[QUOTE=traderx;109669]Allah belanı vere py:..:[/QUOTE]
Bela okumak şık değil.
PY falan değilim, küçük bir yatırımcıyım ( oyuncuyum ) ...
Printable View
[QUOTE=traderx;109669]Allah belanı vere py:..:[/QUOTE]
Bela okumak şık değil.
PY falan değilim, küçük bir yatırımcıyım ( oyuncuyum ) ...
dow 8500 e değerde fena satış yer gibi geliyor...
[QUOTE=traderx;109643][B]katılıyorum bu tür günlerde daha öncelerden aklımda kalan kapanışa yarım saat bir saat kala tek ve uzun çubuklarla yukarı herkes amma silkelenmişiz derken sabahlarıda eksi gaplar mal yedirme çok gördüğüm bir kakalama formasyonu ve aklıma gelince tırmaya başladım[/B].[/QUOTE]
dediğim olay bu şuan da yapılıyor ama geceye kısa kalmak yürek işi:cool:
[QUOTE=VOBiX;109658]500TLyi bir günde 1 mlyon TL yapabilirsen onla aynı şekilde hareket edebilirsin. O buraya full short yazana kadar kısaları uzuna çevirip tekrar kısaya çeviriyor ki sen okuyup kısa açana kadar o en az 3-4 kez daha pzosiyon değiştirmiş olur. Gökhanı yanyana otursanda takip edemezsin.[/QUOTE]
şu an yanyanayız Kuşadası manzarı eşliğinde
ben bile takip edemiyorum al sat yapıyoruz pehhh
Demekki 2010 ortasında yada yazında bileşik endeks 10000 :) offf ne feci yaaaa, şimdi tepeyi buluruz yada bulamayız ama sonra ya dip arayanlar 21000 derken 10000 e düşersek:) çok çok fena, bu durumda 2012 ye kadar bileşik endeks 48000 leri falan unutsa iyi olacak...saygılar...
[QUOTE=hilm;109691][QUOTE=traderx;109669]Allah belanı vere py:..:QUOTE]
Bela okumak şık değil.
PY falan değilim, küçük bir yatırımcıyım ( oyuncuyum ) ...[/QUOTE]
py falan diye bir adam olmadığına göre sizden başka herkes bunun espri olduğunu anlamıştır.
İşte sersemletme çalışmalarına yeni bir düşüş daha, spot düşmüyor vobu basıyolar farkı artırıyolar, psikolojikman korku salıyolar:) ...
Sistem sata geçmedi, sanırım 41000 altında biyerlerde düşerse geçer, ben en iyisi 40750 altında short olurum kuralıma göre hareket etsem daha iyi yoksa uzunları kaptıracaz valla:)
Bunlar kadar iyi niyetli adamlar görmedim sağolsunlar.:):)
[quote=bull market;109697]İşte sersemletme çalışmalarına yeni bir düşüş daha, spot düşmüyor vobu basıyolar farkı artırıyolar, psikolojikman korku salıyolar:) ...
Sistem sata geçmedi, sanırım 41000 altında biyerlerde düşerse geçer, ben en iyisi 40750 altında short olurum kuralıma göre hareket etsem daha iyi yoksa uzunları kaptıracaz valla:)[/quote]
Malı geçiriyorlar sen boşuna bekleme daha.Full short Allah ne verdiyse.Çift tepe ikinci 42000 e gidiş de momentum düşük.Dow artarken verdiler.41000 olacak kapanış.
[QUOTE=Astatin;109672]41125 al-sistem teyitli lonklar 41725 den filatlnmıştır..fit-flat..iki toplantı arası 600 pointik...astatin seansı kapatır[/QUOTE]
Sen habire toplanıyorsun. Ne ara çalışıyorsun?
pambık..bak fiyat 250 hala sat yok.. bu arada pozisyon alırken sistem, karlı poz kapatırken histem metodu iyi rating etti bugün :)
[QUOTE=bull market;109678]Yarın en yüksek ne görürsek -2500 yapıcam, bu çok basit bir sistemdir ama maalesef böyle işte:) yön ne tarafaysa o tersine tepeden yada dipden bu rakamı çıkarırım olur biter, bu kadar basittir:) saygılar[/QUOTE]
70000deki 2500puan ile 25000deki 2500 puan farklıdır. Kriteri gözden geçirseniz iyi olur gibi.