41300 short
Printable View
41300 short
alman bankaları iflas etmiş diye haber yayınlandı cnbc-e de..
hamdolsun parçalıyorlar:D:D:D:D
Bu satışları spotta karşılarlar ve ağırlık ortalamaları üzerinde durursalarki düşük ihtimal burası uçmak değil roket olur bu vade.vob ağırlıklı altına kaydı hayırdır.yarın tarım dışı istihdam var yurt dışını biliyor olabilirler.
15 dk d 1000 puan aşağıya geldik, neden? Yok... Bundan sonra neden yukseliyoruz, neden düşüyoruz diye sormanın gereksiz olduğunu bir kez daha anladık. Sistemlere uyun yeter, kimse tepe ya da dipi bulamaz. 39500 den AL veren sisten 41200 den Sat verdi, 1700 puan kar Allah bereket versin. Tüh 42000 i gördü, keşke ordan satsaydımla iş yürümez. Durmak yok yola devam... :)
41600 stop long olurum
Zirvede yanıldım der geçerim, artık taşıycam bu uzunları ne yapalım, hedefe bu hafta varmalarını8 bekliycem...saygılar... düzeltmeye elde uzunla yakalandım yine her zamanki gibi, oysa bugün hiç ellememelydim flat kalmalıydım,, iş bittikten sonra böyle kendimi avutuyorum işte.
Size tam KY psikolojisi yansıtabiliyormuyum? saygılar...
uzunculara son bi kapama fırsatı vereceklerdir. ne de olsa bunu "uzuncu dökme hareketi" gibi göstermeleri lazım.:D
[QUOTE=Larossıan;109555]yesssssssssss[/QUOTE]
üstad daha yeni başladılar sanki
Benim sistem 5 dakikalık sat vermedi ilginç....
[QUOTE=bull market;109567]Benim sistem 5 dakikalık sat vermedi ilginç....[/QUOTE]
momentumlu 1.000 puan düşüşe sat vermeyen sistemi tekrar kontrol etmek lazım..
Son alını 39500 de veren sistemim, sat vermediği gibi 41000 de al teyit verdi..Yani devam diyor...Yani bunu realiz eşiğinin üstünde bir nokta olarak görüyor...