ana sistem halen + mı sn fx çi ?
Printable View
ana sistem halen + mı sn fx çi ?
[quote=fXci;109925]gokan kritik yerden aldın derken baz aldigim graf boyleydi
[IMG]http://i40.tinypic.com/2h54phu.png[/IMG][/quote]
Borsa artar.İstediklerini yapsınlar.Ben maliyet düşürüyorum longların.Full long.
bir kez daha 42 bin yakmadan rahat etmeyecek bunlar..
bu arada ortalamalardan uzaklaşamadığımız için yakın seviyelere konan stoplar çok kısa sürede çalışıyor..
son tepe 41750 ye koydum bu sefer stobu.
[QUOTE=YAVUZHAN;109926]ana sistem halen + mı sn fx çi ?[/QUOTE]
evet gorundugu gibi denizin üstündeyik :D halen lönk
Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.
[quote=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/quote]
tebrikler,iyi günlerde harca..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/QUOTE]
hoca allah birine bin versin ...vobda batıranlara moral yardımı yapıyorsan hesap numaramı vereyim :))) vobun zekatı dersin ;)
[quote=GOKHANFINDIK;109931]Borsa dow düşerken tutuyorlarsa ve devamında da alıyorlarsa artar.Bu kadar basit.Hiç grafik kullanmayın sırf bu bile yeter herkese.İnadına zarar edecem diyen varsa buyursun etsin.Bu arada vobtaki karım 1 trilyona ulaştı.Hadi milyonlara da geçtik.[/quote]
koş gasteye haber tazelesinler. 600 bin diil bi milyon diye. :D
[quote=ÖZGÜR EFE;109933]hoca allah birine bin versin ...vobda batıranlara moral yardımı yapıyorsan hesap numaramı vereyim :))) vobun zekatı dersin ;)[/quote]
Teşekkürler ama vobta para batıran adama para versem o yine voba sokar yine batar.Para doğru yere ulaşmaz.Zekatını ben ayarlarım kendim.En büyük aracı kuruma zekatı verdik.İkinci bakalım nereye olacak.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109935]Teşekkürler ama vobta para batıran adama para versem o yine voba sokar yine batar.Para doğru yere ulaşmaz.Zekatını ben ayarlarım kendim.En büyük aracı kuruma zekatı verdik.İkinci bakalım nereye olacak.[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv
Geceye de long 275 ten.Daha dokunmam.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D