42400 max olur gibi bununda uzerinde "dahada olsa gelmem" der ve flatlerim...42100lerden flat olucam
Printable View
42400 max olur gibi bununda uzerinde "dahada olsa gelmem" der ve flatlerim...42100lerden flat olucam
[quote=GOKHANFINDIK;109439]Arkadaşlar full short.Bundan sonra oluşacak olay.Sol omuz oluştu sırada başta.Ondan sonra sağ omuz.Bugün başın en tepesi oluşuyor.Burası tepe olacak bence.Full short artık.28000 ken şelale bekleyenler 45000 demeye başladığına göre short.[/quote]
para girişi mükkem gokhan 30 endeks en az yukselen %1 de garantı 3.5 ak 7 ye iş de 5 gidiyor daha şelale olmaz olsada artık bana faydası olmaz :)
Eğer bu piyasada vob 41.800'üde geçerse ben birşey bilmiyorum deyip, bu işi bırakacam..
İnanılır gibi değil ya.. Böyle saçmalık olmaz.. Niye battı bu bankalar, kerizlerin elindeki malları almak içinmiydi...
Sazan toplantı maratonuna başlar ve kaçar.
durmak yok rokete devam
[quote=SEYYAH;109268]biraz pozisyonel bir bakış açısı oldu ama böyle bir görüntü mevcut.
PENNANT/FLAMA...formasyon yüksek olasılıkla çalışıyor...kurallara uygun olarak ÜÇGEN içinde iken VOLUME azalmış...
çalışırsa kırılım noktasından kabaca 3.000/3.500 puan daha yukarı demektir.izliyoruz...
spotta ise bunun ekürisi FLAG/BAYRAK görüntüsü var...
haziran 60 dk...
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs539.xs.to/xs539/09191/vob60833.png[/IMG][/URL][/quote]
bunu mu yapıyorlar acaba? bi bu kaldı zati yapmadıkları.bari vursunda hedefe tam olsun.4*4 lük RALLİ olur tam...bişeyde kalmadı zati...
42.500/43.000 civarlarına denk geliyor sanırım...
selçuklunun stop varmıydıki ..yılanların dansı acayipmiş... astide kendine kızacak yine sisteme uymadım diye...
Yürü bee kim tutar seniii:) Yarında Çarşamba çarşafa dolanmazsa 45000 yaparlar demeye başladım, bakalım kısmet...hahahahahhahahah belki 470000 olur bilemiyorum artık, yukarı sürüm stratejisine bakıcaz diyorum....hahahahhahahahh...saygılar...
Günü yüksekten kapatırsak, iki hafta daha kısaları öperler derim de başka bir şey demem. Sene sonu hedef 75.000 :..:
Yürüyün be piyasa yapıcılar, sanki at koşturu gibi oldu ama kusura bakmayın artıkın:)ilk hedefiniz aşırı alımda süper ralliiiii... hahahahahahahh
Ralli ralli ralliiiiiiiiiiii............hahahahhahahahahha
Durun yaaa, ben grafik hazırlayacaktım sizlere sevgili forumdaşlarım, az sonraaaa....saygılar
Usd / tl yi alıyolar! ??