[QUOTE=unlimitted;109851]en çok buna bayılıyorum...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
inanan var mı acaba,kendisede dahil :D
Printable View
[QUOTE=unlimitted;109851]en çok buna bayılıyorum...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
inanan var mı acaba,kendisede dahil :D
alamanya artıya çıkınca işler zorlaştı kısacılar için
Bundan sonra yırtınmasın kimse boşuna.Böyle bön bön baktırırlar artsın diye.14000 puan artarken bekleyecektiniz artış.Şimdi hava alır bakanlar.Koyarlar böyle dinamiti önüne.Fiyatlama her zaman yapılır.Dax dünkü yere gelir biz de dünkü yerde dururuz.Alsana kocaman bir gece boş bekleyiş.
garanti bankası tek satıcı bugün !
1000 kontrat üzeri satışı olan başka kurum yok satış tarafında.
[quote=chn69;109854]alamanya artıya çıkınca işler zorlaştı kısacılar için[/quote]
dax tam karar noktasında.
ama bence devam değil, tamam diyecek.
Mümkün değil artmamız.Yırtınsa burayı böyle 800 milyon tl ile zor geçer.Aslan gibi geçirecekler akşam.Bunlar hep tepede önceden gördüğüm hareketler.Şaşmaayacak.3.1 milyar tl hacim oluşmuş.Nereye gidiyorsun sen.Yavaş git.Dünkü seviyelerin üstüne çıkmayacaz.
efg çıktı meydana.
bakalım 42 bin fitilini ateşleyebilecekmi ?
41500 de önü tıkanıyor şimdilik..
[quote=YAVUZHAN;109852]varmı sistemi al veren ?[/quote]
40250 den al verdi sistemim +.
ya bu japonya nezaman acılıyor dun gece açılıcak diye bilyordum ozledm caponları onlar yokken yendede abuk subuk hareketler oluyor
[QUOTE=YAVUZHAN;109852]varmı sistemi al veren ?[/QUOTE]
sistemi al verenmi
sat vermediki :D alda zati ANNA
Hani ne oluyor efg alıyor artacaz mı?Açık pozisyon artıyormuş?Yoksa büyükler longluyormu?Ne zaman para kazanılır vobta böyle hurafeler bittiği zaman.Yok ky shortlarken pastada diğer kısmı daha çok shortmuş.Allah Allah hep biz görüyoruz nedense bunları.Büyükler görmüyor.
benimki 375 ten al verdi,
dikkatimi çeken husus şu bir aylık yükselişte dow dax 1 arttıysa biz iki arttık ama
sabahtan beri fdowun daxın çıkışını pek takmadılar.