[quote=fXci;109627]90 dakkada gelmezse artık yuh derim[/quote]
niye ki memleket nireydi sizin? törkey deelmi? :D
Printable View
[quote=fXci;109627]90 dakkada gelmezse artık yuh derim[/quote]
niye ki memleket nireydi sizin? törkey deelmi? :D
[QUOTE=MMO;109629]O zaman umarım flat durumun devam ediyordur.[/QUOTE] kısadayım..sistem sat vermişti.yazmıştım..
[QUOTE=unlimitted;109630]niye ki memleket nireydi sizin? törkey deelmi? :D[/QUOTE]
Hayur ben Türkiye'den'dan'don katılıyorum bizim burda hiç elektirik kesilmez heleki iş saatlerinde hiç rastlaşmadım.
törkey de neresi hiç duymadım adını.dng
alış satış ekranı kafayı yedi,pozisyon göstermiyor.
varmı problem yaşayan başka ?
[quote=unlimitted;108723]"yeyin efendiler yeyin, çatlayana kadar yeyin..."
hay Allah, nerden aklıma geldi şimdi...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
lafım meclisten dışarıdır, polemik olmasın...[/quote]
çatladılar mı acaba...:)))
haziranda beş evde 15 hala cort vermedi
5 kakkalık ziestenim ve ANNA
[IMG]http://i41.tinypic.com/so7ipc.png[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;109633]alış satış ekranı kafayı yedi,pozisyon göstermiyor.
varmı problem yaşayan başka ?[/QUOTE]
her daim:D:D:D
cüneyt arkın gibi gözleri kapalı ama şekilde çarpışıyos.boks..boks..boks.
[quote=fXci;109632]Hayur ben Türkiye'den'dan'don katılıyorum bizim burda hiç elektirik kesilmez heleki iş saatlerinde hiç rastlaşmadım.
törkey de neresi hiç duymadım adını.dng[/quote]
seneeee, 1999.
isviçre'den bir arkadaşım gelmişti.
şehir bölge planlamacıydı. bulunduğu şehirde en son elektrik kesintisi, 1979'da bir kere 25 dakikalığına meydana gelmiş ve bunu belediye 1 ay öncesinden her eve bir yazı göndererek haber vermiş.
:)))
[quote=traderx;109636]her daim:D:D:D
cüneyt arkın gibi gözleri kapalı ama şekilde çarpışıyos.boks..boks..boks.[/quote]
valla çetele tutuyoruz mecburen,işler karıştı,şahsi hacim rekoruma gidiyorum..
sistemi 3 kat hızlandırınca böyle oldu..
ikili dipusa dikkat
[QUOTE=unlimitted;109637]seneeee, 1999.
isviçre'den bir arkadaşım gelmişti.
şehir bölge planlamacıydı. bulunduğu şehirde en son elektrik kesintisi, 1979'da bir kere 25 dakikalığına meydana gelmiş ve bunu belediye 1 ay öncesinden her eve bir yazı göndererek haber vermiş.
:)))[/QUOTE]
Duyda inanma sen onlara, neler oluyor neler, kırkda yılda bir kesinti haberi vermişlerdir onuda o görmüştür....elektrik bu unlimitted, hatlar fırtınadan kopar telde kuş çarpılır ölür kesilir kesilir, sallamış resmen diyorum:)...belkide topluca kasabaya verilemeyeceği için duyurmuşlardır ama ya duyuramadıklarında kesintinin önünemi geçiyolar sanki...duyda inanma... saygılar...
halis muhlis şortçu olarak bu işin bir çıkışı daha olduğuna inanıyorum.
bu kadar mal 5 dakikalık 2 tikte 1.000 puan geri gelerek verilemez.
daha bunun "aha tren geri geldi bu kez biz de atlayalım" longcularını avlama safhası vaaaaaaaaaar,
41-42 arasından longlayan ve terste kalanlara "hah işte geri geliyor, bu kez artıya geçicem, en kötü açtığım yerden flatlerim" longcularına 2. ve hatta 3. kez aynı umudu verme safhası vaaaaaaaar.
var oğlu var...