-
uymsuzluklara son
aha da diceyendustriyal..her uyumsuzluk çalışacak diye bir kural yok:D heleki kısa periyottakilerin çalışmadığı sıkça görülür..fiyata bak, yavuzhanın atı gibi, bollingeri delip çekmek, hareketli ortalamaları delip geçmek istiyor..kıpır kıpır...seans içi az realiz olur. 8335-8340 yeresi aşağı kırılmadıkça yol yukarı..hatta DJ buralarda kapasın, fıçır yarım puan artı olsun yeter :) MAMO nun yeni vatar güzel olmuş..bi tek de bana ayır mamo...send elongsun..ya neşeden ya kederden çekeriz..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i7xwzn.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Larossıan;109249]En son yorumunda kriz varsa buralardan dönmesi gerekir demişti bugün yarın dönmesi lazım o zaman ,yoksa bence kriz hikaye olacak.[/QUOTE]
kriz zaten hep hikaye olmuş Larossıan ... borsalar kurulduğundan beri hep yükselmiş.... bundan sonrada belliki yükselecek .....şimdi daha düşmeleri lazım ... . sonra gene yükselecekler ... . sonuçta hep yükselecekler ...
-
DJI 8290 haftalık drenci var bunun üzerine çıktı üzerinde kalırsa 8500 zorlar.
-
[QUOTE=Astatin;109251]aha da diceyendustriyal..her uyumsuzluk çalışacak diye bir kural yok:D heleki kısa periyottakilerin çalışmadığı sıkça görülür..fiyata bak, yavuzhanın atı gibi, bollingeri delip çekmek, hareketli ortalamaları delip geçmek istiyor..kıpır kıpır...seans içi az realiz olur. 8335-8340 yeresi aşağı kırılmadıkça yol yukarı..hatta DJ buralarda kapasın, fıçır yarım puan artı olsun yeter :) MAMO nun yeni vatar güzel olmuş..bi tek de bana ayır mamo...send elongsun..ya neşeden ya kederden çekeriz..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i7xwzn.jpg[/IMG][/QUOTE]
dowda son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8150 altındaki her kapanş bu tanıma uyar.. hahahahahahahaha :D:D:D
-
obo var djı da 8200 kapatabilir benden sölemesi
-
:D:D[quote=selçuklu;109254]dowda son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8150 altındaki her kapanş bu tanıma uyar.. hahahahahahahaha :D:D:D[/quote]
:D:D:D hainsin patron..hatta bizans kralı gibisin :) entrikanın kralı bu..kendi bedduamla yıkılırsam çok ayıp olur ha...:) ama senin yılanlarda seni ısırırsa ayıp olur..yarın ayıplı bi gün olcak ha...bak boğalara moral yapayım...enflasyon düşük gelmiş beklenenden:D oha bovespa %5..bir zamanlar bovespa korelesi yerdik her seans :)
-
[quote=QUEEN;109255]obo var djı da 8200 kapatabilir benden sölemesi[/quote]
sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng
-
[QUOTE=Astatin;109258]sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng[/QUOTE]
:D güncelleyecek tabi .. .. 8000 e kadar yolu var o obonun ....
güncelle quenn güncelle bakma sen ona ... her 50 puanda sende 50 puan aşağısına güncelle ...:D :D :D
-
Sabah 39300 long 39625 short.Öğlen yola çıkış.Saat 3 gibi otele geliş.39600den longlayış.En başta en tepe oluyor orası.500 lere kadar veriyorlar.Ben 525 short emri veriyorum az short oluyorum.Sonra 500 den full longluyorum yeniden.450 ye kadar düşüyor bozmuyorum.Sonra baktım tutuyorlar.Full long devam.600 700 800 900 40 000 40200.Elim gidiyor short olamıyorum emri veriyorum gerçekleşmiyor.Sonra 39950 düşüyoruz.Sonra 40125 200 lere çıkıyoruz.Full shortluyorum.Sonra 050 ye düşüyor devam ediyorum.300 lere çıkıyor flat yapıyorum.300 den yine shortluyorum.Sonra seans sonu 400 den longluyorum 350 den shortluyorum.Sonra 400 den yine long.En son 40425 ten geceye short kalıyorum.Allah bereket versin hala devam 18. iş günü falan oldu ard arda.Full short zamanı artık.Kolay gelsin herkese.Byeee.
-
[QUOTE=Astatin;109258]sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng[/QUOTE]
8330 kırılmaz ise bugün 8500 yapar oboş orda karar vercek.dng ben flatos .lelele
-
[quote=selçuklu;109259]:D güncelleyecek tabi .. .. 8000 e kadar yolu var o obonun ....
güncelle quenn güncelle bakma sen ona ... her 50 puanda sende 50 puan aşağısına güncelle ...:D :D :D[/quote]
biz imöcing marketiz selçuklu...dj i boşverelim bovespa ile coşalım diyorum..kabul görürse tabii %5.14 way canına
-
DJI 8.500 yapsın yarın 1000 pıvan daha yukarıya giderik...DJI yapar mı 8.500?
pek sanmıyorum ama yapsın istiyorum :..: