2 gün öncede biri yakalanmıştı aynı olaydan.
yani 4 kişide aynı kişi olabilir. bir bakabilirmisiniz.
Printable View
2 gün öncede biri yakalanmıştı aynı olaydan.
yani 4 kişide aynı kişi olabilir. bir bakabilirmisiniz.
[QUOTE=jelibon;36229]2 gün öncede biri yakalanmıştı aynı olaydan.
yani 4 kişide aynı kişi olabilir. bir bakabilirmisiniz.[/QUOTE]
İkiside farklı kişiler. Tamamen uzaklastırıldılar.
Arkadaşlar pire için yorgan yakmamak lazım
44000 1/2 longs 43850 diyer yarı alcayım 43800 1/1 stop
[QUOTE=hexen;36233]44000 1/2 longs 43850 diyer yarı alcayım 43800 1/1 stop[/QUOTE]
bende 43800 u bekliyorum. kısaları kapamak için.
syg
[QUOTE=sardes;36234]bende 43800 u bekliyorum. kısaları kapamak için.
syg[/QUOTE]
hatırlanır 1-2 ay once dusme olyordu 1 negative tepe daha olmalı dedim simdi 43800 1 negative tepe olma potansı var
sn teo sn mbm sizden çok şey öğrendim yazmaya devam edin :(
15 dakikalık negatif uyumsuzluklar bizdede çalışmaya devam ediyor.. Dax grafiğini göstergelerdeki uyumsuzluklarda izliyoruz.. Kısaya devam..
[QUOTE=fahri78;36237]15 dakikalık negatif uyumsuzluklar bizdede çalışmaya devam ediyor.. Dax grafiğini göstergelerdeki uyumsuzluklarda izliyoruz.. Kısaya devam..[/QUOTE]
negative uymsuz 1 tepe daha olma potans goryorum sv fahri78 amma 43800 asayasında potans olmaz
44600 altında bu potansiyel bana göre azaldı.. Bundan sonra 30 luk 60 dakikalıklar devreye girecektir.. Yinede temkini elden bırakmamak gerekir..
[QUOTE=fahri78;36239]44600 altında bu potansiyel bana göre azaldı.. Bundan sonra 30 luk 60 dakikalıklar devreye girecektir.. Yinede temkini elden bırakmamak gerekir..[/QUOTE]
benim system 3 elemen 3 short signal amma systemsiz 44000 longs poz var 43800 stop and short olur
sn.mbm ve teo siz bu foruma ne emekler verdiniz.. böyle çekip gidemezsiniz, lütfen tekrar düşünün..
[QUOTE=jerfin;36241]sn.mbm ve teo siz bu foruma ne emekler verdiniz.. böyle çekip gidemezsiniz, lütfen tekrar düşünün..[/QUOTE]
:(.brv
ayrılan arkadaşlar dönmeli, gerçek ortaya çıktı nasıl olsa.
[QUOTE=hexen;36242]benim system 3 elemen 3 short signal amma systemsiz 44000 longs poz var 43800 stop and short olur[/QUOTE]
Benim sistemlerde hala shorta devam diyor.. 44800 lerden 44000 e düşüş sonrasında bollingerin rahatlaması olarak düşünüyorum bu tepkiyi.. 15 dakikalıklara göre dönüş için hala erken görünüyor..
Bugün ve yarın evde olmam nedeniyle aranızdayım.. Pozisyonum itibari ile yazmıyorum. :)
artık stop 43975 revize
Biz millet olarak birbirimizle gecinemez oldumusuz. Bu durum her platformda goruluyor malesef.
Ben kucukken boyle seyler yoktu hic hatirlamiyorum. Gerci o zamanlar internet de yoktu :)
Gecen gun sanirim Ronaldinho Osmanli ile ilgili bir seyler yazmisti. Bende Osmanliyi son zamanlarindaki politikasindan dolayi sevmedigimi belirten bir yazi yazmistim. 2-3 kisi bana da saldirmisti, neye ugradigimi sasirdim. Severim sevmem kimseyi ilgilendirmez. Oyle bir yaziyi buraya yazmamam gerekirdi ama hakaret edilmesine de gerek yoktu.
"Sizinle kesinlikle ayni fikirde degilim ancak fikirlerinizi ozgurce aciklayabilmeniz icin birlikte savasmaya hazirim" / Voltaire 18. yuzyil
Eger bir tartisma olsaydi, ben kendi hesabima bu tur tartismalara zaman ayirmayi yeglemek istemem. Sonuc olarak, bugun Anadolu'da yasayan insanlar kimin kimden ustun olduguna kafa yoracaklarina; bu yasamdan rafine zevkler almaya, entellektuel sorulara yanitlara aramaya, birlikte bir is yapmaya ve bundan keyif almaya, ortak noktalarini arastirmaya ve birlikte ortak sorunlarini cozmeye kafa yorsalar, her neye inaniyorlarsa o baglamda da iyi bir is yapmis olurlardi. Simdi cok farkli yapida bir toplum olmustuk. Sonucta hepimizin Etiyopya'li Lucy teyzemizden geldigi malumlarinizdir. (Bakiniz National Geographic dergisinin arsivleri) :)
Demek istedigim sudur ki; birakin tartismayi, herkes kendi isine baksin, yorumunu yapsin birbirini rencide etmeden, saygi cercevesinde, ilk uye oldugum zamanlardaki gibi. Memnun kalmayan uyeligini sonlandirir ve bir daha girmez. Hem memnun olmayip hem okumaya devam eden kisi zaten art niyetlidir. Bu kisilerde bir bir ortaya cikiyor zaten zamanla.
Kusen arkadaslarin kusmesini de anlamiyorum. Geri donmelerini davet ediyorum. Iyi kotu bir seyler ogreniyorduk, faydalaniyorduk, anlamsiz hic bir getirisi olmayan bir tartisma yuzunden kusmeye gerek yok diye dusunuyorum.
Saygilar.
longs devam stop 43950
Bu forumu tıpkı kadının sesi programlarına benzetiyorum. o programlarda kavga döğüş olmazsa reytiing yapmıyor. acaba diyorum bu döğüşleri sayın hellim mi yaptırıyor :) :)
[QUOTE=xxxx;36250]Bu forumu tıpkı kadının sesi programlarına benzetiyorum. o programlarda kavga döğüş olmazsa reytiing yapmıyor. acaba diyorum bu döğüşleri sayın hellim mi yaptırıyor :) :)[/QUOTE]
Aynı anda dört siteyle uğraşan ben mi ? Buraya ricaen bakan ben mi ? Tüm mesajları okuyamıyorum ancak şikayet uzerine mudahale edebiliyorum.
[quote=HeLLiM;36252]Aynı anda dört siteyle uğraşan ben mi ? Buraya ricaen bakan ben mi ? Tüm mesajları okuyamıyorum ancak şikayet uzerine mudahale edebiliyorum.[/quote]
hayır sayın hellim sadece benzetme :)))
siz o kadar mütevazi bir yöneticisiniz ki ama yönetici insan biraz sert olmalı.kullanıcıya ceza verirken bile açıklama gereği duyuyorsunuz nickin altına şikayet edilen ve ceza alan vs yazıyorsunuz. bence gerek yok bu kadar şeffaflığa. kurallara uymadı ceza verdim.. o kadar. emekleriniz için teşekkürler
Arkadaşlar mesastocktaki random walk indeksin formülüne acil ihtiyacım var! Elinde olan yollarsa çok memnun olurum.
23.09.2008 13:50:33 *paulson, Milletvekillerinden Konuyla Ilişkisiz Maddelerle Kurtarma Planını Yavaşlatmamalarını Istedi
23.09.2008 13:49:33 *paulson, "sorunlu Varlıkların Piyasadan çekilmesi, Istikrarı Artıracak"
[QUOTE=AMON RA;36255]Arkadaşlar mesastocktaki random walk indeksin formülüne acil ihtiyacım var! Elinde olan yollarsa çok memnun olurum.[/QUOTE]
For each bar, the RWI High is computed by calculating the maximum of the following values:
(HI - LO.1) / (ATR.1(1) * SQRT(1))
(HI - LO.2) / (ATR.1(2) * SQRT(2))
(HI - LO.3) / (ATR.1(3) * SQRT(3))
(HI - LO.4) / (ATR.1(4) * SQRT(4))
(HI - LO.5) / (ATR.1(5) * SQRT(5))
...
(HI - LO.n) / (ATR.1(n) * SQRT(n))
Where n is the RWI Period.
Similarly,
the RWI Low is computed for each bar by calculating the maximum of the following values:
(HI.1 - LO) / (ATR.1(1) * SQRT(1))
(HI.2 - LO) / (ATR.1(2) * SQRT(2))
(HI.3 - LO) / (ATR.1(3) * SQRT(3))
(HI.4 - LO) / (ATR.1(4) * SQRT(4))
(HI.5 - LO) / (ATR.1(5) * SQRT(5))
...
(HI.n - LO) / (ATR.1(n) * SQRT(n))
ATR.1(n) is the n-period Average True Range, one bar back. HI.n is the high n bars back.
[QUOTE=hexen;36249]longs devam stop 43950[/QUOTE]
seans başlamadan 438xx lere geldik
[QUOTE=AMON RA;36255]Arkadaşlar mesastocktaki random walk indeksin formülüne acil ihtiyacım var! Elinde olan yollarsa çok memnun olurum.[/QUOTE]
Random Walk Index [6.0] High
This is the ST 9-day version of the RWI. Color High: Red,Solid and the Low: Red, Dotted. Horizontal line at 1.0(Black/Blue)}
{Standard Horizontal Line = 1.0, Black/Blue}
Max( (HIGH -Ref(LOW,-1)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),2),-1) / 2)*Sqrt(2) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-2)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),3),-1) / 3)*Sqrt(3) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-3)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),4),-1) / 4)*Sqrt(4) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-4)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),5),-1) / 5)*Sqrt(5) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-5)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),6),-1) / 6)*Sqrt(6) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-6)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),7),-1) / 7)*Sqrt(7) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-7)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),8),-1) / 8)*Sqrt(8) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-8)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),9),-1) / 9)*Sqrt(9)),0))))))))
Random Walk Index [6.0] Low
{This is the ST 9-day version of the RWI. For High: Red, Solid and the Low: Red, Dotted. Horizontal line at 1.0(Black/Blue)}
Max( (Ref(HIGH,-1) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),2),-1) / 2)*Sqrt(2) ),
Max( (Ref(HIGH,-2) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),3),-1) / 3)*Sqrt(3) ),
Max( (Ref(HIGH,-3) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),4),-1) / 4)*Sqrt(4) ),
Max( (Ref(HIGH,-4) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),5),-1) / 5)*Sqrt(5) ),
Max( (Ref(HIGH,-5) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),6),-1) / 6)*Sqrt(6) ),
Max( (Ref(HIGH,-6) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),7),-1) / 7)*Sqrt(7) ),
Max( (Ref(HIGH,-7) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),8),-1) / 8)*Sqrt(8) ),
Max( (Ref(HIGH,-8) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),9),-1) / 9)*Sqrt(9)),0))))))))
kaynak:[url]http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Random_Walk_Index_II.html[/url]
23.09.2008 13:49:33 *paulson, "sorunlu Varlıkların Piyasadan çekilmesi, Istikrarı Artıracak"
23.09.2008 13:50:33 *paulson, Milletvekillerinden Konuyla Ilişkisiz Maddelerle Kurtarma Planını Yavaşlatmamalarını Istedi
23.09.2008 13:51:22 *paulson, "konut Piyasasındaki Düzeltme, Istikrarsızlığın Kaynağı. Likit Olmayan Varlıkları Piyasadan çekmeliyiz"
23.09.2008 13:51:55 *paulson, "piyasalardaki Kargaşa Geçtiğimiz Hafta Yeni Bir Seviyeye Ulaştı, Ekonominin Geneline Yayıldı"
23.09.2008 13:52:57 *paulson'un, Senato Bankacılık Komitesi'nde Yapacağı Sunumun Hazırlanmış Notları, Uluslararası Haber Ajanslarında Yayınlandı
23.09.2008 13:53:27 *paulson,"piyasadan Sorunlu Varlıkları çıkarmak Vergi Mükelleflerini Koruyacak"
23.09.2008 13:54:09 *bernanke,"finansal Piyasalar Atılan Adımlara Rağmen Olağanüstü Stres Altında"-cnbc-e
23.09.2008 13:54:55 *bernanke,"piyasa Koşulları Uzun Süre Düzelmezse Etkisi Oldukça Ters Olur"-cnbc-e
23.09.2008 13:56:51 *bernanke,"fed,hazine'nin Likit Olmayan Varlıkları Alma Planını Destekliyor"
23.09.2008 13:57:01 *bernanke,"finansal Krizle Baş Etmek Durumundayız"
23.09.2008 13:58:02 *bernanke,"durumu Istikrara Kavuşturmak Için Kongere'nin Hızlı Davranması Gerekiyor"
Amerikadaki paket proğramın onaylanması beklentisi ile piyasaları fazla aşağı salmayacaklardır diye düşünüyorum. Tepki için iyi yere geldik.
Arkadaslar su anda kac puandayiz?
Tesekkürler
44,025
Random Walk Index
The following formulas, for the Random Walk Index, were constructed using information from the article "Are There Persistent Cycles", by E. Michael Poulos, in the September 1992 TASC.
All formulas are needed.
MetaStock Windows versions:
Random Walk Index:
Max( ( Ref(HIGH,-1) - LOW ) / ( ( Ref(Sum (Atr ( 1 ) ,2 ),-1) / 2) * Sqrt( 2 ) )
,Max( (Ref(HIGH,-2) -LOW) / ( ( Ref(Sum (Atr ( 1 ),3),-1) / 3) * Sqrt( 3 ) ), Max( (Ref(HIGH,-3) - LOW)
/ ( (Ref(Sum (Atr( 1 ) ,4) ,-1) / 4) * Sqrt( 4 ) ) , Max( ( Ref( HIGH,-4) - LOW) /
( (Ref(Sum(Atr( 1 ),5),-1) / 5) * Sqrt( 5 ) ), Max( (Ref(HIGH,-5) - LOW) / ( (Ref( Sum( Atr ( 1 ),6),-1) / 6 )
* Sqrt( 6 ) ), Max( ( Ref(HIGH,-6) -LOW) / ( (Ref( Sum( Atr( 1 ),7),-1) / 7) * Sqrt( 7 ) ),
Max((Ref(HIGH,-7)-LOW) / ( (Ref(Sum (Atr( 1 ),8),-1) / 8) * Sqrt(8) ), (Ref(HIGH,-8)-LOW) /
( (Ref(Sum (Atr (1),9),-1) / 9) * Sqrt( 9 ) ) ) ) ) ) ) ) )
43975
43800-43775
Sn.Vobixve nyse-dj teşekkür ederim!
bir haber:
23/09 14:02
BERNANKE, "GLOBAL PİYASALAR OLAĞANÜSTÜ STRES ALTINDA"
bir yorum:
global piyasalar degil siz stres altindasiniz hersey sizin dandik sisteminiz yuzunden oluyor
demiyorda.hersey fazla komisyon yapmak yuzunden cikti yayildikca yayiliyor. bu adamda milleti ve dunyayi kandiriyor.
Piyasalar faiz indirimi bekliyormuş....
0.75 - 1.00 arasında olursa piyasalar geçici olarak biraz heveslenebilir. 0.25-0.50 yapılması anlamsız bir indirim olarak kalır.. 1 gün belkide bir kaç saat içinde beklentiyi bitirir.
sn mbm burada ne kavgalar oldu sayfalarca.şurada sizinle bile ilgisi olmayan tartışma için neden küstünüz anlamış değilim. dün akşamdan 46150 den short açıp,1500 puan aşağı gelen bir piyasada bu derece sinirli olmanız terse geldiğinizin işaretidir bana göre
[QUOTE=xxxx;36271]sn mbm burada ne kavgalar oldu sayfalarca.şurada sizinle bile ilgisi olmayan tartışma için neden küstünüz anlamış değilim. dün akşamdan 46150 den short açıp,1500 puan aşağı gelen bir piyasada bu derece sinirli olmanız terse geldiğinizin işaretidir bana göre[/QUOTE]
Şimdide sıçrama sırası sayın Mbm ye mi geldi?
[quote=catedral;36272]Şimdide sıçrama sırası sayın Mbm ye mi geldi?[/quote]
size kemik atmadım
[QUOTE=catedral;36270]Piyasalar faiz indirimi bekliyormuş....
0.75 - 1.00 arasında olursa piyasalar geçici olarak biraz heveslenebilir. 0.25-0.50 yapılması anlamsız bir indirim olarak kalır.. 1 gün belkide bir kaç saat içinde beklentiyi bitirir.[/QUOTE] Baybars sEzen piyasayı tek kurtaracak şey 100 baz puanlık faiz indirimidir dedi dün CNBC-Ede. Bir de Aralıkta hedge fon krizi çıakcak piyasadan uzak durun dedi.