şimdide 600 puan anında yukarı yapsın:)
Printable View
şimdide 600 puan anında yukarı yapsın:)
hale bak arkadaş, 36.250den 42.000e 3 günde gelmiş borsada milletin eli 41.200lerden shorta gitmiyor...
bu adamlar bu kadar mı güzel yapıyor bu işi yaw...
işin tuhafı benim sistem kesin sat verir diye düşünüyordum ama hala sat vermedi meret.
41000-42000 arası yataya geçtiler, spot zorlandı galiba...tekrar yukarı hareket deneyecejkler sanırsam, TÜPRAŞ ı falan alıyolar...
[QUOTE=enorton;109419]Belki biraz klişe bir laf olacak ama pozisyonda ısrar etmemek lazım. Nisan vadenin ilk günlerinde yurt dışı artıyor ve biz artmıyorduk, ama adamlar yeni dip yaparken biz eski dibimize bile gidemedik. Ben bu durumu merak ediyor ve her fırsatta her türlü platformda insanların görüşlerini alıyordum. Burada bir çok kişi bu durumu py nin nisan vadede ağzına kadar shortta olduğuna yorumladı. Ben bu karşı çıktım çünkü eğer öyle olsaydı yurtdışı yeni dip yaparken biz de yapardık. Ama itiraf etmeliyim ben de bu durumu açıklayamadım. Kokusu sonra çıkacak dedim. Gördük py nisan vadede ağzına kadar short değilmiş, nisan vade en üstten kapandı. Burada İmkb 100 de 19000 hedefleri veriliyorken çok uzun süredir takip ettiğim başka bir sitede yazan birinin imkb 100 de yıl sonu 45000 hedefi verdiğinden bahsetmiştim.[COLOR="Blue"] Sn vobix dışında bu kişinin kim olduğunu soran olmadı.[/COLOR] Bir çok kişi de dalga geçti. Sözün özü her çıkışı "burası tepe", " bu borsa buradan döner" söylemleriyle kapattık. 19000 beklerken 33000 olduk. Artık 35000 görülmeden geri dönüş olmaz bence. Ama ben ne zaman sistem sat verirse o zaman satarım. Kimse pozisyonunda ısrar etmesin. Bir çok kişinin sermayeyi sıfırladığını duyuyorum şu son yükselişlerde, inanın içim cız ediyor. İddialı yorum yapan arkadaşlara da biraz daha temkinli olun diyorum. Sn abkanın dediği gibi borsa gridir. Kimseyi kırmak istemem, hatam olduysa affola...[/QUOTE]
İlim Çinde de olsa gidip alacaksın ;)
He heee, rallilerde silkelemeyi unutmuş yatırımcı, hatırlatacaklar:) saygılar...
SAT vermedi hala sistemim...
şuan bişey yok buradan yukarı dönerse 42500 cepte :)
Tekrar uzuyolar, uzunları artırdım iyi oldu:) saygılar...
tekrar long iyi silkelendim
[QUOTE=YAVUZHAN;109428]mayıs ayında + makas yaparlarmı ki ?
bence taktik değiştirmezler..[/QUOTE]
Şu IST30 fonu çıktığından beri artı makas olmuyor. Acaba ordan arbitraj sağlanmasın diye mi ekside tutuyorlar bu makası. aylık faiz getirisi %1lere düşmüş durumda. Arbitrajdan %2 yakalamak çok kolay olurdu. Garanti iş iseven yatırımcıalr kullanırdı mesela.
satışın devamı gelecektir diye düşünüyorum