ne seviyesiz, iğrenç biyer oldu burası yaa.
devam edin arkadaşlar, size yakışanı yapıyorsunuz.
Printable View
ne seviyesiz, iğrenç biyer oldu burası yaa.
devam edin arkadaşlar, size yakışanı yapıyorsunuz.
döğüşmeyin arkadaşlar:)
46.000 üstü maliyetli short pozların... ilerde çok değerli olacağını düşünüyorum ..
sistem yönünde 46100 maliyet kısayım stoplossum 46500 .. bol kazanç herkese ... sevgili catedralde aynı maliyette kısa pozda .. stoplossunu bilmiyorum ama .. hehe :)
Spot 30 için bugünlük gelinene seviyeden aşağı sarkması durumunda 44100-44300 aralığı destek görevinde, bugünü yatayladık bakalım saygılar.
44000 üzeri zaten fazla derken buralar hepten fazla irtifa, 45000-46000 den kısalamayacan da nereden kısalayacaksın?
50 puan zararla flat.
mbm bizim systems 44900 beri longs uzun soluk olurmu yukselme ? short signale kadar bekleyceyim
krzin güvenli limanı altın çoştu
bizdeki tepe negative uymsuz 15 dakk ta
Benim sistemde geceye long girdi ya gap yiyecez yada beklememizin mükafatını tabi short diyene kadar.
[color=#FF0000][b]Morgan Stanley´e Kesin Kurtuluş Yolu[/b][/color]
Japonya´nın en büyük bankası olan Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) Morgan Stanley´den yüzde 10-20 aralığında hisse alacağını bildirdi.
MUFG, Morgan Stanley´e maksimum 900 milyar yen yatıracağını ve Morgan Stanley´in defter değerinin alınacak hisse miktarını belirleyeceğini bildirdi.
MUFG, Morgan Stanley yönetim kuruluna en az 1 üye verecek.
Geçen haftaki finansal piyasa krizi Wall Street´i yeniden şekillendirdi ve Asya ve Avrupa şirketlerine al-satta piyasa payı alma fırsatı sağladı.
Bloomberg´e göre anlaşma bir Japan firması tarafından yapılan en büyük deniz aşırı anlaşmaya işaret etti. Konuya hakim üç kişinin verdiği bilgiye göre ülkenin en büyük menkul kıymetler şirketi Nomura Lehman´ın Avrupa ve Asya´daki varlıklarını almaya yakın.
Morgan Stanley yatırımıyla Mitsubishi bankacılık işinde deniz aşırı yatırımlar oluşturmak istiyor. Nomura gibi Mitsubishi de Japonya dışında genişleme fırsatı kolluyor bunun en büyük sebebi ise yavaşlayan iç ekonomiye göre kırılganlığı gidermek.
[QUOTE=hexen;36072]mbm bizim systems 44900 beri longs uzun soluk olurmu yukselme ? short signale kadar bekleyceyim[/QUOTE]
nasıl bir yagmur yagdı buraya.. oluklar tıkanmış..
bu yüzden ögleden sonra eve gitmek zorunda kaldım....
45300 e stop yazmıştım...
evde ekranı açınca baktımki 46100 çalışıyor..
benimkiler stoplamış 45300 den...
bende tekrar kısaldım 46150 den...geceye bu kısalarla girdim.. üçte iki kısa....
[B]sn hexen dax ve vadeli saatlik uyumsuz.. o yüzden sisteme tersim...[/B]
daha dogrusu cumadan yediğimiz 4500 puan gap var.. elimizin kolumuzun baglı oldugu.....
kımıldayamadıgımız... düşüşdeki karın üçte birininden fazlasını vermişiz..
tekrar toplamaya çalışıyorum.......
[QUOTE=BULUT;36049]sn catedral, bu şamadan sonra bence bir müddet dinlenin. işlem yapmayın. forumda da sadece belirli bir yönde ısrarla yazı yazmayın. sizin iyiliğiniz için naçizane tavsiyem. umarım sabah gerçekten kısa poz. taşımıyordunuz...
Bol kazançlar.[/QUOTE]
herkes kendi pozisyonlarını görüşlerini veya piyasayla ilgili beklentilerini yazarsa bir problem çıkmaz burda...saga sola sataşmadan,akıl vermeden....
ama tanımadıgınız birine siz dinlenin gibi igneleyici laf atarsanız alırsınız cevabınızı...
herkes pozisyonundan kendisi sorumludur....cevap hakkı doguracak şeyler yazarsanız millette verir cevabını.......
[QUOTE=mbm;36082]herkes kendi pozisyonlarını görüşlerini veya piyasayla ilgili herhangi bir şey yazarsa bir problem çıkmaz burda...saga sola sataşmadan,akıl vermeden....
ama tanımadıgınız birine siz dinlenin gibi igneleyici laf atarsanız alırsınız cevabınızı...
herkes pozisyonundan kendisi sorumludur....cevap hakkı doguracak şeyler yazarsanız millette verir cevabını.......[/QUOTE]
patron nerdesin ya ... merak ettim .. bende short girdim .. .boks. .boks.
[QUOTE=mbm;36082]herkes kendi pozisyonlarını görüşlerini veya piyasayla ilgili herhangi bir şey yazarsa bir problem çıkmaz burda...saga sola sataşmadan,akıl vermeden....
herkes pozisyonundan kendisi sorumludur....cevap hakkı doguracak şeyler yazarsanız millette verir cevabını.......[/QUOTE]
sn mbm,
Mesajımı irrite etmek için yazmadım. o öyle algıladıysa kendi sorunu.
Sabah birkaç mesajla ısrarla kıza pozisyon taşınması gerektiğini savunan ve bunu burda mesaj olarak yazan birinin, gün içinde zaten longdum, banane tarzında düşünmesi, formun güvenilirliği ve dostluğun olup olmadığı/ortamın güvenirliliği açısından insanlar ne düşünür.
Aynı şeyi yapmayı düşündün mü sen hiç?.
Ve gayet iyi niyetle yazılan bir yazıya, şu mübarek günde ulu orta bir sürü terbiyeden yoksun bir içerikte cevabın nesi normal.
Eğer burda alengirli adam avcılığı yapılıyorsa ifşa edelim onları da bilinsin. Yanlış mıyım?.
[QUOTE=selçuklu;36083]patron nerdesin ya ... merak ettim .. bende short girdim .. .boks. .boks.[/QUOTE]
acil eve gittim kardeş......çatıda oluk tıkanıp su akmış terasa...:D
bende kısa girdim..46150 den....:)
[QUOTE=mbm;36085]acil eve gittim kardeş......çatıda oluk tıkanıp su akmış terasa...:D
bende kısa girdim..46150 den....:)[/QUOTE]
dedik ya şelale gelecek diye gelmiş işte öncü sinyal .. he hehe :D :D .. zarar yoktur inşallah .. geçmiş olsun
benim stopum 46500 stop olmazsam uzlaşacağım .. paimei affetti beni bu sefer kesin söz verdim.. :)
11400 geçilemiyor, hedef 11750 ancak geçemediği için ne yapacak 11100 veya 10800 e kadar çekilip çıkmaya çalışacak.
sevgiler.
[QUOTE=BULUT;36084]sn mbm,
Mesajımı irrite etmek için yazmadım. o öyle algıladıysa kendi sorunu.
Sabah birkaç mesajla ısrarla kıza pozisyon taşınması gerektiğini savunan ve bunu burda mesaj olarak yazan birinin, gün içinde zaten longdum, banane tarzında düşünmesi, formun güvenilirliği ve dostluğun olup olmadığı/ortamın güvenirliliği açısından insanlar ne düşünür.
Ve gayet iyi niyetle yazılan bir yazıya, şu mübarek günde ulu orta bir sürü terbiyeden yoksun bir içerikte cevabın nesi normal.
Eğer burda alengirli adam avcılığı yapılıyorsa ifşa edelim onları da bilinsin. Yanlış mıyım?.[/QUOTE]
bende savunuyorum kısayı.. cuma tavan olsakta ,bugun yükselsekte aynı fikirdeyim....önceliğim kısa..
ama bu demek değilki gün içi uzun açmıyoruz.....
gün içi trade farklı ve çok iyi biliyorumki sn catedralde gün içi trade ediyor..
tek yöne saplantılı değil......gün içi gerekirse uzun oluyor.....
ama benim gibi pozisyon yazmıyor sık......
benim demek istediğim cevap hakkı verecek yazı yazmayalım...... senin pozisyonun yanlış anlamında....
kimin pozisyonunun dogru oldugu göreceli.
akşam yatarken sen haklısındır pozisyonunda..birde bakmışın sabah kalktıgında sn catedral haklıdır..
bu baglamda kimse kimseye direkt birinci şahıstan akıl vermesin.. mesele bu galiba......sn catedralinde irrite oldugu...
şu an açık olduğumuzu düşünsenize dax kapanana kadar.
hareketin olacağı anlarda biz kapalıyız maalesef, sonra gap ye.
bu saat aralıklarıyla yurtdışına bu kadar bağımlıyken gece poziyon alınmaz.
hep flat olunmalıdır.
sevgiler.
[QUOTE=selçuklu;36086]dedik ya şelale gelecek diye gelmiş işte öncü sinyal .. he hehe :D :D .. zarar yoktur inşallah .. geçmiş olsun
benim stopum 46500 stop olmazsam uzlaşacağım .. paimei affetti beni bu sefer kesin söz verdim.. :)[/QUOTE]
yok 500 puan karla kapattıkta...
ekran başında olsam belki 46000 e kadar uzunla çıkardım...ve ordan kısalırdım..
1000 puan daha getirisi olabilirdi..
yoldayken 45300 e stop yazıp gittim..kısalarla...stoplamış..
bende 46150 den kısaldım tekrar...lelele
sevgiler.......
imkb'nin akibeti cok vahim.!!!!
yakinda yine hizla 32-32500 seviyelerine geri donecek!!.dng
bayramdan sonrada 20.000'li seviyeleri evvel allah hep beraber yasayarak gorecegiz.!.dng
yakinda alman dax endex'inide 5500 seviyelerinde gormemiz cok olasi!!:dü::dü:
dowun 15 daklıkları yukarı uyumsuz oldugu için biraz tepebiir..o tepki içinde şimdi
maximum 11250 ye kadar...
burayı geçemezse devam aşagı.......
dax saatlik.......
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/3466/daxxtl7.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img386/daxxtl7.png/1/][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/daxxtl7.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dax saatlik aşagı uyumsuzdu bugün.......sonuç ortada
su an dow -%1.73 ben dowun cok az bir eksi ile kapatacagini ongoruyorum !
izleyelim gorelim.
vadeli saatlik........
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img66.imageshack.us/img66/9879/vassln8.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img66/vassln8.png/1/][IMG]http://img66.imageshack.us/img66/vassln8.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
vadeli saatlik uyumsuzluk potasında......
yukarı açılsada uyumsuz olacak......
aşagı gelmesi lazım... numaradan çıkmak yok öyle.....:)
[url]http://finance.yahoo.com/actives?e=nq[/url]
[QUOTE=follow;36095]su an dow -%1.73 ben dowun cok az bir eksi ile kapatacagini ongoruyorum !
izleyelim gorelim.[/QUOTE]
bu arada......11150 altı görülürse fdowda yukarı uyumsuzluk potasına girer ama önce 11150 altının görülmesi lazım......
[QUOTE=mbm;36093]dowun 15 daklıkları yukarı uyumsuz oldugu için biraz tepebiir..o tepki içinde şimdi
maximum 11250 ye kadar...
burayı geçemezse devam aşagı.......[/QUOTE]
tepki devam ediyor...11250 önemli.....
şimdilik tepki....
[QUOTE=BULUT;36061]Şayet long a geçtiyseniz son durumunuzu yazmanız gerekir bence. etik açıdan. sabahtan 3-4 tane kısa pozisyon ve düşeceği yönünde mesajlar yazıp, öğleden sonra yükselince, ben zaten longum demeniz, sizi formda okuyup takip eden diğer arkadaşlar için negatif/güvensizlik arzeden bir durumdur. Elbette yazmak zorunda değilsiniz, ama sürekli bir pozisyon için bariz yazı yazıp sonra diğer yöne geçip de buraya yazmamak bence düşünülmeli....[/QUOTE]
Hayır efendim pozisyon yazmak zorunda değilim. Vakit bulunca yazarım yazmam. Bu beni ilgilendirir.
Msn de arkadaşlar zaten pozisyonlarımı biliyorlar. Ben piyasa yönü hakkında yazarım. Arada pozisyonumu belirtirim.
Burada hiç kimseyede [B]şamarı yedin kaybettin akıllan v.b hiç bir yazım olmamıştır[/B].
Varsa bulun çıkarın.
Demek ki hazmedememişsiniz geçen hafta piyasa yönündeki pozisyonlarımı. Fırsat kolluyormuşsunuz. ve sizin gibi bir kaç kişi.
[B]Bundan sonra ne piyasa görüşü ne de pozisyon konusunda hiç bir yazı yazmayacağım. İlgilenen arkadaşlarla özelden yazışırım. Zaten bir kaç arkadaşla msn de görüşlerimizi gün boyu paylaşıyoruz.
hakedenlere sevgiler[/B]
[QUOTE][QUOTE=BULUT;36084]sn mbm,
[B]Mesajımı irrite etmek için yazmadım. o öyle algıladıysa kendi sorunu.[/B]
[B]Eğer burda alengirli adam avcılığı yapılıyorsa ifşa edelim onları da bilinsin. Yanlış mıyım?.[/[/B]QUOTE][/QUOTE]
[B]Alengirli adam avcılığı ne demek * ? Kimsin * sen **. Kimin laf tetikçisisin . Adam gibi adamsan adam gibi yazarsın. Ne demek * bu? Mübarek gün arkasına falan sığınma *.[/B]
[IMG]http://www.kitco.com/images/live/nygold.gif[/IMG]
[QUOTE=mbm;36098]bu arada......11150 altı görülürse fdowda yukarı uyumsuzluk potasına girer ama önce 11150 altının görülmesi lazım......[/QUOTE]
yukarıda sn fallowa dediğim gibi ,fdow 11150 altında hem 15 daklık hem saatlik uyumsuzluk potasında..yukarı...
11150 altını onaylamıyor....
gösterge dönmeye kaldı olay.. bu gece olmasın.... :)
yada bir an önce tepsin...sonra aşagıdaki işine baksın.. yukarıyı abartmasın..:)
11250 yine önemini koruyacak.....
dikkatimi çeken bir oldu var bugün usdjpy aşşa euro dolar yukarı altın,petrol ve diğer emtialarda ciddi primli bu durumda hep sert aşşa hareketler olur
kapanış itibariyle sistemdeki al/tut devam ediyor...
[QUOTE=abka;36108]kapanış itibariyle sistemdeki al/tut devam ediyor...[/QUOTE]
evet sistem al/tut da ben de geceye long girdim, S&P çok önemli değil, bir bakarsın yine al verir, geçen gün S&P ye güvenip işlem yaptım, dersimi aldım..
Sabah sat verirse satarım, yoksa artık S&P cambazı ile uğraşamam, çok maliyetli geliyor onun sinyalleri bana...
[QUOTE][QUOTE=catedral;35980]Sistemlerim sattaa. Paraşütleri hazırlayın.
Akşama dow da dramatik sonuçlar bekliyorum.. 11.080 ler keserse dowu iyidir:)[/QUOTE][/QUOTE]
Piyasa görüşleri farklıdır.... Pozisyonlar değişkendir...
Kimin kimi yanılttığı yukarıdaki mesajımda açıkça görülmektedir.
Bir sürü küfürler yazıp, utanmadan burada hala yazıyor olması ve bu futursuzluğa müsade edilmesini, kendi pozisyonu farklı iken, burada başka yönde pozisyn naraları atılmasına müsade edilmesini [COLOR="Red"][B]KINIYORUM. [/B][/COLOR]
Bu forumu okuyan diğer arkadaşların burdaki ÇETEVARİ bir gurubun kendi arasında körle sağır birbirini ağırlar misali suni pozisyon oluşturup diğer kardeşleri yanıltmasına müsade edildiğini [COLOR="red"][B]HATIRLATMAK[/B][/COLOR] istiyorum.
Saygılarımla.
[QUOTE=catedral;36101][B]Bundan sonra ne piyasa görüşü ne de pozisyon konusunda hiç bir yazı yazmayacağım. İlgilenen arkadaşlarla özelden yazışırım. Zaten bir kaç arkadaşla msn de görüşlerimizi gün boyu paylaşıyoruz.
hakedenlere sevgiler[/B][/QUOTE]
Dişiliğini kullanıp bu forumda birkaç sempatizan toplayıp KANCIKLIK YAPMA. EĞER MSNDE İSEN, ORDA NE HALT YİYORSAN ORDA YEMEYE DEVAM ET. BU FORUMDA ÇOK BİLMİŞ MESAJLAR YAZIP DİĞER KARDEŞLERİ YANILTIP KENDİN BAŞKA POZİSYON ALMA. SONRADA PİŞKİN PİŞKİN BEN ZATEN ŞÖYLE YAPTIM DİYE KENDİNİ SAVUNMA. BU TÜR HAREKETLERE KANCIKLIK DERLER. SENİN GÖRÜŞÜNÜ DE İPLEYEN YOK ZATEN. EN SONUNDA HAKETTİĞİN TARZ CEVABI ALDIN.
SENİN KADAR ADİLEŞECEK PİSLİK BİRİ DEĞİLİM. BU FORUMA YAZMAKLA 1 KURUŞLUK ÇIKARIMDA YOK. SADECE KÖTÜLÜĞÜ AFİŞE ETMEYİ SEVİYORUM.