full short 41750den
short devam
Printable View
full short 41750den
short devam
[quote=unlimitted;109565]uzunculara son bi kapama fırsatı vereceklerdir. ne de olsa bunu "uzuncu dökme hareketi" gibi göstermeleri lazım.:D[/quote]
[quote=furkan;109589]şuan bişey yok buradan yukarı dönerse 42500 cepte :)[/quote]
bakıcaz... :..:
[QUOTE=bull market;109437]Şimdi ben aynen 43600 civarına bekliyorum:), uzuna geçtim biraz, 43600 e gitmezse şerefsizdir bu vob:), pardon Vob un ne günahı var yada rakamların, hergün yukarı süren piyasa yapıcılar bilir nede olsa işini:) sabah yediğimiz kazığı çıkaralım biraz değilmi, saygılar....[/QUOTE]
43,600de boşluk var. Rakam ordan gelmiştir.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;109593]satışın devamı gelecektir diye düşünüyorum[/QUOTE]
gelebilir emma önce çistemler bi şort desin.
emma çistemlerin cort demesinede guvenmemek lazım yataya girebilirik ondan 42600 olursa CORT baskada birşey demiyorum
altına hücum başladı... neiştir acep?
[quote=fXci;109597]gelebilir emma önce çistemler bi şort desin.
emma çistemlerin cort demesinede guvenmemek lazım yataya girebilirik ondan 42600 olursa CORT baskada birşey demiyorum[/quote]
Cortladı zaten ara gazı veriyorlar.:D
kısa ya devam..
sistemim 375 sat verdi :D:D:D
Longcu arkadaşlar lütfen dikkatli olunuz.
[QUOTE=VOBiX;109596]43,600de boşluk var. Rakam ordan gelmiştir.[/QUOTE]
Yok oaradan değil, nereden geldiğini garfik açıklıyor, haftalık grafiğimiz spot 30 un 2008 den bu yana kaydettiği düşüşler yükselişler hangi dşirençten dönmüş gösteriyor, haaa, dirancini aşar tekrar altına düşermi, olur olur, direnç seviyelerinden dönecek diye bi kural yok, ama direnç denenecekmi? bence ne kalmış şunun şurasında 43000 lere:) saygılar...
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/937/haftalktepeler.png[/IMG]
piyasa izlerken kolay kolay arkama yaslamam
hem arkama yaslamdım hemde kayfemi getirdim, boğalara duyurulur:D:D:D
[QUOTE=Larossıan;109599]Cortladı zaten ara gazı veriyorlar.:D[/QUOTE]
le larossian abey benim 5 kakalık cistem halen long ANNA zaten bugun vermez cort
Taa 39700 aşagısı olursa belki