42,000 den uzunlayıp su içmeye giden bir vatandaş döndüğünde 1000 puan yediğini görünce ne yapar acaba ? :(
Printable View
42,000 den uzunlayıp su içmeye giden bir vatandaş döndüğünde 1000 puan yediğini görünce ne yapar acaba ? :(
41100 altında kısa kalmak gerekir..
Herşey teknik millet burada.Bu hareketi 1 saattir konuşuyoruz burada Osmanla.Borsanın anasını everecekler.Baş oluşuyor.Sıra göçertmede.Full short devam.
41100 üzerinde hala şansı var longcuların.
Bu iş bitmiştirr..
[quote=gokhanfındık;109572]herşey teknik millet burada.bu hareketi 1 saattir konuşuyoruz burada osmanla.borsanın anasını everecekler.baş oluşuyor.sıra göçertmede.full short devam.[/quote]
gökhan, baş mı kaldı yardılar resmen, ortadan ikiye böldüler...:)
[QUOTE=abka;109568]momentumlu 1.000 puan düşüşe sat vermeyen sistemi tekrar kontrol etmek lazım..[/QUOTE]
Sistemimden memnunumda, zaten sisteme uymuyorumki şu yükselişte:) 29,04,2009 da başlayan 36625 de al vermiş sistemim, henüz Haziran vadede sat yok iyimi :o... 5 dakikalıkda bile sat vermemiş, ayıbetmişim resmen...
[QUOTE=Astatin;109569]Son alını 39500 de veren sistemim, sat vermediği gibi 41000 de al teyit verdi..Yani devam diyor...Yani bunu realiz eşiğinin üstünde bir nokta olarak görüyor...[/QUOTE]
ama CORT demiycek anlamına gelmeyor..
benim anna ve 5 kakalık halen long
325 ten anca yakalayabildim ben..
41100 altında geceyede kısa..
spotta aham şaham br parçalama durumu yok, tırsıyorum:D:D:D
[QUOTE=misafir;109570]42,000 den uzunlayıp su içmeye giden bir vatandaş döndüğünde 1000 puan yediğini görünce ne yapar acaba ? :([/QUOTE]
VOB açıkkken oruç tutmaya başlasam iyi olur diye düşünür herhalde.
Kahretsin bugün de artı kapatacam portföyü.