stobu güncellemeye devam..
yeni stop 40700 !
Printable View
stobu güncellemeye devam..
yeni stop 40700 !
Bu çıkış saatlik olarak devam etmeye başladı, saat 10:00 dan sonra yukarı sürmeye devam işareti geldi, şimdi nereye kadar olacağını kestirmek güç oldu bence, flat kalmak en güzeli, belirli bir seviyeyi başlangıç seviyesi olarak kabul edip, oradan aşağısına yada yukarısına oynamak istiyorum, bu seviye benim için 40750 oldu, birazdan dünkü grafiklerin son halini buraya göndereceğim, saatlik olarak her zamankinden başka bir çıkış oldu bu çıkış, saygılar....
kanımca bu iş , vadeli -spot farkı +1.000 olunca biter...çünkü ,böyle trenlerin jubilesi aşırı iyimserlik pompalamakla olur...
[quote=unlimitted;109423]40.550 cıvarında da çekiyorduk. :)))[/quote]
doğan görünümlü şahin kullanıyor abiler,havalı kalkış yapıyolar :)
[quote=abka;109426]kanımca bu iş , vadeli -spot farkı +1.000 olunca biter...çünkü ,böyle trenlerin jubilesi aşırı iyimserlik pompalamakla olur...[/quote]
mayıs ayında + makas yaparlarmı ki ?
bence taktik değiştirmezler..
Drence geldik 41400
Merhaba arkadaşlar.
[quote=sazan;109430]Merhaba arkadaşlar.[/quote]
hoooooo.....hoşgeldin ağbey...
nerdesin yafu?
dolunay günü yakın ağbey ne diyon bu işe? balon pırtlar mı artık? :D
Sevgili Seyyah,
Kızın okulunun 1 hafta ara tatilini fırsat bilip, yurtdışına kaçtık. Döndüm borsada kaçmış. Ama burada olsaydıkta sonuç farketmezdi. Bu yükselişi sadece takip ederdim. Pozisyon alamazdım.
iz süren stop uygulamasına devam.
yeni stop 40875 ki maliyetin üzerine çıktı..
bu arada benim gösterge fiyat 1000 puan yukarı gitsede yükselmiyerek beni huylandırıyor..
[QUOTE=sazan;109432]Sevgili Seyyah,
Kızın okulunun 1 hafta ara tatilini fırsat bilip, yurtdışına kaçtık. Döndüm borsada kaçmış. Ama burada olsaydıkta sonuç farketmezdi. Bu yükselişi sadece takip ederdim. Pozisyon alamazdım.[/QUOTE]
aynı beni tarif ettin abi aynını yaptım püfüüü
bu yükselişe bir anlam vermek imkansız... IMKB - 100 Mart başından bu güne %45 yükseldi.
Lehman'ın batışı, Citi'nin kurtarılması gibi olaylar öncesindekis eviyelere yükseldik.
bu yaşananlar tarihin en büyük 6. rallisi. 1987 yılından bu güne Nisan ayındaki gibi bir ay da ralli yaşanmadı.
Ve hala yükseliyoruz. bizim durumumuz daha ciddi biz daha sert yükseliyoruz..
Ve soruyorum ne değişti.. İlk çeyrek büyüme çift haneli eksi gelecek.. Bütün bu kamu açıkları bitti mi?
Sert düşüş bekliyorum.. Hemde çok sert... Bu piyasalar dayanamayacak..
Emin olun.... ama mesele düşüş ne zaman başlar...