[quote=GOKHANFINDIK;109891]Kriz çoktan bitmiş biz hala uyuyoruz.Ayı piyasası diye.Kendimizi avutuyormuyuz acaba.[/quote]
Bak bu da bir serbest atış örneği.. Dansöz dünya
Printable View
[quote=GOKHANFINDIK;109891]Kriz çoktan bitmiş biz hala uyuyoruz.Ayı piyasası diye.Kendimizi avutuyormuyuz acaba.[/quote]
Bak bu da bir serbest atış örneği.. Dansöz dünya
400 den shortluyorum 175 e düşüyor kapamıyorum.675ten longluyorum oradan dönüyoruz.Her türlü bozuyorlar bir saniyede psikolojiyi.Ben batan insanları çok iyi anlıyorum.Panik işlemle alsat sürekli bitiyorlar.
[quote=GOKHANFINDIK;109865]Al işte garanti isc kitlediler.Hiç yok yere verdiler.İki hisseye tek tuş.Bakın nasıl göçecez seans sonu.Bugün yüzde 3 ü var buranın eksi.Kimseler yokmu diyorsunuz ben yazıyorum birazdan seni mi dinleyecez demeye başlayanlar olur.Ondan sonra niye yazan yok diyorlar.[/quote]
ilginç bir örnek daha...
[quote=urungu;109901]Bak bu da bir serbest atış örneği.. Dansöz dünya[/quote]
Dansöz dünya ile kimseye hesap vermeden dünya dolaşılıyor.Sen de patrondan sağa sola gitmek için izin iste.Verirse gidersin.Vermezse nahh gidersin.
Moderatör arkadaşlar bilinçli şekilde benden alıntı yapıp sataşma var.Bunun icabına bir zahmet bakarmısınız?
IMF, NAMİBYA'NIN 2009'DA YÜZDE 1 BÜYÜMESİNİ BEKLİYOR
hadi mal alalım :)
sistemlerin al-sat komutundaki formüller[B] simetrik [/B]olmak zorunda mıdır?
[B]bana göre böyle bir ideallik yok...[/B]
sistem;endeksin yakın karakterini ortaya dökerek,bundan sonraki gelecek adımlarını-yönünü bilmektir..yani [B]karakter analizidir..[/B].öyleyse uygun getiri sağlayan formül , [B]al [/B]olarak kuru fasulyenin,[B]sat[/B] olarak çiğ köftenin formülü ise bile dogru olan odur:):):)...demekki vob un karakteri buymuş denilmeli...
testin çok uzun vadeli olmasınıda dogru bulmuyorum...çünkü çok uzun geçmişe dayalı testler yakın karakter hakkında yanlış bilgi verebilir...karakteri çözecek kadar uzun,ama alakasız harekerleride görmeyecek kadar kısa olmalıdır...mesela yatay trentlerin olduğu 2 yıl öncesi,sert hareketlerin olduğu son yılların karakterine uygun değildir...
özetle ,sistem için 200 işlemlik test , bana göre yeterli dogru veriyi verebilir... [B]ayda bir test yapıp opt [/B]degerlerde ufak balans ayarı yapmak lazım...kendi açımdan belirsizliği böyle çözdüm..mantık silsilesi dogru mu acaba..
[IMG]http://i42.tinypic.com/2ahw305.gif[/IMG]
bugün için 41 bin üzeri seviyeler korunacak sanki ?
[QUOTE=YAVUZHAN;109909]bugün için 41 bin üzeri seviyeler korunacak sanki ?[/QUOTE]
üzeri derken başkanım? :) 41050 mi 41950 mi?
yada bugün korunacakta yarın korunmayacakmı :).kom
Full long.400 altı short.
sabah senaryoyu okumadın mı YAVUZHAN, yeteince longcu avlayana kadar git-gel konya 3 saat demiştik.
seviyelerimiz az buçuk saptı biz 41.050-41.450 aralığı demiştik, alalım bi 250 puan yukarı ikisini de, senaryo aynı. :D