NO MOST Asti:)
Printable View
NO MOST Asti:)
: buyrun..çizginin üstü al altı sat..çizgimi ne...TSF(80) :)...birde temel 1-2 indikatörü kullanıp filtre taktınızma sınır değerler için..al sana sistem:) biraz basitcecik ama olsun...fikir versin diye.dng
pariteler son çıkışı desteklemiyor, dow son dakikalarında sert satış yerse saşırmam,
gerçi bende hafiften ümidi kemeye başladım ama dow bugün düşmezse ne zaman düşecek:D??
buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stres :) sistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama:D
Birde 5 dklık grafik Asti.
biz kapanırken 0,18 + idi dow.
çok büyük bir değişim olmazsa sabaha etkisi olmaz gibi dow un.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?
[quote=YAVUZHAN;109769]biz kapanırken 0,18 + idi dow.
çok büyük bir değişim olmazsa sabaha etkisi olmaz gibi dow un.
asya ve future larda bi numara olacakmı bakalım?[/quote]
Çıkarken oldumuki inerken olacak.:D
[quote=Larossıan;109768]Birde 5 dklık grafik Asti.[/quote]
5 dklık çalışmıyorum laros...min 15 dk...max 60dk
[quote=Astatin;109767]buda; her ne kadar kendi kabul etmese de LAROS un MOST'u ile benim az önce verdiğin TSF i genetik çarprazlamaya tabi tutunca aha böyle bişey çıkıyor..Bazı durumlarda geç çalışıyor ama karlı işlem adeti zararlıdan fazla..yani az işlem az stres :) sistem gazı vereyim foruma..çok zamandır sistem muhabbeti açılmadı...gökhan sevmeyecek bunu ama:D[/quote]
asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:
[QUOTE=traderx;109766]pariteler son çıkışı desteklemiyor, dow son dakikalarında sert satış yerse saşırmam,
gerçi bende hafiften ümidi kemeye başladım ama dow bugün düşmezse ne zaman düşecek:D??[/QUOTE]
hey yavrum dowu parçalıyorlar 8400 altına indi dow.brv.boks.
ne varsa forexte var zaten..
ben yazarken dowu yine almışlar:D:D:D
[quote=Larossıan;109772]Çıkarken oldumuki inerken olacak.:D[/quote]
% 1 kayıpla kapasa etkisi olmazmıydı ?
yarın ayvayı yidik şortçular.öpcekler bizi yukarı GAP len...:o