[quote=MMO;110012]FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?[/quote]
AIG ve GM e yol vermek lazım diyor...gömün gitsin diyor...
Printable View
[quote=MMO;110012]FED / STERN: ABD, `BATMAK ICIN COK BUYUK` KONUSUNU DEGERLENDIRMELI
bu ne demek şimdi?[/quote]
AIG ve GM e yol vermek lazım diyor...gömün gitsin diyor...
[quote=traderx;110016]çoktan battıda, devlet destek atsın yoksa batakların ardı arkası kesilmez demek.[/quote]
bence "batmak için büyüklük diye bişey olmaz, batmış batmıştır" demek...
Long.
[quote=traderx;110020]ahh ah sabahtan deli kardaydık 1-2 kademe inadı yüzünden geldiğimiz hallere bak.[/quote]
41750 gelmeyince bi daha müdahale etmedinmiki ?
valla ben ballıydım açılış anında 40950-900-800 e yazdım emirleri hepsi geldi.
sonrasında haşlandık tabi bi longtan bi shorttan..
en son hareketle telafi edebildik allahtan yoksa 600 puan gabi vermiştim geriye..
[quote=fXci;110019]kandırma bizi bakıyon işte :D aynı şeye benzedi.. valla mutfaktaki bezle kıçını silen ben değilim :D[/quote]
Bakmıyorum çünkü boşuna yoruyor beni.Kafa karışıklığı yapar.
[QUOTE=unlimitted;110023]bence "batmak için büyüklük diye bişey olmaz, batmış batmıştır" demek...[/QUOTE]
seyyahın dediği doğru, kafa bulanık oluncaüüü
batmanın büyüğü küçüğü olmaz atın toprağı üstüne diyorlar.
[B]''bahtsız deve hikayesi [/B]!'' adamın birazda kısmeti açık olacak.[B]tıkandı baba [/B]olunca ne sistem nede başka birşey...
sistem yaptım..4 ayda 40.500 puan yapmış ( test sonuçlarını bugün sabah foruma vermiştim). 140 işlem..max. kayıp -825 puan..aylık kazanç 8.000 ile 12.000 arası dengeli kazanç...avg trade/loss; 4,23(mükemmel)
[B]ama ben uygulayınca sapıtıyor[/B]...adamın birazda kısmeti açık olacak..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/QUOTE]
bu sekilde olabilirmi :dü: :yü:
[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/6885/55870889.jpg[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110018]Sistem kullanmam ama göstergeler çıkışı onaylamaması lazım.Ben onu beynimde çiziyorum.Birisi aşağı gitmeli biri yukarı.Fiyat yukarı gösterge aşağı.Uyumsuz olmalı.Varmı böyle olan göstergelerde?[/QUOTE]
ahanda sana uyumsuzluk
[IMG]http://i41.tinypic.com/2jewqk8.png[/IMG]
2 gündür kıpraşanı biçtiler dün kıpraştım 100 pts le ucuz kurtardım. bugün sindim kenarda uzun uzun bekliyorum ses çıkartmadan:)
bunlar köpekbalığı.
büyük beyaz cinsi hem de...he bi de aç kalmış çeşidinden.:cool:
[QUOTE=YAVUZHAN;110025]41750 gelmeyince bi daha müdahale etmedinmiki ?
valla ben ballıydım açılış anında 40950-900-800 e yazdım emirleri hepsi geldi.
sonrasında haşlandık tabi bi longtan bi shorttan..
en son hareketle telafi edebildik allahtan yoksa 600 puan gabi vermiştim geriye..[/QUOTE]
yokya 40750 den girdim gelmedi geldiğimiz yere bak 42000 geçtik.