günün yükseğine geldik yeniden.
ortalamaları aşağı geçebilecek bir geri çekilme olmadı..
yeni yüksekle beraber bir atak daha gelebilir,dün aynısı olmuştu tam 1000 puan aşağıda..
Printable View
günün yükseğine geldik yeniden.
ortalamaları aşağı geçebilecek bir geri çekilme olmadı..
yeni yüksekle beraber bir atak daha gelebilir,dün aynısı olmuştu tam 1000 puan aşağıda..
longör longör pehh.hacı sıkı tutun çizdim 675 i pehh.
verirseler bu sefer beynime şaşırmam .
matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
mesela aynı pencerede hem spot30 hem fdji hemde dax gibi
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.
39.575 lonk devam...
alıyorlar hala SHORT için sebep yok...kazara dax max ta + ya dönerse burasını düşünemiyorum.
[QUOTE=akinolukentuf;109377]longör longör pehh.hacı sıkı tutun çizdim 675 i pehh.[/QUOTE]
trendin başlamasıyla flat kaldım .halen flatım imf işi sonuca baglansada harekete başlasam artık seyyah dovcek beni
İmkb niye arttı diyorlar.Fincan kulp formasyonu olmuş.Hedef neresi belli değil.Ama alıyorlar.
bu ülkede[B] bireysel [/B]suçlar için idam mutlaka olmalı.kasıtlı adam öldüreni sallayacaksın...
düşünün..tırıvırı bir meseleden dolayı(kız meselesi) 4 tane adam(cani),ayrı odalardaki (namaz kılıyorlarken) herkesi tarıyorlar..45 ölü...köyün resmi imamı,misafir,çocuk demeden....
abd nin bazı eyaletlerinde adam öldürmenin cezası demokratik idamdır(ölüm şeklini katilin kendisi belirliyor)
[QUOTE=traderx;109379]matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.[/QUOTE]
abi bir grafik aç ondan sonra grafik ismi yazan yere git boş bir tık yap sonra virgüle bas üstüne açacağın grafiğin kodunu yaz tamama bas .ama bunu yaparken ayrı pencere içinde birden fazla indikatör olmasın.
[quote=traderx;109379]matrikste 2 hatta 3-4 endeksi tek grafik penceresi içinde görme imkanı varmı
cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür.[/quote]
FX'te grafiğe sağ tıklayıp "aktif pencere" yaparsanız, daha sonra hangi metanın üzerine giderseniz grafik o metanın grafiğine dönüşür.
matriks kullanmadım ama benzer bir mantıktır sanırım.
675 - 725 taze long !
yeni yüksek hatırına..
dün öğleden sonra başlayan harekete benzedi..
günlük grafikler shortçuları çok fena yakarım diyor
ama longtan shorta dönmemek için kendimi zor tutuyorum:)