-
[QUOTE=urungu;109276]Cok akillica bir yorum///[/QUOTE]
Evet sevgili Gökhanın yorumları akıllıca... Gündüz gördüklerini biraz önce sağlıklı değerlendirme ile yazınca ortaya çıkanlar.. Tecrübeli birinin gözünden olay bittikten sonra yazılanlar.. Bu görüşe rağmen güniçi yapılan onca alsat yada akşama kısa olmak bu bakış açısı için yakışmadı ama.. Bunu görebilen biri kısa deniyorsa pekçok aceminin daha büyük hata yapmasını anlayışla karşılamak gerekir sanırım.
-
[quote=fahri78;109280]Evet sevgili Gökhanın yorumları akıllıca... Gündüz gördüklerini biraz önce sağlıklı değerlendirme ile yazınca ortaya çıkanlar.. Tecrübeli birinin gözünden olay bittikten sonra yazılanlar.. Bu görüşe rağmen güniçi yapılan onca alsat yada akşama kısa olmak bu bakış açısı için yakışmadı ama.. Bunu görebilen biri kısa deniyorsa pekçok aceminin daha büyük hata yapmasını anlayışla karşılamak gerekir sanırım.[/quote]
Ne olursa olsun cok ciddi bir analiz hakkini vermek lazim.. Kufurbazin teki ama dogru analiz....
-
[QUOTE=urungu;109281]Ne olursa olsun cok ciddi bir analiz hakkini vermek lazim.. Kufurbazin teki ama dogru analiz....[/QUOTE]
evet hocam sen eski halini bilmezsin sanırım bu biraz kulağı çekilmiş hali olur.
-
[quote=urungu;109276]Cok akillica bir yorum///[/quote]
Akıllıca yorum ama sabah sert satış gelecek yazmıştın hayret.Peh.Akıllı yorum para yapmaz vobta.Akıllı ve iradeli işlem para yapar.Vobta dansöz olmayan vobta hava kazanır.
-
[QUOTE=urungu;109281]Ne olursa olsun cok ciddi bir analiz hakkini vermek lazim.. Kufurbazin teki ama dogru analiz....[/QUOTE]
Elbette çok ciddi ve doğru bir analiz. Piyasayı çok iyi okuyabilen biri Gökhan. Bu işlemleri görebilen birinin ölü taklidi yapıp beklemesi, bugün forumda bu yönde yazılar yazması daha iyi olmazmıydı?
-
[quote=fahri78;109284]Elbette çok ciddi ve doğru bir analiz. Piyasayı çok iyi okuyabilen biri Gökhan. Bu işlemleri görebilen birinin ölü taklidi yapıp beklemesi, bugün forumda bu yönde yazılar yazması daha iyi olmazmıydı?[/quote]
Bu ne demek... Acikla biraz...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109283]Akıllıca yorum ama sabah sert satış gelecek yazmıştın hayret.Peh.Akıllı yorum para yapmaz vobta.Akıllı ve iradeli işlem para yapar.Vobta dansöz olmayan vobta hava kazanır.[/QUOTE]
Bazende sadece beklemekle para kazanılır.. Son 3 işlem gününde olduğu gibi..
-
[quote=akinolukentuf;109282]evet hocam sen eski halini bilmezsin sanırım bu biraz kulağı çekilmiş hali olur.[/quote]
bilmezmiyim ne kufurler ettigini.. cok iyi bilirim...
-
[QUOTE=urungu;109285]Bu ne demek... Acikla biraz...[/QUOTE]
çarşamba ve Perşembe günü nisan kapanışı için pek çok kişininin doğru tespiti oldu.. Sadece beklenerek, stresden uzak bir şekilde vade uzlaşmaya gidenler güzel para kazandı.. Oysa bugünü çözebilmek çok kolay değildi.. Gökhanın biraz önceki tespiti günü en iyi tanımlayan bir analiz. Ve bunu güniçinde açıklayabilse, kendiside fazla alsata girmeden bekleyebilse daha farklı olurdu.
-
[quote=akinolukentuf;109279]Haci sen burdamısın yahu.Tamam yandı millet seni okuyorsa .On dakikada beş defa pozizyon değiştirir sayende pehh..heyk[/quote]
Öyle hacı sen nerelerdesin yaz gel.Özlettin.
[quote=fahri78;109280]Evet sevgili Gökhanın yorumları akıllıca... Gündüz gördüklerini biraz önce sağlıklı değerlendirme ile yazınca ortaya çıkanlar.. Tecrübeli birinin gözünden olay bittikten sonra yazılanlar.. Bu görüşe rağmen güniçi yapılan onca alsat yada akşama kısa olmak bu bakış açısı için yakışmadı ama.. Bunu görebilen biri kısa deniyorsa pekçok aceminin daha büyük hata yapmasını anlayışla karşılamak gerekir sanırım.[/quote]
Ben görürüm ama alıp satmak mantıklı.Şans vermek lazım kendinize.Ben ama 39600 den alıp 500 puan bekledim.Çok büyük bir para.Bunu 5 10 dakika da almak insana işlem yapma hissi sunuyor.Beni 200 den 300 den short yapmak üzmez mecburum işlem yapmaya.İşlemsiz vob olmaz.Margin riski kalkar.Herşeyi görseniz bile iradeye hakim olamazsınız.İşte ben de bunu esas kazanmam gereken rakamdan 200 puan az kazanarak onu voba geri veriyorum.Yine artı oluyorum.Ben şimdi zaten kendimi yarın 150 200 puan artıya hazırlıyorum zaten kapanmadan.Ki zaten seviyeler short için risksiz.Riskli bile olsa kapanmak sadece tek tuşta 400 500 puan zarar ile sorun yok yola devam.Kapanmak için yeterki iradeli olalım.Zararı keselim.Vob artık long için riskli hale gelmiştir.Benim yaptığım hata kardan olduğu için sorun yok.Rahatlık önemli vobta.Gerisi size kalmış.Vobu okumak zor değil.Zararı da kabul etmek lazım.Bal gibi alacaz dediler 500 puana kadar indi fark.Bu kadar basit.Bundan sonra 500 daha artsa vob sorun yok.Dowa 50 100 puan daha hak verdim bu gece 40 puan daha arttı.Yarın vob 1800 puan altta idi bugün yarın da 1000 puan alta alır.Kimse de sesini çıkaramaz.Kolay gelsin.
[quote=urungu;109281]Ne olursa olsun cok ciddi bir analiz hakkini vermek lazim.. Kufurbazin teki ama dogru analiz....[/quote]
Küfürbazmı?Ne ayıpüüü:D
[quote=akinolukentuf;109282]evet hocam sen eski halini bilmezsin sanırım bu biraz kulağı çekilmiş hali olur.[/quote]
Urungu iyi bilir beni.üüü:DHepimiz kardeşiz şurada.İnanmayan baksın üste kardeşimiz yazıyor.Byeee.
-
Şifremi yeni buldum yoksa üyeydim senin işlemleri derinlikten zaten anlıyorum :D
-
[quote=fahri78;109284]Elbette çok ciddi ve doğru bir analiz. Piyasayı çok iyi okuyabilen biri Gökhan. Bu işlemleri görebilen birinin ölü taklidi yapıp beklemesi, bugün forumda bu yönde yazılar yazması daha iyi olmazmıydı?[/quote]
Ben hayatımda eski yazıları yapıştıracak kadar küçülmedim.Yaptığım yorumları da şöyle bildim böyle bilecem diye yapmıyorum.Ben öyle istiyorum öyle oluyor.Beklemek mantıklı ise o zaman neden 36000 den short bekleyenler parayı sıfırladı?Vobta bekleyen 3 5 yıl gider.En sonunda 2 3 gecede parayı sıfırlar.Bu işler beklemek ile olmaz.Ben şöyle yazmışım buradan dönmüş.Bilsem ne olur bilmesem ne olur ya.Çatır çatır paraları yerken reel ekonomi reel vob orada konuşur.Burada masaldan aldım sattım ile olmuyor bu iş.Eğer vobtan kazanıp 1 tane bile ekmek alıp yedi iseniz sorun yok.Yok yemedi iseniz onun tadını hissetmek çok ayrıdır.En güzeli de 180 km hızla giderken otobanda cezayı düşünme derdin yok.Burada 10 000 puan aldı sistem 20 000 verdi.Bunlar masal sadece.Demo hesapla ninemde 20 000 puan aldı geçen ay.Ama nineme demodaki parayla sakız bile vermiyorlar.Vob hayaller dünyası ile olmaz.Gerçeğe dönelim.Para paradır.Yersen süper.Yemeyip eften pöften sistem şu aldı bunu sattı ile olmaz bu işler.Hadi iyi geceler ben geziyorum.Simit alacam vob parası ile.Byee.