-
[QUOTE=Vob Trader;36178]. extre yapıştırayımmı demicem artık düzeysiz diosunuz sonra harciosunuz beni.[/QUOTE]
yok yok siz doğru yoldasınız bende ekstre yapıştırmak istiyorum, arkadaşlar zarar neymiş görsünler diye, bu sistem denilen olay benide mahvetti, artık sistem yok, deutche ve garanti ne yaparsa onları takip edeceğim ,birde japonya sabah artı kapattı ise long, japonya eksi ise short olacağım hemen sabah 9:30 da., ekstre nasıl yapıştırılıyor, bende zararlarımı göstermek istiyorum...
Sevgiler..
-
[QUOTE=teo;36184]yok yok siz doğru yoldasınız bende ekstre yapıştırmak istiyorum, arkadaşlar zarar neymiş görsünler diye, bu sistem denilen olay benide mahvetti, artık sistem yok, deutche ve garanti ne yaparsa onları takip edeceğim ,birde japonya sabah artı kapattı ise long, japonya eksi ise short olacağım hemen sabah 9:30 da., ekstre nasıl yapıştırılıyor, bende zararlarımı göstermek istiyorum...
Sevgiler..[/QUOTE]
delikanlı gibi yaz dalga geçip adammı seçiyosun yoksa harbi mi sölüosun. not ben asya japonlara bakmam. usdjpy,eurodolar,altın ve petrole bakarım sadece. kurum olarak da deutsche ve yapı kredi bakarım diğerleri tırı vırıdır. kurumlara da her zaman bakmam tabiki
-
[QUOTE=mbm;36173]44800 yarım uzuna geçtim....stopum 44675 altı......[/QUOTE]
44750 den döndüm kısaya...
tepecekler gibiydide yemedi...
-
-
bu arada diğer ekrandan bakıorum 600 ü gördüm oranın aşşasında şartlım var stopp loss olarak
-
hoş geldiniz sn Vob Trader. ben de yeni katıldım sayılır aranıza.
-
-
[QUOTE=speedytrader;36189]hoş geldiniz sn Vob Trader. ben de yeni katıldım sayılır aranıza.[/QUOTE]
hoş bulduk. bi foruma 2 trader fazla ama:D sen trader ben trader bi ipde 2 canmaz oynarmı:) şaka bi yana sen de hoşgeldin arkadaş. varol
-
[QUOTE=Vob Trader;36185]delikanlı gibi yaz dalga geçip adammı seçiyosun[/QUOTE]
senin hiç kendine güvenin yok anladım ki, niye dalga geçeyim.Diğer türlü yazıyoruz,sistem hikaye diyorsun, bu türlü yazıyoruz dalga mı geçiyorsun diyorsun.
Dalga geçmiyorum,
-
[QUOTE=teo;36193]senin hiç kendine güvenin yok anladım ki, niye dalga geçeyim.Diğer türlü yazıyoruz,sistem hikaye diyorsun, bu türlü yazıyoruz dalga mı geçiyorsun diyorsun.
Dalga geçmiyorum,[/QUOTE]
yazıların da yanlış var. sistem hikaye demedim. benim için sistem hikaye dedim. ayrıca yolda görsen tanımican biri için nasıl kendine güveni yok şeklinde bi itham yapılır anlayamıyorum. ben de çarpılıorum ben de zarar ediorum. o abartı yükseliş günü ben sabah kısa başladım günü. ama gün sonunun-500 puan zararla kapadım komisyonum dahil. hakkat merak ettim benim hiç 450 bin ytl param olmadı.Haliyle o seviyede bi zarar nasıl olur bilmiorum.Gözümüz yok. Allah sana daha çok versin bize de rıskımızı versin. Sistem nasıl zarar yazdırmış. Yapıştır da görelim extreni madem delikanlısın nasılsa dalga da geçmiyorsun....
-
44725 uzun tekrar.. bir tepki beklentim varda..ilk uzunda alamadık onu.........
-
[QUOTE=mbm;36196]44725 uzun tekrar.. bir tepki beklentim varda..ilk uzunda alamadık onu.........[/QUOTE]
43775 tekrar kısa........
-
[QUOTE]speedytrader Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldiniz sn Vob Trader. ben de yeni katıldım sayılır aranıza.
hoş bulduk. bi foruma 2 trader fazla ama sen trader ben trader bi ipde 2 canmaz oynarmı şaka bi yana sen de hoşgeldin arkadaş. varol[/QUOTE]
Ya arkadaş sizde nasıl bir ruh hali var, biraz insan da zeka olur, hile yaparken, bu kadar da olmaz.
Ahmet Çavdar --Ben yeni katıldım aranıza..
Çavdar Ahmet- Hoşgeldiniz Sayın Ahmet Çavdar.
Ahmet Çavdar- Hoşbulduk SAyın Çavdar Ahmet, size bayılıyorum,siz çok büyüksünüz.
Çavdar Ahmet-Bende sizi takdir ediyorum Sayın Ahmet Çavdar,sizde çok büyüksünüz.
:) Ne günlere kaldık, ...
-
[QUOTE=teo;36199]Ya arkadaş sizde nasıl bir ruh hali var, biraz insan da zeka olur, hile yaparken, bu kadar da olmaz.
Ahmet Çavdar- Hoşbulduk SAyın Çavdar Ahmet, size bayılıyorum,siz çok büyüksünüz.
Çavdar Ahmet-Bende sizi takdir ediyorum Sayın Ahmet Çavdar,sizde çok büyüksünüz.
:) Ne günlere kaldık, ...[/QUOTE]
kişiler birden fazla nicklerlemi yazıyorlar yani.......
-
675den kısaladıkk istemeye istemeye..
-
[QUOTE=teo;36199]Ya arkadaş sizde nasıl bir ruh hali var, biraz insan da zeka olur, hile yaparken, bu kadar da olmaz.
:) Ne günlere kaldık, ...[/QUOTE]
sen elelemin hilesi hordasıyla uğraşacağına erkekliğini göster delikanlılığını göster. lafının ardında dur ispatla rüştünü. speedy ile ben aynı kişiysem de ispatla ispat koy buraya. bol keseden atma. ip numarası bişey yada başka bişeyle ispatla. bilgisayar işi yapan holdingim fabrikam şirketlerim var ben fakir değilim diye forumlarda boy göstermesi deil o madem o işlerdesin ispatla aynı kişiysek. sonra da lafının ardında dur.
-
-
[QUOTE=mbm;36200]kişiler birden fazla nicklerlemi yazıyorlar yani.......[/QUOTE]
yok öle bişey ya. ispat göstersin ceketimi alır giderim. çamur atması kolay
-
[QUOTE=Vob Trader;36202]sen elelemin hilesi hordasıyla uğraşacağına erkekliğini göster delikanlılığını göster. lafının ardında dur ispatla rüştünü. speedy ile ben aynı kişiysem de ispatla ispat koy buraya. bol keseden atma. ip numarası bişey yada başka bişeyle ispatla. bilgisayar işi yapan holdingim fabrikam şirketlerim var ben fakir değilim diye forumlarda boy göstermesi deil o madem o işlerdesin ispatla aynı kişiysek. sonra da lafının ardında dur.[/QUOTE]
allah lafını eksik etmiyorsun, peki yemin edermisin inandığın herşey üzerine burada..hadi bakalım.
Seninle msn de konuştuk daha önce ikisininde sen olduğunu ben biliyorum, niye inkar ediyorsun...Ip numarası proxy ile değişir,
Sen bir yemin et bakalım, bende senden özür dileceğim...
Sizi benim param olması niye rahatsız ediyor,anlamadımki, diğer sürtük ile bunu ağzınıza dolamışsınız,
Para lazımsa yollıyayım, ikide bir yalanıp durmayın...
-
725den uzun tekrar uzunlarımı bozdurttular illaki
-
ne çok birbirine dalaşılan bir ortam oldu burası. kime fayda sağlıyor bu?
-
bir süreliğine foruma yazmama kararı aldım.....
söylediğm bir laf vardı..
herkes kendi işine bakarsa problem çıkmaz diye burda...
ama özel hayatlara kadar girildi..
millet birbirini aşagılamaktan zevk alır hale geldi......
kolay gelsin..
herkese bol kazançlar....
-
[QUOTE=teo;36205]allah lafını eksik etmiyorsun, peki yemin edermisin inandığın herşey üzerine burada..hadi bakalım.
Seninle msn de konuştuk daha önce ikisininde sen olduğunu ben biliyorum, niye inkar ediyorsun...Ip numarası proxy ile değişir,
Sen bir yemin et bakalım, bende senden özür dileceğim...
Sizi benim param olması niye rahatsız ediyor,anlamadımki, diğer sürtük ile bunu ağzınıza dolamışsınız,
Para lazımsa yollıyayım, ikide bir yalanıp durmayın...[/QUOTE]
ulan ........ adam. hisse nette gariban insanlarla dalga geçerken. ben fakir değilim. ben fabrikötürüm olmayan düşünsün diye ortalarda lafı dolaştıran benmiyim. bana ne ulan senin parandan. kimsinki sen sana yalancaz kaç kez gördün bizi. spk sınavına geldiğimiz de ankaraya hem gelin görüşelim deyipde hem de geldiğimiz de işim var deyip bizi geri çevirdiğin an anlaşıldı senin adamlığın. msn konuşmalarına geldiyse . buraya öle şeyler yapıştırırım ki insan içene çıkamassın. speedytrader den yazan ben değilim sürtük dediğin arkadaş. adam nasılsa banlı yazamıor diye ağızmı bozman lazım. sonra adam sövünce de nie sövdü oh be ne güzel işmiş. para yolliyim diye de artisliğe çıkma ortalığa. yolla bi yardım vakfına bi bağış yapıştır buraya da bağış extresini görelim. ne msnsinden bahsediosun ben seni banlayalı 1 seneyi geçti. ben bu işden anlamazken bana bile bile zarar ettiren cci büyüktür 60 formüllü bişiyi sistem diye yolladığın an.
-
-
[QUOTE=mbm;36208]bir süreliğine foruma yazmama kararı aldım.....
kolay gelsin..
herkese bol kazançlar....[/QUOTE]
forumun civisi cikti
bende 3-5 gun yokum
iyice bunaltti
-
bende yokum .. artık .. zaten çok yazmıyordum .. .boks. .boks.
-
[QUOTE=mbm;36208]bir süreliğine foruma yazmama kararı aldım.....
kolay gelsin..
herkese bol kazançlar....[/QUOTE]
Tartışmalar bitene kadar ben de yazmama kararı aldım.
-
okuyup okuyup gerilmektense okumam daha iyi..
-
[quote=mbm;36208]bir süreliğine foruma yazmama kararı aldım.....
kolay gelsin..
herkese bol kazançlar....[/quote]
Güle güle selametle.
-
[QUOTE=Vob Trader;36209]ulan ........ adam. hisse nette gariban insanlarla dalga geçerken. ben fakir değilim. ben fabrikötürüm olmayan düşünsün diye ortalarda lafı dolaştıran benmiyim. bana ne ulan senin parandan. kimsinki sen sana yalancaz kaç kez gördün bizi. spk sınavına geldiğimiz de ankaraya hem gelin görüşelim deyipde hem de geldiğimiz de işim var deyip bizi geri çevirdiğin an anlaşıldı senin adamlığın. msn konuşmalarına geldiyse . buraya öle şeyler yapıştırırım ki insan içene çıkamassın. speedytrader den yazan ben değilim sürtük dediğin arkadaş. adam nasılsa banlı yazamıor diye ağızmı bozman lazım. sonra adam sövünce de nie sövdü oh be ne güzel işmiş.[/QUOTE]
Okey anlasıldı, senı ben kabul etmıyor degılım, ankara dısındaydım, ustelıkte o konu senle degıl bear bull ıle ılgılıydı, Oglum sen psıkologa gozuk,
Sen nereden bılıyorsun benım neyım oldugunu..Demek senı gerı cevırdım dıye dusunup, bana cephe aldın,
Eskişehir valisi gelecekmiş de hazır olacakmışım,büroda olsaydım gelirdin,sonra senin geleceğinide ben bilmiyordum,o davet Bear BUll içindi.
Bu foruma bende veda ediyorum, buranında tadı kaçtı, Burada oluşturmaya çalıştığımız forum düzeni,2 kişi ile bozuldu.
Bende yokum, herkese bol şanslar, tahtalarda buluşuruz.
İşi gücü bıraktık, problemli insanlara dert anlatıyoruz.
Tamam kardeşim sen yaz, Speedy cevaplasın, Gökhanda yazsın, StockTera gökhanda yazsın.
Ankara da bulunamayıpda seni çağıramadığım içinde özür dilerim.Bir daha ki sefere haber verde, Ankara girişinde karşılayayım seni,
Allah işini rast getirsin...
-
Sn Sppedytrader ve Vob Trader in aynı kişiler oldugu tespit edilmiştir.
[IMG]http://www.traguan.com/ayniip.png[/IMG]
-
Üç beş kuruş için dahi olsa birbirinizi kırmaya değmezken ortada paylaşılmayan bir şey de yok!
-
Eskiden yanlış pozısyon alınıp zarar yazılınca, ınsanlar kendısıyle dalga gececek kadar alcakgönüllüdü, şimdi sataşmak için bahane arıyor. Son zamanlardaki volatalite ya bazılarına ciddi zararlar yazdırdı ve psikolojileri bozluldu, ya ciddi karlar sağladı yine psikolojileri bozuldu. artık küfür adetten oldu sayılır. Üye olmamın sebebi bilgi ve görgülerimi paylaşmaktı, ama anladım ki buradaki herkes bildikleimin fazlasını biliyor, paylaşacağım birşey yok, o yüzden yazmıyor sadece arada bir izliyorum...
Yetişkin bir insanı uslup konusunda uyarmak kadar ayıp birsey yoktur, bu yaşa kadar anlamamışşa, ögrenmemişse burada ögrenmesi zor... Hiç ayırım yapmadan yazıyorum, gercekten bilgisine paylaşımına cok önem verdiğim değerli arkadaşlar da dahil buna, onlar da zaman zaman sapıtıyorlar...
Yanlış pozısyon alıp da boğazına kadar zarara batanların burada BEN BURDAN SHORTA DONDUM, YOK BEN LONGDUM tarzı ifadelerle kendılerını kandırmalarına da anlam verebılmıs değilim, nerden bılıyorsun dersenız, o kadar belli edıyorlar kı kendılerını, onlar adına benım yuzum kızarıyor.
Neyın kavgasının yapıldıgını anlamıs da değilim, yoksa aracı kurumlar bu sıteleri takıp edıp eleman mı sağlıyor buradan (cidden bilmiyorum bunu, soruyorum), bu megalomanlık nedır anlamıyorum,
heyyyy arkadaslar.... kapatma davasında cıddı zararlar yazdım, hala onları kotarma cabasındayım, zarardayım.... Bu bırılerını gulumsetıyor mu, kendılerını daha mı DEHA sanmalarına yol acıyor...
Bırazcık dusunsek dıyorum, BU SITE NIYE VAR, BIZ NIYE BURADAYIZ...
Her gun bıraz daha kotuye gıdıyor forum, uzuluyorum...
-
negatvie uymsuz etkisi gosterdi ilk destek 43700
-
43800 long alma dusunyorum amma 43800 asayasında longs stop
-
23.09.2008 11:31:50 *ecb/provopoulos, "dünya Ekonomik Büyümesi, Zor Bir Yol Ile Karşı Karşıya"
23.09.2008 11:32:11 *ecb/provopoulos, "global Ekonomik Büyümeye Yönelik Görünüm Daha Az Iyimser"
23.09.2008 11:32:29 *ecb/provopoulos, "finansal Piyasalardaki Kriz Hala Devam Ediyor"
23.09.2008 11:32:42 *ecb/provopoulos, "finansal Piyasalara Uzun Dönemli Müdahale Gerekli"
23.09.2008 11:33:09 *ecb/provopoulos, "dünya Genelinde Bankacılık Sistemleri Finansal Krizden Etkilerdi"
23.09.2008 11:34:37 *ecb/provopoulos, "avrupa'da Kredi Sıkışıklığı Abd'ye Göre Daha Az şiddetli"
-
[QUOTE=jelibon;36207]ne çok birbirine dalaşılan bir ortam oldu burası. kime fayda sağlıyor bu?[/QUOTE]
Hakkaten kimseye faydası yok.
-
23.09.2008 11:30:11 AVRO BÖLGESİ PMI VERİLERİ RESESYONA İŞARET EDİYOR- BNP PARİBAS
BNP Paribas ekonomistleri, bugün açıklanan Avro BÖlgesi PMI verilerinin
ekonominin resesyona doğru gittiği değerlendirmeleri ile tutarlı
olduğunu ifade ediyorlar. Ekonomistler, bu gelişmenin global ekonomik
aktivitedeki daralma ile ilişkili olduğunu belirtiyorlar.
Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=HeLLiM;36217]Sn Sppedytrader ve Vob Trader in aynı kişiler oldugu tespit edilmiştir.
[IMG]http://www.traguan.com/ayniip.png[/IMG][/QUOTE]
tartışma bitmiştir bence.
-
mbm , teo yanlız kaldım ?