tarihi işlem rekoru hemde bir öncekine göre hatırı sayılır farkla ve endeks sabahki tepesini deneyemedi bile geceye en fullundan şort sabah ola hayrola.
Printable View
tarihi işlem rekoru hemde bir öncekine göre hatırı sayılır farkla ve endeks sabahki tepesini deneyemedi bile geceye en fullundan şort sabah ola hayrola.
bence gap bulma derdinde olmayın. cunku bu son ralliyi düşünün adamlar tıpır tıpır yavastan hevaştan yukarı götürdüler.. oyle zart diye kaçmadı. aynısı ŞORT için geçerli gap avcılığı yanlış
geceye kısa ama tedirginim açıkçası..
dow ne yapacak bakalım?
iyi akşamlar !
sistem al da..kim korkar gap den..en fazla 600 puan alttan kısa olurum...:)
Geceye short.
Yarına short bakalım ne olcek herkese iyi akşamlar.
[quote=fXci;109716]bence gap bulma derdinde olmayın. cunku bu son ralliyi düşünün adamlar tıpır tıpır yavastan hevaştan yukarı götürdüler.. oyle zart diye kaçmadı. aynısı ŞORT için geçerli gap avcılığı yanlış[/quote]
%100 katılıyorum.
gap'e oynamak kumardır.
ha gün içinde yapmışındır 1.000 puan, en çok onu veririm der oynarsın, ona lafım yok...
ama gün içinde 100-200 hatta 300 puan yapmışsındır, ı ıh, bana mantıklı gelmiyor...
[QUOTE=MMO;109720]Yarına short bakalım ne olcek herkese iyi akşamlar.[/QUOTE]
abi çok acıktın herhal ailecenek bana doğru bakıyosunuz köpeng eti ivrenç olur şimdiden söyleyim
dow yoruldu verecekler dowa ama İşallah bu gece verirler.
[IMG]http://img235.yukle.tc/images/4910zdji.jpg[/IMG]
herkes kısa girmiş..esasında uzun girmek akıl karı değildi..ama sisteme uyacagım inadına binaen uzun girdim...
sistemler alda kapadı..:) ayrıca diceyendustrıyal 8480 üzerine atarsa yarın final için güzel bir yukarı gap açışlışı olabilür...
abka nın yazlık helvası şimdiden hazırdır...sabah 9;15 de servis yapılacaktır..