nedense şimdi de bu inişe güvenmedim..:..:
68.700 üstüne atarlarsa tekrar shortların kalan yarısını da kapatırım..
Printable View
nedense şimdi de bu inişe güvenmedim..:..:
68.700 üstüne atarlarsa tekrar shortların kalan yarısını da kapatırım..
[quote=seagate;259246]saraylı abey ema55 den eşşa gelişte wma kesince shortladım üwwwww :D:D ama çıkışı yapamıyorum abii ühühühühü 500 den falatladım üwww gene düşiyiii ühühüh :)
abi neye göre flatyalayacağuukkk ühüühhü trend olsaydı kaçırdıydım ühühüh[/quote]
-WMA KESİŞİMİ
-boll+sto
-para yönetimi
-destek direnç ile
sen 2.şık ile çıktın galiba...
sisteme uygun abi...supertrader oldun sen seagate:..:
üwww sto tam dibi yakalamış abii üwwwww pozdan çıkarken stoyu öne alayim üwww :D:D ziztem şahane üww
uzak çekim günlük..sinyaller grafiktekinden bir gün öncedir..bu testdeki ekran olduğundan bir gün sonrası olarak gösterir...
[IMG]http://i45.tinypic.com/330wj6v.jpg[/IMG]
[QUOTE=seagate;259255]üwww sto tam dibi yakalamış abii üwwwww pozdan çıkarken stoyu öne alayim üwww :D:D ziztem şahane üww[/QUOTE]
dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var.yoksa ben mi yanlış bakıyom..çünkü 6,10 agırlıklar bu hareketden önce çok kesişmişler..
Kendimi eşşek yerine konmuş gibi hissediyorum..Bu gerçek olmayacak kadar şiddetli bir şaka gibi. Bu platformu yazanın da, ürün diye satanın da 7 **** ****.....
Bir anlamı kalmadığından yapıştırdığım grafikleri kesinlikle ciddiye almayın. İsteyen yalancı çoban, isteyen mtx garibanı desin..hiç problem değil...
[IMG]http://i47.tinypic.com/eqqlbr.png[/IMG]
[quote=abka;259258]dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var[/quote]
1 sefer 69 ala geçti sora sata geçti 68900 2 işlem :) wmalar da flat kaliyrumm duruma göre sürekli işlem yapmiiim +. halen zat str
ne oldu asti..valla bu sefer çok olmuşlar..ms de den çok şikayetimiz var ..ama en azından bu olay yok
gısa devam toparlandım biraz .. .fdow sayıma güveniyorum .. gısa devam ....
astatin patron geçmiş olsun abi ..üzücü durum gerçekten ...metastock falanda baksana abi . .daha sağlam olur belki ..:o:o:o
[quote=abka;259258]dik hareketlerde tamam..ama azıcık sertlik kaybolunca çok çok işlem oluyor..
mesela bugün baktığım kadarıyla 4-6 işlem var.yoksa ben mi yanlış bakıyom..çünkü 6,10 agırlıklar bu hareketden önce çok kesişmişler..[/quote]
abka,
bugün str de 3. trade içindeyiz ,kısa bu ve benim periodlarda sistemin toplam şu ana kadar:
800 puan civarı karda...:)
asti hocam sat geldimi
[QUOTE=seagate;259261]1 sefer 69 ala geçti sora sata geçti 68900 2 işlem :) wmalar da flat kaliyrumm duruma göre sürekli işlem yapmiiim +. halen zat str[/QUOTE]
mesela 10;35 de ;55 aşşağı yönlü..6 ile 10 aşşağı olduğundan orada kısa yapılmalı..saat 11;15 de flat..çünkü 6-10 kesişim yukarı..
11;45 de kısa..6-10 aşşağı..
12;05 de flat..vs vs..
kısacası bugün 55 aşşağı olunca hep kısa ve flat olmak üzere çok işlem var..