aha veri varmış....
350 kısa o zaman...
uzunlar veri sonrasına ertelendi...
Printable View
aha veri varmış....
350 kısa o zaman...
uzunlar veri sonrasına ertelendi...
[QUOTE=mbm;259286]içerde kalan şemsiye kaşıntı yaptı galiba.....
68300 long.....rest
70250 hedefim hala geçerlidir..... he heeee :D[/QUOTE]
abi çok histemli gördüm seni deprik ederim ... .brv.brv
68050 ye alış yazıldı....
veriyle ordan uzun olmaya razıyım.....
jerfin hn keşke sembolik sizde bıraksaydınız biraz şort :o
250 kırılsa aşağı ufak çapta bi şelale daha gelecek ama
68225 de uzun olundu..300 den verildi.........
basın leyn.....ahada kıpraşmam gari........
şemsiye çıktı.... şemsiye falan kalmadı......
vay be salmıyorlar aşağıya
[quote=mbm;259298]68225 de uzun olundu..300 den verildi.........
basın leyn.....ahada kıpraşmam gari........
şemsiye çıktı.... şemsiye falan kalmadı......[/quote]
yahu nasıl yapıyosun şu işleri valla brawo .brv ama sanırım iyi kom ödüyorsunuzdur
[QUOTE=Kennym;258928]benim gostergelerimde dunku kapanısta bıle abey assa gıdecek yerım kalmadı ha sektım ha sekecem diye kapattıydı lakin bugun gapla birlikte sanrım yeri iki kere yalayacaklar.. sonrasında ya yanmış ayu gibi zıplayacak yada hissiyatını kaybedip yerde serili kalacak ..
sistemler mi ? saatlik satta 2 gündür .. harici olarak % 100 geri alış seviyesine degip dönüşte %61.8 seviyesini dün yakalamaya çalıştık lakin o da olmadı .. şuan %50 geri alış seviyesinde agustos vade kapanışı.. - gapla birlikte %38,2 seviyelerine gidecektir tutunabilirse ne mutlu aksi takdirde yolumuz uzun :))
cümleten bol şans :))[/QUOTE]
sabah 9,13 te yazdıgım mesaj .. %50 geri alış seviyesinde tutunamayip %38,2 seviyesine 68150 ye değdi 10 dakika önce... peeeh ula anladımki bu zımbırtı ne yaparsa yapsın gosterdıgı seyden farklı davranamıyo.. arada derede yaptıgımız kuruntular bosuna geriden bakıp zaman karsı trade yapmak lazımmış...
68500 e vurup tekrar aşağı gitmesi lazım bakalım
[QUOTE=a.kaya;259294]jerfin hn keşke sembolik sizde bıraksaydınız biraz şort :o[/QUOTE]
biraz arkama yaslanıp piyasanının yönüne pozsuz olarak objektif bakmak istiyorum kaya..
çünkü aşağı kesintisiz devam mı diyecekler, yoksa tepkiye mi geçecekler kararsızlık var.. ve kararsız olduğum zamanlarda pozsuz izlemem gerektiğini acı tecrübelerle öğrendim..:(
STR gibi bir daytrade sisteminde günde 5 trade e kadar normal görmek lazım,yani overtrading değildir..:)
komisyonların buna göre ayarlanması gerek...