[quote=rüzgar;373467]sayın saraylı sistem sata gecti mi?cok tesekkürler[/quote]
alda hala..
Printable View
[quote=rüzgar;373467]sayın saraylı sistem sata gecti mi?cok tesekkürler[/quote]
alda hala..
[quote=a.kaya;373472]yahu dax + iken bizde artıdaydık şimdi -1,50 oldu nerdeyse b,z gene artı ulen pala mısın nesin :mad:[/quote]
Bu gidişle dax'ta işlem yapmaya başlayacağım..Bu ne rezillik yahu
durum iyi değil ama tutuyolar piyasayı diye düşünüyorum...
kv satta benim, 1923 ü bekleyemeyebilirim yine:)
Bu kadar vermeyle shortlarsak yandı gülüm keten helva.:)))
acaba bizim bilmediğimiz bi şeymi varki böyle direniyor piyasa inatlaşmamak lazım bence:(
[quote=V.O.B;373479]Bu kadar vermeyle shortlarsak yandı gülüm keten helva.:)))[/quote]
dax + 2 lere yakındı galiba şimdi -1,70 yok yok dax nasıl shortlanır gerçi oda geçti artık asıl pasta gitti şimdi shortlarsak tepki gelir sağlam :D
sn kaya sisteminiz onayladı mı shortu ?
[quote=Se_M;373484]sn kaya sisteminiz onayladı mı shortu ?[/quote]
evet de beni tatmin etmiyor nedense bi terslik var sanki :(
acaba kimsenin ky nin özellikle shortlamaması için yukarı tutuyor olabilirlermi yarın ki büyük düşüş için poz almaya izin vermiyor olabilirler belkide yada tersi :..:
terslik de öyle böyle değil yani o kadar düşüşe rağmen 67350 den ki 5 likde indiklerde aşağı gevşeme olmuyor dipler yukarı ufffwwwwwww beaaa ama 5 lik de tabiki bi kırılırsa anında şelale
yada böyle kapatığ yarın eksi gapla açarak poz açmaya fırsat vermeyebilir belkide senaryolar bitmez :o
amerika - 2 lerde açtı
[quote=kanterturk;373493]amerika - 2 lerde açtı[/quote]
hiç oralı bile olmuyor baksana bizimki :eek: hem eksi açtıysa artı kapama ihtimali yüksek olablir
[quote=a.kaya;373498]hiç oralı bile olmuyor baksana bizimki :eek:[/quote]
1923 alda ,o yüzden,hehehe..::::D
ABD 'de 1774 var mı acaba sistem olarak ,merak ettim şimdi yaw...:confused:::::D
olsaydı yarış yapardık...:cool:
[quote=a.kaya;373498]hiç oralı bile olmuyor baksana bizimki :eek: hem eksi açtıysa artı kapama ihtimali yüksek olablir[/quote]
Kapın her çalındıkça bumudur diyeceksin,bumuduuur diyeceksinn.
Şarkısını hatırlatıyor kaya dostum:p
[quote=saraylı;373499]1923 alda ,o yüzden,hehehe..::::D
ABD 'de 1774 var mı acaba sistem olarak ,merak ettim şimdi yaw...:confused:::::D
olsaydı yarış yapardık...:cool:[/quote]
ustad gooogle ye yazın belkide vardır :..:
5 liğe göre 825 den long
17:00'deki veri DOW'a takoz koymazsa 11bin üzerindeki DOW'la GARAN 6.42 veya üzeri kapayacak gibi duruyor..
Bu takoz pala hep böyle yapar öldürme korkut taktiği yememek lazım
Bovespa topladı artıya geçti
dowda topluyor, fdow yukarı işareti verdi
sanırım yukarı hareket devam
sabaha uzakdoğuda artı oldumu imkb yi ne tutar?:)
sistemler alda...
Hey gidi günler..
Nerde o eski 1000 pionts'lik + makaslar..
.dng
Böyle giderse benim sistem longu bozmaz geceye long dostlar hürmetler.
[quote=saraylı;373441]kd=66.600
:yü:[/quote]
kd=66.800
:yü:
[quote=saraylı;373515]kd=66.800
az kala gösterceklerdi ama belkide tg lere onaylamaz demi ustad :(
[quote=a.kaya;373516]az kala gösterceklerdi ama belkide tg lere onaylamaz demi ustad :([/quote]
evet kaya,tg ler full alda hepsi...;)
iyi akşamlar arkadaşlar...:)
Ons baktım da bence ov de 1600 lere geri gelebilir gibi tl de ise sanırım 80 lere denk gelir
günaydın bol kazaclar
günaydın..:)))
[quote=saraylı;373515]kd=66.800
kd=66.950
:yü:
ranalım beyler,senedimiz var çekimiz var...
[quote=ATHLON;373542]ranalım beyler,senedimiz var çekimiz var...[/quote]
"benim de Kadıköy' de büyük bi dükkanım var,yazın işler kesat gidiyo,çekimi nası ödeycem diye kara kara düşünürken imdadıma vob yetişti,hemen raftaki malların yarısını satıp kontrat aldım,:confused::)
bi de ne göriym,vobdaki param üçtebirine düşmüş,hemen kontratları bozup,çekimi ödedim,mecburen daha küçük bi dükkana geçtim,:o:(:D
sağolasın vob bana kanaati öğretti,gülmeyin,bu da bi başarıdır...bühü..".:D:..::..:
[quote=saraylı;373543]"benim de Kadıköy' de büyük bi dükkanım var,yazın işler kesat gidiyo,çekimi nası ödeycem diye kara kara düşünürken imdadıma vob yetişti,hemen raftaki malların yarısını satıp kontrat aldım,:confused::)
bi de ne göriym,vobdaki param üçtebirine düşmüş,hemen kontratları bozup,çekimi ödedim,mecburen daha küçük bi dükkana geçtim,:o:(:D
sağolasın vob bana kanaati öğretti,gülmeyin,bu da bi başarıdır...bühü..".:D:..::..:[/quote]
Güzel gitti sabah sabah abi eline sağlık :))
sayın hocam destek-direnç değerlerini verebilir misiniz? teşekkürler...
67.775-68.550-69.725
-------------------------
[color=blue]67.125[/color]-[color=red]66.600[/color]-65.825
:)
xu 100 de 55930 uzerı saatlık kapanıs yapmadıkca rahat olamayız dıye dusunuyorum...
Dax ranarken bakalım ne yapcak palacık verecekmi buraya :::
Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..
[quote=bull market;373549]Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..[/quote]
sanırım long pozisyondasın dostum??
[quote=bull market;373549]Farkındaysanız hisselerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gümbür gümbür düşüşler olmuyor, kademeler seri şelkilde düşmüyor, taşın dipsiz kuyuya düştüğü gibi olmuyor düşüşler..
Yani artık yukarı trend düşünen bir piyasa var bence..[/quote]
o kadar düşüşten sonra bu tepki normaldir sonra anzısın gene verebilirler hiç belli olmaz
[QUOTE=Osmanaga;373551]sanırım long pozisyondasın dostum??[/QUOTE]
1923 alda dostum:)
sen bu topikde yenisin galiba:..: