-
[QUOTE=unlimitted;109349]neden kızayım. ben her yoruma, her düşünceye saygı duyarım. karşılığında beklediğim yegane şey de aynısıdır. :)
yalnız bence tercihinde 37binlerden long olan birisinin cebe koyduğu 3.700 puan karın etkisi büyük.
benim sorum, "bu 5.000 puanlık hareketi flat geçirmiş olsan" şeklindeydi.
ve hala, yine de long basardım diyorsan, oynayış şekillerimiz farklı derim.
ki bu da çok normal. pozisyon almak ve kapatmak, karakterle bile alakalıdır bence...[/QUOTE]
Soruyu öyle değil de şöyle sormanız lazımdı. VOBun grafiğini koaycaksınız bu yurtdışında bir hisse senedi tekniği bu ne yaparsın diyeceksiniz ona göre işlem yaptıracaksınız. Sayın Queen bir link vermişti onun gibi olacak. O zman duygusallıktan biraz daha arınmış olur.
-
Spot açılışında ali cengiz yaptılar:) akşama kapanışa daha çok var, 41225 stoplu uzunlara devam, saygılar....
-
kar satışları geldi sanırım buraya kadardı alanda hayrını görsün .
-
Borsa dağılacak longlamayın açık ve net.
-
-
41800 den sistemli kısa...
-
Aldıkları gibi veriyorlar kimse yetişemiyor bile
-
-
Şimdi bu silkeleme aslında bugün MC tamamlayanlara, MC tamamlamak için bir miktar satış yapanlara psikolojik olarak, hah işte zirve görüldü dönüyor, ben sattım kapattım şimdi düşer tabiii dedirtecek, sonrasını sizler biliyorsunuz....psikolojiye ounuyolar resmen:) saygılar...
-
eşşek gibi 42000 görecek dedim oraya geldi dönüşte 850 ortalama ile malları çıktım short yapamadan düştü .
-
Vatana millete hayırlı ola buraya kadarmış
-