-
[quote=SEYYAH;109775]asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:[/quote]
pambııkkk...bu metastock ne zurnik bir programmış be...ne macd si uyar ne most u ne moru:..::..:
-
[quote=Astatin;109780]pambııkkk...bu metastock ne zurnik bir programmış be...ne macd si uyar ne most u ne moru:..::..:[/quote]
hiç sorma...MS hem iyi hem kötü...
aslında iyi bir program yavrım çünkü global kabıl görmüş bir program ve global bir formülasyon dili var.
matriks bunun TÜRK versiyonu ama iyi uydurmuşlar.
en çok MOV'a MAV demesini seviyorum matriksin miyavvv der gibi :D
MOST hep merak ediyorum kulakları çınlasın mustyss var vahşi batıda onun favori indikatörlerinden birisi idi.MS te bakmak istiyorum ancak yok malesef.
-
[quote=SEYYAH;109779]yarın ayvayı yidik şortçular.öpcekler bizi yukarı GAP len...:o[/quote]
belli olmaz..bence kapandığı gibi açılır future ve asyada pek bi numara olmazsa..
-
iyi geceler arkadaşlar ben misafirlikten bağlandım.evde net yok henüz..
sabah ola hayrola,görüşürüz..
-
[QUOTE=Astatin;109765]: buyrun..çizginin üstü al altı sat..çizgimi ne...TSF(80) :)...birde temel 1-2 indikatörü kullanıp filtre taktınızma sınır değerler için..al sana sistem:) biraz basitcecik ama olsun...fikir versin diye.dng[/QUOTE]
lem asetoncum benden kopya cekmissin ince noktayı kapmışsın gordum anlamadı sanma nasıl ama işe yarıyo demi o ince ayrıntı:D
-
bende kaçayım...biraz haber falan okuyayım sonrada vur kafayı yat aşağı yapalım.
püfffff stres bastı zaten short poz. dan dolayı :cool:
iyi geceler VOBORSA müdavimleri....yarın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...
-
[QUOTE=SEYYAH;109785]bende kaçayım...biraz haber falan okuyayım sonrada vur kafayı yat aşağı yapalım.
püfffff stres bastı zaten short poz. dan dolayı :cool:
iyi geceler VOBORSA müdavimleri....yarın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...[/QUOTE]
benim içinde uyu abisi uykum yok püff :(
-
Vob yakın vade grafiğinde ne durumdayız.
Buyrun aşağıda
[IMG]http://i39.tinypic.com/14t6h5t.png[/IMG]
-
arkadaşlar bu gece
hıdırellez
dıleklerınız ıçın gül ağaçları sızı beklıyor
ben hepımız ıçın bır dılek dıledım
hepımıze sağlıkkkkkkkkkk
bereketlı bır bahar olsun
-
[QUOTE=SEYYAH;109775]asti MOST matrikste olan bir indikatör bildiğim kadarıyla.MACD benzeri bir görünümü var.
ama Larossian'ın sistemi metastock'ta.yani MOST olması pek mümkün gibi gelmedi bana.
MOST'un MS uygulaması var mı? ben yok diye biliyorum.varsa bana gönderir misin diyeceğim ama sende MS yok o zaman MOST un MS versiyonun olmasıda pek mimkin değil.yanılıyom mu asti? :confused:[/QUOTE]
Matrikste de MS gibi göstergelerin formülelri görülebiliyorsa olur.
-
Beklentiler yüksek olasılıkla şu şekilde sonuçlanacaktor diye düşünüyorum...
-ABD'de banka stres testi sonuçları beklenenden iyi gelen açıklamaların etkisiyle korkulan olmaz.
-Ancak gerek FED, gerekse hazine ve de SEC'nin koordineli çalışmaları devam edecek.
-Sermaye piyasaları denetimine ağırlık verilecek, özellikle de piyaslarda küresel krizin etkilerini daha da artırdığını düşündüğüm açığa satış işlemlerine sınırlamalar getirilecektir.
-Avrupa Merkez Bankası'nın bu faiz toplantısı zorlu geçecektir. Birlik olduktan sonraki süreçte faiz konusunda ilk defa üye ülkeler arasında ciddi görüş ayrılığı vardır ve gelecek olan açıklamalar Euro'nun yeniden dolar karşısında değer kaybına dolayısıyla da parite ve kurlar üzerinde aşağı yönlü harekete neden olabilecektir.
- IMF ile görüşmeler bir müddet daha ertelenip(muhtemelen 3-4 ay kadar), ayrıntılar için çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.
-
[quote=unlimitted;109721]%100 katılıyorum.
gap'e oynamak kumardır.
ha gün içinde yapmışındır 1.000 puan, en çok onu veririm der oynarsın, ona lafım yok...
ama gün içinde 100-200 hatta 300 puan yapmışsındır, ı ıh, bana mantıklı gelmiyor...[/quote]
Ben bundan önceki aldığım karlara güveniyorum.Korkum da yok imf den şundan bundan.Sistem falan da işim olmaz.Fiyat baskı görüyorum shortum.Bunun ek açıklamaya ihtiyacı yok.Full short.Hadi hayırlısı yatağıma kavuştum.Yarın az işlem yaparım.Çok yazarım gibi.Evimdeyim artık.Ne var ne yok short time artık.