[QUOTE=Astatin;109672]41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası 600 pointik...astatin seansı kapatır[/QUOTE]
afidersin toplantı mevzuu neydi hatılıyonmu bari :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;109672]41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası 600 pointik...astatin seansı kapatır[/QUOTE]
afidersin toplantı mevzuu neydi hatılıyonmu bari :D
.dng[quote=SEYYAH;109677]hamdım piştim, yedim şiştim diyorsun asti :..:
öğreniyon işi yavaş yavaş aferin saaa :D[/quote]
seni de para şımartıyo yavaş yavaş galiba.dng.dng
[quote=fXci;109679]afidersin toplantı mevzuu neydi hatılıyonmu bari :D[/quote]
hatırlıyomda...iyi oldu toplantı..yoksa arada dalgalanmada kesin satardım :) kaçarım
[quote=Astatin;109681]hatırlıyomda...iyi oldu toplantı..yoksa arada dalgalanmada kesin satardım :) kaçarım[/quote]
çok şanslısın ekranda olsa ıdın kesinnn.boks.
[QUOTE=fXci;109674]42600 bi gitsin ordan bangır bangır cortlayacam..
Anlarsınız zaten feci basışımdan .dng[/QUOTE]
Zaten 42500-43000 aralığında longlar realize olmalı diye düşünüyorum bende, duruma göre flat kalıp, sonrasında sat sinyalleri veya ne biliyim işte nasıl oynanıyorsa oynamalı, oralar olası tepelere yakın seviyeler, yada normal yükseliş hedefleri diye düşünüyorum, az kaldı maraz kaldı, 41000-42000 arasında milleti salak etmeye çalışmasalar çabuk görürüz, saygılar...
2'li dipus uyarısı yapan kraliçeye .brv
anasayfaya bakıyordum sn mavinin analizi dikkatimi çekti [url]http://www.voborsa.com/imkb100/[/url]
42 bine değecekmiyiz bidaha bakalım ?
yine patinaj başladı :)
halen long !
stop 41450
[QUOTE=mersiyk;109685]anasayfaya bakıyordum sn mavinin analizi dikkatimi çekti [url]http://www.voborsa.com/imkb100/[/url][/QUOTE]
nerdesiniz sen :o
[quote=Astatin;109680].dng
seni de para şımartıyo yavaş yavaş galiba.dng.dng[/quote]
senin sistem SAT verir mi bugün sen onu söyle.tahminen yani...
FLAT kalıp kalmamak arasında kararsızım.kapanışa kadar SAT gelmezse yani...gelirse zaten SHORT...
sanada .dng.dng.dng.dng
asıl mal yedirme başladı...
dow yeşil,
durum uçuç piyasasına müsaitken biz pati çekiyoruz...
işte şimdiki düşüş kalıcı olur...
[QUOTE=fXci;109687]nerdesiniz sen :o[/QUOTE]
Yeni işe girdimde oturuşana kadar uzak kalıyorum :)