-
valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
gösterge bazında net satışta kapadık ancak ortalamaların üstünde kapanmamız ve bugünkü oynaklık,özellikle ilk satıştan sonraki 41950 ye hızla geri dönüş hala gözümün önünde..belkide bugün işlem rekorumu kırmam psikolojimi bozdu?
maç başlasada stresimizi atsak :)
-
[quote=YAVUZHAN;109752]valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
gösterge bazında net satışta kapadık ancak ortalamaların üstünde kapanmamız ve bugünkü oynaklık,özellikle ilk satıştan sonraki 41950 ye hızla geri dönüş hala gözümün önünde..belkide bugün işlem rekorumu kırmam psikolojimi bozdu?
maç başlasada stresimizi atsak :)[/quote]
Tedirgin olmana gerek yok rahat ol.:D:DAdamlar dediğin hareketi tedirginlik için yaptı zaten başarmışlarda.
-
[quote=YAVUZHAN;109752]valla ben geceye kısa kaldım ama tedirginliğim devam ediyor hala..
maç başlasada stresimizi atsak :)[/quote]
şu DOW ile shortların pek şansı yok sabaha (bende kısayım)...sabaha kadar kötü bişeyler olurda işler değişirse o ayrı.
fişi çektiler demek için -200/250 lik düşüş görmek lazım.yoksa böyle -40/50 falan bunlar şort kalanların dişinin kovuğuna yetmez.zaten burdan dönerde +125/150 falan yaparsa sabah +500 GAP i yazalım LONG ların hanesine şimdiden.
BENCE...
BMC :D
-
seyyah ben nezaman poz alcam :D
-
[quote=Larossıan;109753]Tedirgin olmana gerek yok rahat ol.:D:DAdamlar dediğin hareketi tedirginlik için yaptı zaten başarmışlarda.[/quote]
bi kere kestaneye [B]çizik atıldı[/B] artık diyorsun yani abi :D
-
[quote=SEYYAH;109756]bi kere kestaneye [B]çizik atıldı[/B] artık diyorsun yani abi :D[/quote]
Yessssssss:..:
-
[quote=fXci;109755]seyyah ben nezaman poz alcam :D[/quote]
abi sen umutsuz vaka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :p
şimdi senin MAHMURE şort dememiştir henüz sanmıyorum.[B]ben olsam[/B] artık gelen ilk sinyalle ya bismillah der dalardım.ama [B]ben sen değilim[/B] :..:
-
[QUOTE=SEYYAH;109758]abi sen umutsuz vaka olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun :p
şimdi senin MAHMURE şort dememiştir henüz sanmıyorum.[B]ben olsam[/B] artık gelen ilk sinyalle ya bismillah der dalardım.ama [B]ben sen değilim[/B] :..:[/QUOTE]
Cort sinyal gelse inanabiliyormusun trendsel bir sinyal olacaına tam girecem yataya girecez yine .dng
-
bu dow düşmeyecek gibi geliyro bana..
-
[quote=fXci;109759]Cort sinyal gelse inanabiliyormusun trendsel bir sinyal olacaına tam girecem yataya girecez yine .dng[/quote]
ama öyle ama böyle...trend veya yatay bi şekilde piyasaya dahil olmak lazım.yoksa bekleyişin sonu gelmez.
-
-