kısaya stop !
geldiği gibi dönmesin 42 bine..
Printable View
kısaya stop !
geldiği gibi dönmesin 42 bine..
Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..
Uzun devam, nası alıyolar amma, düşürseler ya:) neden düşmüyor? çünkü hedeflenen rakamlara ulaşamadılar henüz... hele bi ulaşsınlar, çarpışmayı kaldıracı o zaman görün siz:) saygılar....
[quote=Larossıan;109619]Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..[/quote]
15 dklık sistemin sattamı
[quote=Larossıan;109619]Yukarı çekseler bile mal boşaltmak için çekeceklerdir.Bu iş bu kadardır.
Saygılarımla..[/quote]
öyle görünüyor...şimdi bir tur vurduar aşağı SHORT kollayanlar bastı hemen SHORT u...çekerlerse yukarı yandım anam STOP olur ve tekrar aşağı döndüğünde bu sefer kafalarda ACABA ? olur...ya geri yükselirse falan derken atı alan üsküdarı geçer...
eğer bu şapşallar işi biliyorsa bir tur daha çekerler yukarı...çekmezseler bile yine de ellerine kollarına sağlık 28.300 nire 41.050 nire :D
bi daha kısa 300 den.
tahminim kapanış öyle bir yerden olacakki boğlarda ayılarda oha falan olacak:D:D:D
elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...
yine yataya bağladılar talaş ediyorlar milleti.
eee, 41.000'lerin yatayı da 300 puan tabe. :..:
[QUOTE=abka;109625]elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...[/QUOTE]
90 dakkada gelmezse artık yuh derim
tam zamanında flat oldum .. sanırım.
[quote=abka;109625]elektrik gitti...diğer modemle baglantı kuruyorum..enerjiyi leptopdan alan modem...ama 90 dak. dayanır..umarım elektrik gelir...[/quote]
O zaman umarım flat durumun devam ediyordur.