selam arkadaşlar
Sayın haguan uzunlardan çıkmak ugunmudur veya nerelere kadar bekliyelim yorumlarınızı alabilirmiyim destek ve dirençleride gönderiseniz sevinirim şimdiden tşk ederim..
Printable View
selam arkadaşlar
Sayın haguan uzunlardan çıkmak ugunmudur veya nerelere kadar bekliyelim yorumlarınızı alabilirmiyim destek ve dirençleride gönderiseniz sevinirim şimdiden tşk ederim..
selam arkadaşlar
tüm agustos
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5508/dadafm8.png[/IMG]
tüm agustos
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5508/dadafm8.png[/IMG]
Fitch, Lehman Brothers`in Idr`larini `a+/f1` Olarak Teyit Etti, Gorunum `negatif`
Fitch, Lehman Brothers`in Idr`larini `a+/f1` Olarak Teyit Etti, Gorunum `negatif`
Fitch, Goldman Sachs`in Idr`larini `aa-/f1+` Olarak Teyit Etti, Gorunum `duragan`
Fitch, Goldman Sachs`in Idr`larini `aa-/f1+` Olarak Teyit Etti, Gorunum `duragan`
bütün gün sahte sahte yükseldi...sabah belirtmiştim..
dax vadeli ve spot.....
pozisyonumu hiç bozmadım.. geceyede kısa...
yalnız şurda hata yaptım...15 daklık sistem 42000 den beri alda....
ben mekanik sistemi bırakıp büyük resme baktım.. nasıl olsa sahte yükseliyorlar ,düşecekler deyip gün içi uzuna geçmedim..
sabah terse kalınca bütün planlar alt üst oluyor..
akşamı tahmin etmekte yetmiyor.. gün içi istedikleri gibi at oynatıyorlar.
bütün gün sahte sahte yükseldi...sabah belirtmiştim..
dax vadeli ve spot.....
pozisyonumu hiç bozmadım.. geceyede kısa...
yalnız şurda hata yaptım...15 daklık sistem 42000 den beri alda....
ben mekanik sistemi bırakıp büyük resme baktım.. nasıl olsa sahte yükseliyorlar ,düşecekler deyip gün içi uzuna geçmedim..
sabah terse kalınca bütün planlar alt üst oluyor..
akşamı tahmin etmekte yetmiyor.. gün içi istedikleri gibi at oynatıyorlar.
1000 yetmez 1500 hatta 2000 yapın makası.
1000 yetmez 1500 hatta 2000 yapın makası.