[quote=YAVUZHAN;109006]39800 üstü yeni tepe yaparlar artık buraya kadar gelmişken ?
hala kısayım..[/quote]
Belli olmaz.
Printable View
[quote=YAVUZHAN;109006]39800 üstü yeni tepe yaparlar artık buraya kadar gelmişken ?
hala kısayım..[/quote]
Belli olmaz.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109007]İyi de 42000 e gideceğini düşünüyorsanız niye longlamazsınız?[/QUOTE]
ben ztn longum ama forumun beni pozisyonla alakası olmaz diye yazmadımm sonradan artarken cıkıp "şuradan longtum" demenin anlamı yok
Full short artık.800 üstünde longum.Şimdi de spotun farkı kapatacağını düşünüyorum.Ne var ne yok short.Sabah saatlerinde olan hareketten şüphe duymak lazım.Hacimsiz olurlar genelde.Şimdi stabilleşti fark.1300 puan normal artık.1800 Çoktu.1800 ü koruyamazlar ama 1300 korunur.
yaw verin garantiye 4 kademede bitsin işte bütün dertler
biraz uzun vadeli olacak ama bu hareketleri 2001 deki endeksin yüzde yüz artışlarına benzetiyorum 7binlerden 15 binlere falan çıkardı sonra 8binlere düşerdi.. ne günlerdi dalganın kralı vardı:)
süratle 39800 üstüne çıktık çıktık , çıkamadık çiçek gönder :)
[IMG]http://i39.tinypic.com/34h817b.gif[/IMG]
[quote=sovalye;109012]biraz uzun vadeli olacak ama bu hareketleri 2001 deki endeksin yüzde yüz artışlarına benzetiyorum 7binlerden 15 binlere falan çıkardı sonra 8binlere düşerdi.. ne günlerdi dalganın kralı vardı:)[/quote]
Biz de 1000 puanı dalga sanıyoruz.2001 yılında vob olsa sanırım neler olurdu neler.Bu arada garantiye 4 kademe verdiler.Düşüş başlayacak.Sanmıyorum şaşacağını.Bu saate kadar tutulmazdı bu fark.Çöküş yakın.Ayıyım.Bu spot eksi olacak.
[QUOTE=traderx;108989]tahminim endeksi tepeden 600-700 puan çözüp, vobu da 800 e kdar çekip
orta yolu bulacaklar makasda izlenimim bu.
bugün yataydayız heralde:([/QUOTE]
endeks 40800 vadeli 39600 olay bu ve biraz daha spotu çözecekler,
çöküş falan yok vadelide dediğim olayı yapıyorlar, vade başı ayarı çekiyorlar, bugün sistemler çarpılacak bence, işlem yapmayacam 400 puan zararı yedik oturucaz üstüne:mad:
[quote=GOKHANFINDIK;109014]Biz de 1000 puanı dalga sanıyorum.2001 yılında vob olsa sanırım neler olurdu neler.Bu arada garantiye 4 kademe verdiler.Düşüş başlayacak.Sanmıyorum şaşacağını.Bu saate kadar tutulmazdı bu fark.Çöküş yakın.Ayıyım.[/quote]
keşke olsaydı ama yoktu malesef he bukadar derin de değildi
bellimi olur yine o dalgalar olabilir olmaz diye bişey olmaz borsada
düşüş başlarsa teşrif ederiz kırmayız amcaları:)
yıkılberry finn
pambık senin sistem sattamı bakiimm
İşte şimdi farka bakmayın daha.Bu fark bu vade hep böyle gidecek bence.Short zamanı.39800 üstünde longum.