-
[QUOTE=SEYYAH;109482]düşüş başlarsa ne olacağını söyliym size...yükselişte tokat yiyen garipler düştükçe longlayacak, düştükçe longlayacak...ha buradan döner ha şuradan döner derken bi bakmışki sıfırı tüketmiş...
düşerken hep birlikte bakalım DİĞER alış kısmı hep şişkin olacak...[/QUOTE]
Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B] [B][COLOR="DarkGreen"]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?
-
İşin şakası yok gerçekten çok dikkatli olmak lazım gece kesinlikle kalmamalı.
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;109475]artık bu vade kısa yeniyor belki 200- puan yada 500 ama kısa hazıran sonuna kadar yalan bıze bu yuzden her yerden long diyorum artık .lelele[/QUOTE]
Bu düşünce genele yayılınca düşüş başlar...
Sanırım yarın genele yayılır...
-
[QUOTE=fXci;109485]Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B] [B][COLOR="DarkGreen"]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?[/QUOTE]
yükselişte tokat yiyen arkadaşlarıma demedim öküz lafını yanlış anlaşılma olmasın üzülürüm:(
-
Yok yaaa, şu grafiğide bi türlü atamadım, şimdi sanırsam yataya geçseler bugün 41225 aşağısı çok zor oldu, herzaman ikinci seans hareketli olurdu vob, bugün ilk senasdan işi bitirdiler, yada bitirmedilerde ikinci seans dahada agresif olarak ilk senasında üstünde bir alım dalgası gelecek diyorum, başka türlü 43500 lere gidilmezki, ayada her zamanki gibi hikayeden haber çıkarırlar, IMF len anlaşmaya çok çok çok az kaldı, ama cidden bu sefer ramak kaldı türünden haberler, bir yetkiliden, yada sanki ekonomiden sorumlu devlet bakanının ağzından, yada bakana sorarlar IMF işi ne oldu diye, oda şimdilik olumlu çalışmalara devam ediyoruz dedimi hadeeeeee hoooooop asansörlen yukardayız, bunlara alışmalı....
Şimdi sat sinyali gelmeden kısaya geçilmez diyorum, arkaya yaslanma zamanı, en azından en kısa periyod sat verene kadar....saygılar....
-
[quote=fXci;109485]Yani diyosunki ne olursa olsun
yine [B]ÖKÜZÜN [/B][B][COLOR=darkgreen]TRENDE [/COLOR][/B]baktığı gibi bakacaklar ?[/quote]
bakan kar etmez belki ama zararda etmez abi...bahsettiğim şey bakmak değil trende ters hareket edenler şimdi düşüş başlayınca yine ters hareket edecek...hepsi değil elbette ama büyük çoğunluk.
-
[URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1f.jpg]"][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1f.jpg][/URL][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7212/screenhunter1f.jpg[/IMG][/URL]
2001 krizini bi daha koyayımda aklımızdan çıkmasın ne olur ne olmaz unuturuz.:D:D
-
[quote=Larossıan;109486]İşin şakası yok gerçekten çok dikkatli olmak lazım gece kesinlikle kalmamalı.[/quote]
Yüzde 90 shortum gece.Her gün daha da düşüyor short maliyetim.Longtan kazanıyorum.Artık seviyeler delirdi.
-
[QUOTE=SEYYAH;109490]bakan kar etmez belki ama zararda etmez abi...bahsettiğim şey bakmak değil trende ters hareket edenler şimdi düşüş başlayınca yine ters hareket edecek...hepsi değil elbette ama büyük çoğunluk.[/QUOTE]
trende öküz bakış açısıyla bakmak long yapmak demek seyyah :p birnevi bull emma has bull degil
-
yaw fx'ci, bunlar senin sistemi çöpe attırmaya niyetli galiba. :..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;109492]Yüzde 90 shortum gece.Her gün daha da düşüyor short maliyetim.Longtan kazanıyorum.Artık seviyeler delirdi.[/quote]
efg satışa gectı hayırdır,
-
41650den flat buralardanda cok fazlas yukarı gidemez bence..