Ralli ralli ralliiiii.lelele.lelele
Printable View
Ralli ralli ralliiiii.lelele.lelele
ben dedim ama aferin düşündüğüm gibi iş yapıyor PY...
herkes avucunu kaşıyor SHORT diye kolay mı yedirirler mi?
[quote=ÖZGÜR EFE;109665]Piyasayla dilediği gibi oynayan py ye Şeftali ağaçları.... diyorum[/quote]
sen seftalı agaçları dıyorsun ben elıme gecırırsem bırını üüü
Allah belanı vere py:..:
bir pozda artıdan zarara geçmek ne kadar kötü, bir önceki tepe stop noktam bekliyoruz.
[quote=traderx;109669]Allah belanı vere py:..: [/quote]
tek sen değilsindir muhtemelen bela okuyan :D
Durun daha 1000 puanda gidip geliyoruz, görülen en yüksek seviyenin 2000-2500 puan altına gelmeden dönüş başladı diyemeyeceğiz...bu benim en önemli kriterlerimden biridir, saygılar....
41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası 600 pointik...astatin seansı kapatır
Bugün ne gördük? 42050 en yüksek gördük, demekki 42050-2500=39550 aşağıya geçildiyse düşüşe oynamak doğru diyebileceğiz.. aksi durumda al sata ters düze devam, saygılar...
[QUOTE=bull market;109671]Durun daha 1000 puanda gidip geliyoruz, görülen en yüksek seviyenin 2000-2500 puan altına gelmeden dönüş başladı diyemeyeceğiz...bu benim en önemli kriterlerimden biridir, saygılar....[/QUOTE]
42600 bi gitsin ordan bangır bangır cortlayacam..
Anlarsınız zaten feci basışımdan .dng
yalnız şunu söyleyim o 5 dakkada 1000 pun ne demek bilirmisiniz
sonun başlangıcı demek:D
[quote=Astatin;109672]41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası [B]600 pointik[/B]...astatin seansı kapatır[/quote]
hamdım piştim, yedim şiştim diyorsun asti :..:
öğreniyon işi yavaş yavaş aferin saaa :D
Yarın en yüksek ne görürsek -2500 yapıcam, bu çok basit bir sistemdir ama maalesef böyle işte:) yön ne tarafaysa o tersine tepeden yada dipden bu rakamı çıkarırım olur biter, bu kadar basittir:) saygılar