bugün en büyük kazık gece dow un eksi kapaması olur bugünden uzun kalacaklara ki data sonrası toparlanıp + ya geçen dow daha önce çok kez yaptı bu hareketi..
Printable View
bugün en büyük kazık gece dow un eksi kapaması olur bugünden uzun kalacaklara ki data sonrası toparlanıp + ya geçen dow daha önce çok kez yaptı bu hareketi..
41975 kuvvetli drenç var haftalık üzerinde kalması zor.
[quote=fXci;109941]gokhan sen emirleri aktiftenmi veriyosun pasiftenmi ? ekran goruntunu verirmisin ozelden[/quote]
Aktife veririm çok nadir emrim hepsi gerçekleşir.Pasife ben düşürürüm emrimi.
[quote=VOBiX;109943]Pasiften veriyor. Çünkü emri pasifte kaldı şeklinde yazıları var. Yeine göre de aktif veriyor çünkü iki kademe düşürdüm vs dediği de oluyor. Kafasına göre takılıyor.[/quote]
Piyasa serbest emir vermem hiç.1 2 adet bazen kafama göre takılırım.
[quote=Larossıan;109984]az kaldı az.:D:D15 dklığı bekliyom 5 dklıklada alıyom satıyom yeter istediği yere gitsin bu arada gecede kalmıyom.[/quote]
Full short ben.İşlem yapmayacam dedim ama olmuyor.Short time.
[quote=SEYYAH;109979]yahu hergün diyoruz son 1 kez daha gider son 1 kez daha gider ama bu gidişin sonu bi türlü gelmiyor...
son dedikçe alıyorlar...[/quote]
bu son bu son :D
Pastanın üzerine kaymak yapıyorlar keratalar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;109988]Aktife veririm çok nadir emrim hepsi gerçekleşir.Pasife ben düşürürüm emrimi.
Piyasa serbest emir vermem hiç.1 2 adet bazen kafama göre takılırım.
Full short ben.İşlem yapmayacam dedim ama olmuyor.Short time.[/QUOTE]
peki nasıl yetişiyorsun kademe ayarlamasına ? kullandığın sistem ne
[color=#FF0000][b] 06.05.2009 15:56:11 Ekinciler Menkul Değerler ([url]www.ekinvest.com[/url]) Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Seans İçi Bülteni: [/b][/color]
"Cuma günkü istihdam datasina iliskin öncü rakam olan ADP beklenenden çok daha iyi geldi, dow vadelisi %1 kadar anlik yukari tepki verdi. Dow için kritik direnç olarak görünen 8.300- 8.400 artik kirildi gibi görünüyor. Bu durumda dow yeni yukari dalgasina basliyor demektir.
Vadeli için 41.80- 42.00 civarinda ciddi bir direnç var, ama banka tahtalarin görüntüsüne bakacak olursak bu direncin fazla bir önemi yokmus gibi gözüküyor. Çünkü baslica iki gündem olan IMF ve banka karlari beklenti yaratmaya devam ediyor. Short denemeleri hala çok riskli..."
vobun hareketleri ayağı kaydı kayacak gibi, spot işte işi bozuyor sağlam duruyor namussuz.
[quote=Larossıan;109990]Pastanın üzerine kaymak yapıyorlar keratalar.[/quote]
düşüşler yükselişlere göre hacimsiz. hala olgunlaşmadı yeni longlar...
bugün zarar büyük..sistem bolca çarptı...
[B]ATR[/B] göstergesini nasıl bilirsiniz?
Hasan Kurtulmuş dow 8501 dedimi 9000 hedef demişti ona bakacaz.
[QUOTE=fXci;109991]peki nasıl yetişiyorsun kademe ayarlamasına ? kullandığın sistem ne[/QUOTE]
TERAnın VST diye bir programı var. Emir giriş ekranları bu şekilde.
Tüm özellikler tek pencerede :
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7075/tera.png[/IMG]