[quote=furkan;109467]41975e emir girdim oradan alan hayrını görsün bana yeter..[/quote]
Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:
Printable View
[quote=furkan;109467]41975e emir girdim oradan alan hayrını görsün bana yeter..[/quote]
Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:
[quote=Larossıan;109471]Bu piyasanın nasıl döneceğini gerçekten çok merak ettim okullarda ders olarak okutulmalı.:D:D:D:D[/quote]
Ben de Eylül ve Ekim düşüşünün dönüşünü merak etmiştim, demek böyle oluyormuş. :..:
makas eriyor..
abkanın dediği gibi nizami makasmı koyacaklar acaba ?
[quote=bull market;109463]Vay beee, bu arada full kısada dursaydım sanırım MC yediydim buralarda:)[/quote]
artık bu vade kısa yeniyor belki 200- puan yada 500 ama kısa hazıran sonuna kadar yalan bıze bu yuzden her yerden long diyorum artık .lelele
[QUOTE=Larossıan;109472]Tam 2.drence girmişsin uyanık seni.:..:[/QUOTE]
tam dirence giripte beni almadan döndügü cok oldu akıllandım artık :)
[QUOTE=YAVUZHAN;109466]histemmi sistemmi ?[/QUOTE]
teknik püfffüüüfff sistemi dinleseydim şimdi jumbo jet almış ülke ülke dolaşrdım.dng
bu fiyatlardan uzundan ekmek yiyceğimi 1 ay önce söyleselerdi tepkim ne olurdu düşünemiyorum.
öyle bir garip duygu içindeyimki garanlarımı erken verdim diye üzülüyorum, vobta para basıyoruz diye seviniyorum, karmaşık bir ruh halindeyim şu anda.
[QUOTE=traderx;109478]bu fiyatlardan uzundan ekmek yiyceğimi 1 ay önce söyleselerdi tepkim ne olurdu düşünemiyorum.
öyle bir garip duygu içindeyimki garanlarımı erken verdim diye üzülüyorum, vobta para basıyoruz diye seviniyorum, karmaşık bir ruh halindeyim şu anda.[/QUOTE]
"tamemen duygusal" lafını hatıorlayıp sen aldgıına bak kaçanı kovalama...hayırlısıyla harcamak nasip etsin Allah :)
ahh garan ah İşallah tekrar 2 altına gelirsinde yolllarımız şu fani dünyada tekrar kesişir:D:D:D
düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...
[quote=SEYYAH;109482]düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...[/quote]
inşallah aynı trende oluruz yoksa bu vob bıtırıcek beni :)
perşembeye stres testi sonuçları açıklanacakmış..
bunuda beklenti diye servis etmeye başladılar.
sonuçların nasıl geleceği malum zaten geldiğimiz seviyeler bakarsak..