Vadelide 41000 i sağlamladılar, stop seviyelerinde al sat yaptırdılar millete, şimdi spot 30 da 42000 üzerine attı yeniden, yükselişin devamı dow açıldıktan sonra ve yarın diye düşünüyorum, bu durumda geceyede uzun, saygılar...
Printable View
Vadelide 41000 i sağlamladılar, stop seviyelerinde al sat yaptırdılar millete, şimdi spot 30 da 42000 üzerine attı yeniden, yükselişin devamı dow açıldıktan sonra ve yarın diye düşünüyorum, bu durumda geceyede uzun, saygılar...
[quote=delinda78;109653]Gökhan shrt mu bilen var mı? Sesi yok.Onunla birebir aynı hareket etmek gerekiyor[/quote]
uğraşma, edemezsin...
Silkelemede sert düşüşün sert alışı olmalı, en kısa periyodda:) saygılar...
[QUOTE=Astatin;109645]sistemde hala sat yok[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;109646]benkimde SAT virmedi hala...sanırım ucuza sattırıp daha ucuza aldıracak bizimkisi :D[/QUOTE][QUOTE=fXci;109648]benimde .dng hem güzeller güzeli ANNAM da hemde 5 kakalık çistemde.
dip noth : yarın asagı gap olmayacak demek değil[/QUOTE]
bendeki sistemlerde de sat yok. demek adamlar o kadar güçlü çıkartmışki sistemler 1000 puandan fazlalık düşüşe düzeltme diyebiliyor.
[QUOTE=delinda78;109653]Gökhan shrt mu bilen var mı? Sesi yok.Onunla birebir aynı hareket etmek gerekiyor[/QUOTE]
500TLyi bir günde 1 mlyon TL yapabilirsen onla aynı şekilde hareket edebilirsin. O buraya full short yazana kadar kısaları uzuna çevirip tekrar kısaya çeviriyor ki sen okuyup kısa açana kadar o en az 3-4 kez daha pzosiyon değiştirmiş olur. Gökhanı yanyana otursanda takip edemezsin.
450 stop 525 long !
amma teşekkür etmişim teşkürüm bitmiş :) teşekkür trade ediyoruz vob da flat kalıp
Millet korktu tabiii, uzunlarını kapattıkça alıyolar:)...
41750 long...
5 kakalık çistem senin çisteme benziyo seyyah senle aynı yerden lönk .
bak düşüşte nasılda beyaz destek çalıştı vıyvıyvıy
[IMG]http://i44.tinypic.com/2w5u6pl.png[/IMG]
borsa borsa diil ki, dingonun ahırı.
10.000 kontrat basan 1.500 puan aşağı ya da yukarı alıyo.
foreksin gözünü seveyim...
Piyasayla dilediği gibi oynayan py ye Şeftali ağaçları.... diyorum