-
[QUOTE=YAVUZHAN;109351]uyumsuzluklar etkisini göstermeye başladı..
bakalım seans içi realize seviyesindemi kalacak yoksa ortalamaların aşağısına sarkıp kısa periyotta bir sat sinyali oluşturabilecekmi?
işte bütün mesele bu :)[/QUOTE]
Abi bırak 15 dakikalık periyotu bir tane 600 lük güzel sprint verde para yapalım urfada pehh.
-
bakalım stres testinin zaten bildikleri sonuçlarını ne zaman satmaya başlayacaklar...
bu testten sonra piyasaya (iyi ya da kötü) yön verecek olan mevzu nedir bilen var mı?
yakınlarda bir faiz kararı vs?
-
mmo nun avatar dehşet boy boy ayular bize pis pis bakıyor, seç beğen al:D:D:D
-
Alış çok imkbde.Artacaz gibi.Hepsi düşse de imkb artacak gibi.
-
uyumsuzluk olsa N olur dostum bu makası böle kullandıkları surece kedı fare mısali bızımle oynuyacaklar FOrex piyasalarındankı denetleme vbe duzenlemeden sonra sıra VOB a gelmeli ki yavaş yavaş gelicek ...
-
Spotta günlükçü sazanlar çoğalmış ama vobta şuan yukarı trade edecek adam yok bakalim nasıl ayarlayacaklar bence spota satış voba daha az satış gibi dengelenebilir.
-
[quote=akinolukentuf;109352]Abi bırak 15 dakikalık periyotu bir tane 600 lük güzel sprint verde para yapalım urfada pehh.[/quote]
slm kentuf.
valla urfa deme bana.dün altılıyı bilen çıkmadı urfada benim kupon 4 te kaldı.
5 li ganyanımda 4 te kaldı ki 5 'li bile 6 milyar para verdi.
tevziyi kaldıracaktım az daha :)
ankara tiyosu isteyene özelden veririm bi cesaret kuponu :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;109358]slm kentuf.
valla urfa deme bana.dün altılıyı bilen çıkmadı urfada benim kupon 4 te kaldı.
5 li ganyanımda 4 te kaldı ki 5 'li bile 6 milyar para verdi.
tevziyi kaldıracaktım az daha :)
ankara tiyosu isteyene özelden veririm bi cesaret kuponu :)[/QUOTE]
iyi olurdu kaldırsaydın şimdi düşünmezdik şu makas neden 1000 puan diye pehh.
İstanbulda tiyo olursa alırım canlı canlı seyretmem lazim atı..boks.
-
[quote=SaNCaKTaR;109356]uyumsuzluk olsa N olur dostum bu makası böle kullandıkları surece kedı fare mısali bızımle oynuyacaklar FOrex piyasalarındankı denetleme vbe duzenlemeden sonra sıra VOB a gelmeli ki yavaş yavaş gelicek ...[/quote]
Neyini denetleyecek.Long emri girmeyin mi diyecekler?Bunlarla uğraşmak yerine fiyata odaklanın.Neyini denetleyecen anasını satıyım.Adam isterse 100 000 lot alır.Ne diyecen adama.Manipülasyon falan yok vobta.
-
[QUOTE=traderx;109265]bileşik 100 endeks 36000 e çıkmadan rahatlamaz ahada o kadar.
ayrıca şimdi dowa bakıp coşanlarda çok sevinmesin, yarın sabah ya gaplı aşağı yada yatay, yani öyle yukarı 1000-2000 puan gap bekleyenler rüyalarında görür:D:D:D[/QUOTE]
yatay yatay gidiyoruz bu hafta içinde belkide bugün, artı makasa geçerlerse şaşmam.
-
[quote=GOKHANFINDIK;109360]Neyini denetleyecek.Long emri girmeyin mi diyecekler?Bunlarla uğraşmak yerine fiyata odaklanın.Neyini denetleyecen anasını satıyım.Adam isterse 100 000 lot alır.Ne diyecen adama.Manipülasyon falan yok vobta.[/quote]
Gokhan takip et bizde bir şeyler biliyoruz heralde hep sen bılıcek degılsın çıkıçak kokuları hep de foseptik cinsinden merak etme konu kapanmıştır. .lelele
-
efg yoklama alıyor bakıyor kim ne kadar dirençli pehh.