böylece Perşembe günü hangi bankaya hükümet desteği gerekebilir sorusunun cevabı ortaya çıkacak.[/quote]
Aynı Gün Kapanış sonrası [B]AIG'nin bilançosu[/B] da açıklanacak. Bir bağlantı olabilir. Aklımızın bir köşesinde bulunsun :cool:
-
[quote=VOBiX;108912]Üye olduğunuz kulüplerden belli
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3963/atlasx.png[/IMG][/quote]
kardeş vobix sen depresyon dasın galiba :..::..::..::..:
o ben değilim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, onu da sölim sana :confused: nereden teyit ettirerebilirsin bilmiyorum,,, kendisine mi sorarsın,,,,,, yoksa aldığın forumamı bilemiyorum,,,,,,,,,,,,,,, :D
biraz da kafana vurayım da anla .dng.dng .brv.brv:..::..::..:.lelele
-
[QUOTE=VOBiX;108224]kayahan'ın üstüne dipten dönüş göstergesi tanımam[/QUOTE][QUOTE=YAVUZHAN;108231]özletti kendini kayahan valla :..:[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;108233]Ciddi bir düşüş gelsin düşüş bitmek üzereyken gelir.
[COLOR="Blue"][B]Bir de onun tersini yani tepe göstergesini bulsak tam süper olacak.[/B][/COLOR][/QUOTE]
kayahana benzer tarafın üslubun. Sanırım tepe göstergesi olarak eksikliği gidermeye niyetlisin. Zamanla anlaşılır...
Evet depresyondayım. Durumum bölümümde de yazıyor ben de yazdım.
atlascepkenli de hemen herkesin aklına gelen vobcu, trader, borsacı, ahmet, mehmet vb çok sık kullanılan bir nick ya kesin sen değilsindir. .boks.