-
[QUOTE=unlimitted;109637]seneeee, 1999.
isviçre'den bir arkadaşım gelmişti.
şehir bölge planlamacıydı. bulunduğu şehirde en son elektrik kesintisi, 1979'da bir kere 25 dakikalığına meydana gelmiş ve bunu belediye 1 ay öncesinden her eve bir yazı göndererek haber vermiş.
:)))[/QUOTE]
Japonya da da 1ay önce mektupla bildiriyorlarmış. Ama biz de sistem kötü, adamlar herşey yer altında. Geçen sene pazar sabah elektrik bir gitti, akşama kadar gelmedi. Kamyonun biri bizim hattaki elektrik direğine çarpıp devirmiş. Bunu da mektupla önceden bildirme şansın yok :D Yani bizde sistem kötü, bu yıl içinde 2 kez modem adaptörüm yandı voltaj yuzunden. Bizim arkadaşın buzdolabı ve kombisi yanmış geçen ay voltaj yuzunden...
-
katılıyorum bu tür günlerde daha öncelerden aklımda kalan kapanışa yarım saat bir saat kala tek ve uzun çubuklarla yukarı herkes amma silkelenmişiz derken sabahlarıda eksi gaplar mal yedirme çok gördüğüm bir kakalama formasyonu ve aklıma gelince tırmaya başladım.
-
42000 edoğru yükselerek kapayacaklar:) spotda maldalar, basamadılar:)
-
-
[quote=Astatin;109645]sistemde hala sat yok[/quote]
benkimde SAT virmedi hala...sanırım ucuza sattırıp daha ucuza aldıracak bizimkisi :D
-
Bana kalırsa hedeflenen yerlere gelme zamanıda yaklaştığından düşüşler silkelem olarak kalmak mecburiyetinde oluyor.... 7 mayıs artı eksi 2 gün demiştim ama Perşembe günü ABD de açıklanır beklenti, bizimkide en fazla haftasonuna sarkar, pazartesi de olsa tepedeyiz, en erken yarın,, bugün olmadı, ama kapnışda olmadı daha:) saygılar....
-
[QUOTE=Astatin;109645]sistemde hala sat yok[/QUOTE]
benimde .dng hem güzeller güzeli ANNAM da hemde 5 kakalık çistemde.
dip noth : yarın asagı gap olmayacak demek değil
-
[quote=bull market;109644]42000 edoğru yükselerek kapayacaklar:) spotda maldalar, basamadılar:)[/quote]
anında basarlar ama bole marjı nasıl kullanıcaklar short açsan alıyorlar 500 puan yukarı aynı yerden longlasan verıyorlar aşagı N ugraşsınlar spotla :mad::mad:
-
Bu günlük 40900 den uzlaşırım :) ama sadece bu günlük :)
-
[QUOTE=fXci;109627]90 dakkada gelmezse artık yuh derim[/QUOTE]
termik santralle aramda 3 km var ama sabah 09:00 akşam 17:00 kesinti yaşadığımı biliyorum.
-
bu çıkışın N kadar balon bi çıkış olduğu bu gün kendiini ispat etdi. balon bi haber ile bu kadar kaykılan vadelı demek kı çarpmaca bi düzenin parçası imiş spot aynı haberı duymadımı kı yerınden kımıldamadı n oldu hery şey yerlı yerinde seans içinde gab diyorlar heralde buna
-
Gökhan shrt mu bilen var mı? Sesi yok.Onunla birebir aynı hareket etmek gerekiyor