[quote=abka;109110]ralliiiiii...[/quote]
roll-i
Printable View
[quote=abka;109110]ralliiiiii...[/quote]
roll-i
39800 üstüne atsakta hareket olsa bari.
düşeceği yok bu meretin,yada bana öyle geliyor :)
[QUOTE=Astatin;109119]roll-i[/QUOTE]
yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o
Ali babacan, tam piyasa adamı...ticaret adamı.bu imf işini halledecektir...
[quote=selçuklu;109121]yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o[/quote]
ezmediniz yılanın başını küçükken şimdi sahibine tıslıyor :)
[quote=selçuklu;109121]yok roll- i ralli falan .. baskı var .. çok fazla baskı var .. düşer burası .. :o[/quote]
roll, yuvarlanmak patron...rolli olsun ralli olmasın
pasta yine felaket diğer SATIŞ tarafı coşmuş...EFG de geleni gideni süpürüyor ne kadar satış varsa karşılıyor...
nereye gidiyor acaba VOB 250.000 mi olacak?
[QUOTE=YAVUZHAN;109123]ezmediniz yılanın başını küçükken şimdi sahibine tıslıyor :)[/QUOTE]
aynen öyle oldu .. .yapacak bişey yok .. bekleyecez . .ama sonra gösterecem o yılanlara .... :( :( :(
selçuklu, 15 dklıkda sıkışan üçgenmi var ne...sen bilirsin bi baksan :)
[QUOTE=Astatin;109124]roll, yuvarlanmak patron...rolli olsun ralli olmasın[/QUOTE]
[B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üye tesekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir:
selçuklu :([/B]
roll olsun o zaman patron ..teşekkürüm kalmadı bende böyle yaptım idare et .. hahahhahah :D
[QUOTE=Astatin;109127]selçuklu, 15 dklıkda sıkışan üçgenmi var ne...sen bilirsin bi baksan :)[/QUOTE]
üçgense kötü patron yukarı kırar o meret .. bakmak istemiyorum o yüzden .. :D
eyy gidi eyyy. 0.91 den koza alıp 3-5 kara verdik daha dün gibi...kuruttun lem vob beni