Garan çift kitlediler.Sinyaller gelmeye başladı yine.
Printable View
Garan çift kitlediler.Sinyaller gelmeye başladı yine.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110006]Zirvede yüksek hacimlerden korkun.Ayrıca bir önceki güne göre düşen hacimlerden de korkun.[/QUOTE]
korka korka ağzımıza ettiler ya zaten:mad:
beklemeye devam bu film burda bitmez.
FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?
[quote=delinda78;110008]Dow'un kapanışına dakikalar kala[/quote]
Rakam yanlış.
42600 gelırse geceye cort yatarım..gelmezse flato flato
????????????????????????????
[QUOTE=MMO;110012]FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?[/QUOTE]
çoktan battıda, devlet destek atsın yoksa batakların ardı arkası kesilmez demek.
bi yanlışlık olacak.
12 ocak 2009 tarihinden beri fdow'un gördüğü en yüksek seviye, şu anda gördüğü seviyedir...
Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/QUOTE]
kandırma bizi bakıyon işte :D aynı şeye benzedi.. valla mutfaktaki bezle kıçını silen ben değilim :D
ahh ah sabahtan deli kardaydık 1-2 kademe inadı yüzünden geldiğimiz hallere bak.
[quote=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/quote]
uyumsuzluk var kısa periyotlu grafiklerde..
ama güçlü trendlerde bu uyumsuzluklar çok pahalı bedel ödetiyor.
tecrübeyle sabittir :)