[quote=VOBiX;109700]Sen habire toplanıyorsun. Ne ara çalışıyorsun?[/quote]
Yani göre göre beni mi gördün..Bay SAZAN yemekşlerini bile toplantıda yiyor :)
HAftanın iki günü toplantıda geçr VOBIX im..bildiğin gibi değil:..:
Printable View
[quote=VOBiX;109700]Sen habire toplanıyorsun. Ne ara çalışıyorsun?[/quote]
Yani göre göre beni mi gördün..Bay SAZAN yemekşlerini bile toplantıda yiyor :)
HAftanın iki günü toplantıda geçr VOBIX im..bildiğin gibi değil:..:
short yeniden...
histem alacaklar diyor..sistem, artık düşünme yorum yapma oklarımı takip et diyor :)
[QUOTE=traderx;109696][QUOTE=hilm;109691]
py falan diye bir adam olmadığına göre sizden başka herkes bunun espri olduğunu anlamıştır.[/QUOTE]
Allah tan bela istemek espiri ise ben hiçbir zaman anlayamam...
yarın yukarı gapli bir açılış, sonrasında saat 11:00'a kadar gapi doldurma işlemi ve kalıcı şelale...
senaryo bu PY tamam mı. bugün tam istediğim gibi hareket ettin, afferin.
yarın da devamını bekliyoruz senaryonun.
veeeee, motor! :D
gelde bu gece pozda otur:(
heralde flat geceye...
[QUOTE=VOBiX;109702]70000deki 2500puan ile 25000deki 2500 puan farklıdır. Kriteri gözden geçirseniz iyi olur gibi.[/QUOTE]
Onun için 2000-2500 dedim zaten, bu pek değişmez vobix, hadi 2000 olsun ama en yüksekten 2500 puan aşağıda kapanış olsun, bak yükselişe böylebişey gördünmü? çünkü düzeltme yaparak yükseldi, sistem budur, en sağlam sistemlerden biridir, saygılar....
462000 kontrat..way canına...bi taraf püskül olacak ama kim
Yarın endeks 100 için 34000 öngörüsünde bulunuyorum:) sistem satta değil, tüm periyodlar alda, yarın olmasada bu hafta bu rakamları görmeli, olumluluk halinde bu rakamların üzerinde olacaktır, vob ise bugün 42000 e yükselerek iyi iş yaptı, ama oradan satamadık, tam al sat günüymüş ama ne yapalım, ilave uzunlarıda kapattım , geceye yinede uzunda kalıyorum, Hafta daha bitmedi, iki günde olan oldu artık yeni tepeyi kollayacağız kısa için, saygılar....
19. iş günü kar durmak yok kar yazmaya devam.Full short gece.Bu dow 8000 lere yaklaşacak bu gece.Görmüyormusunuz.Uçuyor dow vob 500 puan çaktılar.Boşuna bakmayın melül melül.Short zamanı net sattayım.
[quote=Astatin;109710]462000 kontrat..way canına...bi taraf püskül olacak ama kim[/quote]
valla şortçular püskül olalı çok oldu. sıra longcularda :D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109712]19. iş günü kar durmak yok kar yazmaya devam.Full short gece.Bu dow 8000 lere yaklaşacak bu gece.Görmüyormusunuz.Uçuyor dow vob 500 puan çaktılar.Boşuna bakmayın melül melül.Short zamanı net sattayım.[/QUOTE]
gokhân her gece böyle diyorsun yavrım arkidişler dikkat edin