Bold pilot gibi 42000 ne uçacak olmadı eşşek gibi çekecekler dökmeden sonra ..uyk
Printable View
Bold pilot gibi 42000 ne uçacak olmadı eşşek gibi çekecekler dökmeden sonra ..uyk
Dün akşamki yazımdan sonra sabah full kısaları azaltmıştım, belki aşağı sürerler diyede bekledim ama 40750 de flat kaldım, buraya yazmaya yetişemedim:) sanırım bugün yarın , yada perşembe günü zirveleri denerler diye düşünüyorum, bakalım, bugün 40750 aşağısına geçtiğinde tekrar kısalamaya, üzerine geçtiğinde flat kalmaya devam edeceğim, saygılar
bana sanki teknik olarak 42600 hedefledi vob gibi geliyo emma mena mor flat kalcam.
bilimsel olarak dün vobun spota göre olması gereken seviye 41120 di
şuanda vob realtime spot formülüne göre 42.222 olması gerekiyor
olurmu
neden olmasın???
[quote=fXci;109414]bana sanki teknik olarak 42600 hedefledi vob gibi geliyo emma mena mor flat kalcam.[/quote]
41410-41975 drençlar var.
hareketin başladığı 36.250den bu yana olan sürenin %75'ine yakın zamanı aşırı alım bölgesinde geçirmişiz...
rakama bak, akıllara zarar resmen...
aşırıymış peeeeeh!
Fezaya uçacaklar fezaya:) İlk Türk roketi bu kolaymı, çıkışın son bulduğu anı kimse bilememeli, başka türlü dönüşü olmaz bu çıkışın:)...saygılar....
Belki biraz klişe bir laf olacak ama pozisyonda ısrar etmemek lazım. Nisan vadenin ilk günlerinde yurt dışı artıyor ve biz artmıyorduk, ama adamlar yeni dip yaparken biz eski dibimize bile gidemedik. Ben bu durumu merak ediyor ve her fırsatta her türlü platformda insanların görüşlerini alıyordum. Burada bir çok kişi bu durumu py nin nisan vadede ağzına kadar shortta olduğuna yorumladı. Ben bu karşı çıktım çünkü eğer öyle olsaydı yurtdışı yeni dip yaparken biz de yapardık. Ama itiraf etmeliyim ben de bu durumu açıklayamadım. Kokusu sonra çıkacak dedim. Gördük py nisan vadede ağzına kadar short değilmiş, nisan vade en üstten kapandı. Burada İmkb 100 de 19000 hedefleri veriliyorken çok uzun süredir takip ettiğim başka bir sitede yazan birinin imkb 100 de yıl sonu 45000 hedefi verdiğinden bahsetmiştim. Sn vobix dışında bu kişinin kim olduğunu soran olmadı. Bir çok kişi de dalga geçti. Sözün özü her çıkışı "burası tepe", " bu borsa buradan döner" söylemleriyle kapattık. 19000 beklerken 33000 olduk. Artık 35000 görülmeden geri dönüş olmaz bence. Ama ben ne zaman sistem sat verirse o zaman satarım. Kimse pozisyonunda ısrar etmesin. Bir çok kişinin sermayeyi sıfırladığını duyuyorum şu son yükselişlerde, inanın içim cız ediyor. İddialı yorum yapan arkadaşlara da biraz daha temkinli olun diyorum. Sn abkanın dediği gibi borsa gridir. Kimseyi kırmak istemem, hatam olduysa affola...
az kalmış hedeflere benim geliyor :)
[QUOTE=fXci;109414]bana sanki teknik olarak 42600 hedefledi vob gibi geliyo emma mena mor flat kalcam.[/QUOTE]
Ben 50000 i gözüme kestirdim artık, belki 55-60 bin oluruzda, ihtimal dahilindedir, yukarı sürme stratejisine bağlı olarak böyle düşünüyorum, bu çıkış artık soluksuz olmaya devam eder sanırsam, MC yedirerek gidiyolar akılları sıra, ama malesef işin sonunda kısacılar gülecek, çünkü şu anda kimse uzundan kazanamıyor, o tatlı tatlı uzundan kazananlar var ya, acı acı yırtınacak diyorum:..: başkada bişey demiyorum, saygılar...
41 bin üstünde patinaj çekmeye başladık sanki ?
[quote=YAVUZHAN;109422]41 bin üstünde patinaj çekmeye başladık sanki ?[/quote]
40.550 cıvarında da çekiyorduk. :)))